Possessive - PREUREĐENJE.

Per Batman_women

161K 10.6K 1.5K

" You can just go to hell!" "But baby, I'm already in it." Més

Uvod - uređeno.
Chapter 1 - uređeno.
Chapter 2 - uređeno.
Chapter 3 - uređeno.
Chapter 4 - uređeno.
Chapter 5 - uređeno.
Chapter 6 - uređeno.
Chapter 7 - uređeno.
Chapter 8 - uređeno.
Chapter 9 - uređeno.
Chapter 10 - uređeno.
Chapter 11- uređeno.
Chapter 12- uređeno.
Chapter 13- uređeno.
Chapter 15- uređeno.
Chapter 16 - uređeno.
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
Chapter 20
Chapter 21
OBAVIJEST!!
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
PROČITAJTE!!
BWWA
Chapter 30
BROKEN.
Chapter 31
OBAVEZNO PROCITAT.
Chapter 32
Chapter 33
VAŽNA OBAVIJEST!
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 40
Chapter 41
Chapter 42
Chapter 43
Chapter 44
Chapter 45
Chapter 46
Chapter 47
Chapter 48
Chapter 49
Chapter 50
Chapter 51
Chapter 52
Obavijest
Chapter 53
Chapter 54
Chapter 55
Chapter 56
Chapter 57
Chapter 58
Chapter 59
Chapter 60
Chapter 61
OBAVEZNO PROCITAT!
Chapter 62
Chapter 63
Chapter 64
Chapter 65
Chapter 66
Chapter 67
Chapter 68
Chapter 69
Chapter 70
Chapter 71
Chapter 72
Chapter 73
Chapter 74
Chapter 75
Chapter 76
Chapter 77
Chapter 78
Chapter 79
Chapter 80
Chapter 81
Chapter 82
Chapter 83
Chapter 84
OBAVEZNO
NOVI POČETAK (VAŽNO)!!!!

Chapter 14- uređeno.

2.5K 166 13
Per Batman_women

" Vidi koga sam pokupio na ulici." čula sam glasan smijeh. Nisam ništa govorila nego nastavila ležati na kauču zatvorenih očiju pokušavajući se vratiti u san kojeg mi je on omeo.

" Odlazi. " rekla sam nezaiteresirano te se okrenula na drugu stranu okrenuvši mu leđa.

" Ajde, bar jednom budi zabavna. " mogla sam čuti njegov smijeh te nedugo zatim osjetiti kako me prodrmao na što sam ja iznervirano puhnula, okrenula se otvorivši oči te pogledala ga.

Ispred mene se nalazio Louis koji je čučao i gledao u mene dok je iza njega stajala cura duge crne kose i bistro zelenih očiju u haljini koja je pokazivala apsolutno sve što se može pokazati. Neću je suditi na prvu niti želim, tko zna kroz što je ona sve prošla i kroz što prolazi trenutno. Čim je zaglavila sa nekim kao što je Louis, znači ništa dobro.

"Samo ti dovodiš ženske u osam ujutro, to se radi kad se dođe iz kluba a ne u ovo doba." rekla sam iživcirano te se ustala u namjerni da si odem po čašu vode. Nju bi ponudila ali sam sigurna da joj je to trenutno sada najmanje bitno. Po njenim pogledima i izrazima lica se vidi da samo želi završiti sa ovim.

" Pa ja sam upravo sada došao."  prišao mi je bliže teturavši dok mi je prolazio rukom kroz kosu. Mogla sam osjetiti alkohol kako dolazi iz njegovih usta pomješan sa rigotinom koja se nalazila na njegovoj prozirnoj, bijeloj košulji.

" Ništa od toga, nije moj problem. " rekla sam bahato te slegnula ramenima i okrenula mu leđa. " Sada će ti definitivno biti. " uzeo me u ruke te prebacio preko leđa nosivši do sobe. "Koji vrag izvodiš?!" derala sam se dok sam ga lupala gdje sam srigla, jedina reakcija koju sam dobila od njega je njegov smijeh.

Jedva je došao samnom do sobe, bio je previše pijan i poprilično sam sigurna da nije samo na alkoholu. Ovakav još nikad nije došao. Ona cura je došla za nama u sobu te me on bez ikakve brige bacio na krevet na što sam se ja istog trena ustala. "Ti nisi normalan. " rekla sam mu spuštajući široku majicu koja mi se podigla dok me nosio preko ramena.  "Ništa što već nismo znali. " smijao se uz svaku rečenicu koja je izlazila kroz njegova usta. Definitivno je na nečemu.

"Čekajte me tu. " namignuo je i meni i njoj te izašao kroz vrata  i zaključao ih. Koji vrag on misli da radi?

Ona cura je sjedila na krevetu gledavši u mene kako pokušavam otvoriti vrata ali to mi ne polazi za rukom, iznervirano sam prošla rukama kroz kosu te stala na trenutak da razbistrim misli. U što sam se ja prokleto uvalila.

" Ti si stvarno pristala na ovo?"  upitala sam je ljutito te opet odmjerila i ovaj put primjetila ožiljke na njenim rukama, na trenutak mi ju je došlo i žao, sve dok nije progovorila.

" Gledaj ko mi se javlja. " rekla je drsko te me odmjerila , nosila sam Louisovu odjeću koliko god mi se ona gadila; bolje to nego da uživa gledajući me golu. 

" Nisi u poziciji da sudiš nekog koga ne znaš. " rekla sam joj drsko dok sam živčano šetala po sobi lijevo-desno razmišljajući što i moglo biti sljedeće, no nemam pojma što je njemu u toj glavi i za što je on sve sposoban.

" U pravu si. " sjela sam na stolicu do vratiju sobe te ju promatrala. "Mislim da bi mogle biti prijateljice, pomoći jedna drugoj. " gledala sam u njene zelene oči vrteći scenarije kako je dospjela tu gdje je.

" Gledaj, ja tebe ne znam. Ne znam ni kako se zoveš a defintiivno ne znam kako si se našla u ovakvoj situaciji. No, ipak mislim da ovo nije ono što želiš. "  mogla sam vidjeti kako joj oči suze te je kimnula glavom na što sam ja na tren pomislila jeli pametno ono što radim.

" Što god predlažeš, ja sam za."  njena rečenica mi je ulila neku nadu te je nastavila: " što god on sada planira sa nas dvije neće biti dobro. Vidjela sam što je sve uzimao i vjeruj mi u ovom stanju u kojem je sada je sposoban za sve." on je i inače sposoban za apsolutno sve.

" Sada kada uđe ti češ ga prvo zavoditi, motati se oko njega kao da je sve u redu. Inače bi ja to radila bez problema ali shvatiti će on da nešto nije u redu. Kad se opusti ću ga udariti sa nečim o glavu i dotad će vrata već biti otključana; primjetila sam da je ulazna ostavio otključana jer to nikada ne radi i pokušati ćemo obje izaći odavde. "  govorila sam plan koji sam usputno smislila. Nadam se da će sve proći dobro jer ne mogu više ni sekunde provesti ovdje.

" Što ako nešto pođe po zlu?" upitala me nesigurno te sam se i ja zaustavila na tren. " Nadam se da neće." uputila sam joj jedan osmijeh te ga je ona uzvratila.

Napokon nakon dugo vremena da imam nekakvu nadu. Probala sam apsolutno sve, pratila sam svaki njegov pokret i gledala kada će napraviti neku grešku kako bih mogla otići no nikada nije. Svi prozori su imali bravu te su uvjek bili zaključani, otključavao bi ih samo kad bi on bio u kući kako bi se prostorije prozračile, rijetko kada me ostavljao samu a kad i je bi me zaključao dva puta. Nikad nisam mogla naći iti jedan ključ a da nije bio od njegovog auta. Laptop i mobitel su imali lozinke do kojih sam pokušala doći ko zna koliko puta ali nisam uspjela, televizor je imao samo 3 programa i to gdje su se vrtili samo filmovi, sve drugo je bilo zabranjeno. No ovaj put je napravio grešku i u planu mi je to iskoristiti.

Nakon možda dvije minuta sam mogla čuti teške korake kako dolaze sa druge strane vratiju. Obje smo bile u istom položaju te je on ušao kroz vrata noseći taj ponosan osmijeh na licu koji neće biti dugo tamo. Zatvorio je i zaključao vrata za sobom te stavio ključ u stražnji džep svojih tamnoplavih traperica.  Pogledala sam u crnokosu djevojku koja se više nije nalazila na krevetu nego već oko Lousovog vrata ljubeći ga.

Sve se jako brzo odvijalo i s obzirom da mi je on bio okrenut leđima sam se brzo okrenula po sobi kako bih našla nešto sa čime ga mogu udariti. Na podu se nalazila neka ogromna, vaza koju želim razbiti od prvog dana kad sam kročila na ovo prokleto mjesto.

Uzela sam je u ruke te zamahla sa njom koliko sam god mogla udarivši ga po glavi. On se momentalno uhvatio za mjesto udarca te pao na pod legavši na leđa.  Cura me zabrinuto pogledala kada je uhvatila kvaku vratiju na što sam se sagnula do njega te ga okrenula i uzela mu ključ iz stražnjeg džepa. Mogla sam čuti mrmljanje sa njegove strane i vidjeti kapljice krvi na čisto bijelom tepihu u sobi.  Nije bio skroz u nesvjesti, samo je ošamućen; što znači da nemamo puno vremena.

Brzo sam došetala do vrata te su se na privjesku nalazila tri ključa, pokušala sam sa prvim no on nije bio odgovarajući te sam probala sa drugim i naravno da on isto nije bio taj, ostao je još samo jedan i sa njim sam otključala vrata . Nisam se obazirala kako on izgleda trenutno ili koliko je loše što sam napravila, samo sam htjela da izađemo odavde i da se više nikada ne vratim.

"Brzo!" rekla sam te pustila nju prvu da prođe. Ona je uspjela no za mene je bilo prekasno. Njegove ruke su već bile omotane oko mojih te se cura zaustavila na taj prizor. Mogla sam ćuti njegovo duboko disanje te suze kako mi se nakupljaju u očima.

"Idi!" viknula sam te vidjela kako je preplašena te  oči pune suza. Nisam uspjela, a bila sam tako blizu.

Mogla sam vidjeti nju kako trči kroz ulazna vrata dok me on povukao nazad te sam izgubila ravnotežu i pala na pod sobe. Zatvorio je i zaključao vrata ponovno te bjesno gledao u mene. Mislila sam da će me samo njegov pogled ubiti, mogla sam osjetiti kako se cijela tresem i kako mi suze idu niz obraze. Što god se desilo, moliti ga neću.

" Ti nisi jebeno normalna ! " viknuo je iz petnih žila dok sam ja krenula ustati se s poda, no prije nego li sam stala na noge sam osjetila snažan udarac u predjelu trbuha što je izazvalo da opet padnem ali ovaj put na trbuh te da se zakašljem. Suze su mi padale niz obraze dok sam se držala za trbuh od boli.  Još jednom me udario nogom na što je mali jauk izašao iz mojih ustiju koliko god nisam htjela da se to desi.

" Nisi svjesna što si napravila. " prošao je rukom po mjestu udarca te sam mogla vidjeti kako mu vilica dolazi do izražaja i kako postaje sve ljući kada je ugledao krv na rukama

Strah me. Jako me strah, dok je normalan je sposoban za svašta a kako je tek dok je pod utjecajem droge ne želim znati. Ovo mi nije trebalo ali tako jako sam se željela spasiti. Drago mi je da je ona cura uspjela otići i da se njegov plan koji je bio tko zna što sa nas dvije, nije ostvario.

Na tren sam mogla vidjeti kako razmišlja što će napraviti, gledao je u mene kao da sam ja on. Kao da ja radim njemu sve ovo što on meni. Polako se spuštao na moju razinu te sam se ja brzo uspravila i prebacila u sjedeći položaj gledajući što će sljedeće napraviti.

Jako me uhvatio za vrat na što sam se odmah ustala te je to prouzročilo bol čitavim mojim tijelom. Gledala sam ga direktno u oči dok je njegov stisak oko mojeg vrata postajao sve jači i jači, ubrzo nakon toga je nastupio mrak.


/ 1 dan nakon/
/Harry Styles P.O.V/

Mogao sam čuti zvono na vratima, istog trena sam se ustao te otrčao do vrata u nadi da je ona. No kada sam ih otvorio me dočekao poštar.

" Dobar dan, ovo je paket za Vas. Molim Vas da potpišete tu." nabrzinu sam potpisao i uzeo paket te zatvorio vrata. Adresu na paketu ne znam, došetao sam do kuhinje te uzeo  nož  i  otvorio paket.

U paketu se nalazila Michellina odjeća koju je nosila onaj dan.

Mislim da mi je srce upravo stalo kucati.

Continua llegint

You'll Also Like

12.5K 430 15
"Kada sam je ugledao posle toliko godina, odsekle su mi se noge i da nisam sedeo, zasigurno bih pao. O da je samo nisam propustio tada, možda bih sad...
Kidnapped Per P

Fanfiction

571K 14.2K 62
Što će se dogoditi kada 16-stogodišnjakinja bude oteta na putu kući iz škole? Ako mislite da je ovo još jedna tipična priča u kojoj glavna junakinja...
353K 17.4K 50
Jedina žena koja mu je rekla „ne", mogla bi postati i jedina žena bez koje Harry Styles ne može živjeti... Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=6...
42.4K 1.3K 26
inspired; Shawn Mendes - Treat you better "Samo je Bog znao koliko sam ju volio, ali samo je On i znao koliko me izluđivala. Znao sam da bih ju najbo...