Ulkopuolinen

855 38 84
                                    

Harry vilkaisee ahdistuneena Dracoa, jonka sormet takertuvat hitaasti hänen sormiensa ympärille. Huone oli täysin hiljainen, eikä kuulunut pihaustakaan mistään. Poikien sydämet hyppäsivät kurkkuun asti, kun varjo verhossa liikutti kättään lähemmäksi kangasta.
Harry oli aikeissaan jo pyörtyä nähdessään toisella puolella olevan henkilön sormien puristuvan verhoon. Malfoy seurasi tilannetta hiljaa, miettien sitä, mitä hänen pitäisi tehdä, jos joku näkisi Harryn olevan juuri nyt siellä. Jompikumpi heistä hyvinkin voitaisiin erottaa, tai edes laittaa erilleen moneksi viikoksi, jotta he oppisivat tekosistaan jotakin. Siihen Draco ei tasan tarkkaan olisi suostunut.
Kukaan ei vie Potteria luihuiselta, eikä toisinpäin.
Harryn keuhkojen puristuessa, hänen hengityksensä vain nopeutui. Hän pisti vapaan kämmenensä suunsa eteen, yrittäen pitää kaiken paniikin aiheuttaman sekasorron sisällään. Draco huomasi toisen ahdistuneisuuden, joten hän yritti tulla lähemmäksi. Se koitui kuitenkin suureksi virheeksi. Sängyn jouset rasahtivat kuuluvasti. Malfoyn ihonväri muuttui itsekin jo viti valkoiseksi. Sinä hetkenä, kun ääni oli kuulunut, verho lehahti pois heidän edestään, ja henkilö ilmaantui esiin. Kumpikin pojista veivät katseensa velhoon, joka oli saapunut paikalle.
-Huomenta! Oh... Keskeytinkö jotain? hilpeä ääni kuuluu toisen suusta. Dracon äsken niin pelästyneet silmät muuttuvat raivosta pelottavaksi. Harry oli ottanut kätensä pois ja laittanut sen rinnalleen, jotta pystyi tunnustelemaan hänen sykettään. Blaise Zabini, joka oli tullut paikalle, virnuilee leveästi ja katselee vuoronperään kirjoja, että Harrya ja hänen paljasta ylävartaloaan, jonka mustelmat ovat koristaneet. Potter ei itse huomannut toisen kyylivän häntä, sillä oli kova työ saada hengitys taas tasaiseksi. Malfoy taas näyttää muuttuvan yhä vain raivostuneemmaksi.
-Mitä helvettiä tuijotat?! hän ärähtää uhkaavasti. Harry kääntää katseensa hämmentyneenä toiseen luihuiseen, kunnes huomaa hänen katseensa kohdistuvan suoraan tämän paljaalle keholle. Hän hiissautuu vaivaantuneena poikaystävänsä viereen, pistäen samalla paitansa suojaksi hänen keholleen.
-Haha, pahoitteluni, jos säikäytin. Tulin katsomaan mikä tilanne täällä oli, ja ilmeisesti Malfoy on saanut taas vähän mukavampaa puuhaa kuin nuo koulutehtävät, Blaise naureskelee sarkastisesti. Hän ei vilkaisekaan Dracoa, vaan näyttää puhuvan ainoastaan rohkelikolle kuin unohtaneen tuon poikaystävän.
-Zabini, Malfoy sähähtää kylmästi. Blaise kääntää katseensa tuohon.
-Niin? hän kysyy normaalisti.
-Miksi sinä oikeasti tulit? Draco tuhahtaa ärsyyntyneenä. Toisen luihuisen kasvoilla oleva virne hyytyy.
-... Jos tahdotte lähteä täältä ennenkuin koko tupa on jalkeilla, niin suosittelen lähtemään tunnin sisässä, hän kertoo hiljaa. Draco vilkaisee poikaystäväänsä, joka katsoo tyhjästi kirjoitelmia vuoteella.
-Asia selvä, hän vastaa turhautuneena. Blaise tuijottaa hetken kumpaakin poikaa edessään, kunnes aukaisee jälleen suunsa:
-Malfoy, voisimmeko jutella hetken kahden?
Dracon kylmät silmät kiinnittyvät toisen katseeseen. Harry kääntää itsekin silmänsä Blaiseen. Mistä oli kyse? Miksei asiaa voitu sanoa rohkelikon kuullen?
-Hyvä on... Pue päällesi, Harry. Tulen kohta takaisin, Draco suukottaa arpinaamaa otsalle. Potter häkeltyy entisestään. Miksei edes Draco pyytänyt Blaisea sanomaan asiaansa tässä ja nyt?
Kun kumpikin luihuisista lähtevät yhtä aikaa huoneesta pois, Harry jää istumaan tyhjänpanttina sängylle. Oliko heidän asiansa oikeasti noin salainen, että siitä piti mennä puhumaan käytävän puoleen?
Harry huokaisee ärsyyntyneenä. Hän ottaa vaatteensa hiiren hiljaa sängyn ulkopuolelta ja sujahtaa sitten takaisin verhojen taakse piiloon.
-Hmph. Ensin he pitävät minua tarkkaan silmällä ja juttelevat kaikesta ääneen, mutta nyt he päättivät mennä puhumaan asiansa kauaksi minusta. Epäreilua! Harry mutisee loukkaantuneena. Hän tahtoi tosissaan kuulla, mistä oli kyse. Hän ei halunnut olla ulkopuolinen varsinkaan, kun asia selvästi liittyi häneen tai Dracoon.

...
-Oletko valmis, Harry? Draco saapuu takaisin toisen luokse. Potter istuu tylsistyneenä sängyllä.
-Ei minulla nyt kahtakymmentä minuuttia mene vaatteiden vaihtamisessa! hän puuskahtaa turhautuneena. Draco istuu hymyillen tämän eteen.
-Oletko vihainen siitä, että viivyin noin kauan? tuo kysyy huvittuneena. Harry mulkaisee toista vaivihkaa, kunnes nostaa polvensa koukkuun ja pistää päänsä niihin nojaamaan. Malfoy seuraa toisen liikkeitä tarkkaavaisena.
-Oletko ihan oikeasti vihainen? hän kysyy yllättyneenä. Harry ei vastannut mitään.
-Tule tänne, Harry, Draco päätyy lopulta pyytämään. Rohkelikko katsahtaa tuohon uteliaana. Hän kömpii toisen lähelle polvilleen.
Draco hymyilee, kunnes alkaa pistämään poikaystävänsä auki jääneitä nappeja kiinni.
-Sinun olisi hyvä pistää kaikki napit kiinni, jottei kukaan surkimus kiinnittäisi sinuun taas huomiota, hän sanoo vakavasti. Harry seuraa katseellaan toisen huulia. Hän ei tahtonut lähteä suureen saliin aamupalalle, vaan jäädä makuusaliin Dracon kanssa. Malfoy huomaa toisen katseen kiinnittyneen hänen huuliinsa.
-Älä katso minua noin, Harry. En pysty sanomaan sinulle ei, jos katsot minua tuolla tavoin, hän sanoo. Harry tulee kasvoillaan lähemmäksi.
-Voimmeko jäädä tänne? hän kysyy huultensa hipoessa toisen huulia. Draco pistää kätensä arpinaaman selälle.
-Tiedät, ettemme voi, tämä vastaa vakavana. Harry yrittää kuitenkin kaikkensa. Hän vie kätensä poikaystävänsä reidelle.
-Pyydän, Draco. Haluan jäädä tänne sinun kanssasi, Harry anelee pistäessään kasvonsa nyt toisen kaulalle. Hän nuuskii luihuisen upealta tuoksuvaa parfyymia.
-Minäkin haluaisin, mutta... Draco yrittää pitää itsensä kurissa. Harryn kanssa jääminen tuntui houkuttavalta, muttei se nyt ollut mahdollista.
-Jooko? Harry aneli edelleen.
-Ei, Harry. Meidän on mentävä, Draco vastasi huokaisten. Häneen sattui, kun joutui vastaamaan kieltävästi toiselle.
Harry irrottautuu vaaleahiuksinen kimpusta. Hän katselee tuota surullisena.
-Annan sinulle minun kaavun, Draco nousee ylös, sillä ei pystynyt katsomaan toista silmiin.
-Haluan harrastaa seksiä! Harry huudahtaa ohi suunsa. Malfoy pysähtyy hetkessä ja kääntyy katsomaan poikaystäväänsä.
-Mitä? hän hymähtää ällistyneenä. Harry muuttuu punaiseksi.
-Ha-haluan... Harrastaa seksiä... hän toistaa änkyttäen, yhtäkkiä todella pahoinvoivasti. Mitä hän oli mennyt sanomaan? Tuosta noin vain tuo oli päästänyt suustaan jotain tuollaista. Vieläpä niin isoon ääneen. Draco ei näyttänyt osaavan pukea ajatuksiaan sanoiksi.
-Et näköjään voi lähteä mihinkään täältä, Malfoy, Zabinin ilveilevä ääni kuuluu makuusalin ovien luota. Harry näyttää siltä kuin pyörtyisi kohta. Oliko Blaise ollut koko ajan huoneessa?
-Suu tukkoon, Zabini, Draco sihahtaa tiukasti. Harry pistää kasvonsa piiloon käsiensä taakse. Miksi hänellä on aina niin kamalan huono tuuri?
-Kuule, Harry... Draco tulee lähemmäksi.
-Unohda se mitä sanoin. En tarkoittanut sitä... Potter mutisee häpeissään. Malfoy katsoo häntä vaivaantuneena. Ei hän pystyisi unohtamaan tuollaista asiaa, joka tuli vieläpä hänen poikaystävänsä suusta.
-Haen sen kaavun... vaaleahiuksinen muistuttaa lähinnä itselleen. Harry mottaisee itseään otsaan.
-Olet karsea, Harry... Ei ihme, että sinua luullaan hulluksi, hän ajattelee päässään. Kuinka paljon tuon olisi tehnyt mieli kaivautua maan alle piiloon kaikilta muilta, jopa Malfoylta. Luihuinen varmaan ajatteli, että arpinaama on edelleen kiimainen teini. Harry oli vähällä itsekin olla sitä mieltä.
-Tässä, Harry, Draco herättää toisen ajatuksistaan tuomalla tämän eteen luihuisen kaavun. Potter ei edes vilkaisekaan häntä, vaan ottaa kaavun itselleen ja pukee sen päällensä. Draco seuraa katseellaan, kun toinen nousee ylös ja lähtee salamannopeasti ovelle, jossa Blaise oli.
-Tuliko sinulla noin kiire, vaikka äsken halusit jäädä tänne niin kovasti? Zabini virnistää ilkikurisesti. Harryn keuhkot puristuvat entisestään. Hän meinasi purskahtaa itkuun noloudesta, jos tämän tarvitsisi olla yhtään kauemmin näiden kahden pojan kanssa.
-Voimmeko lähteä? Harry äännähtää esittäessään, ettei kuullutkaan mitä luihuinen hänelle sanoi. Blaise naurahtaa huvittuneena. Hän antaa puheenvuoron kuitenkin Dracolle, joka on kävellyt heidän viereensä saatuaan koulu kirjansa laukkuun.
-Joo, lähdetään, hän vastaa vaitonaisesti. Blaise avaa oven toisille, jolloin Harry sujahtaa huoneesta ulos pikimmiten.
-Vaihtuuko hänellä aina noin nopeasti mieliala? Zabini tuhahtaa häkeltyneenä. Malfoy mulkaisee häntä.
-Hän nolostui, ääliö! Parasta olla, ettet puhu tästä asiasta enää! hän käskee jämäkästi, kunnes lähtee rakkaansa perään. Blaise pyöräyttää silmiään.
-Tylsimys, tämä viheltää, ennenkuin jättää taakseen makuusalin sänkyineen.

To The Boy I LoveWhere stories live. Discover now