Ilkeitä Tyttöjä Ja Nälkäinen Pöllö

958 46 40
                                    

Draco nosti katseensa takaisin poikaystäväänsä. Hänen kasvoillaan lepäsi itsevarma ilme, joka sai rohkelikon sydämen hakkaamaan.
-Draco... Anteeksi, että käyttäydyin niin enkä kertonut mikä minua vaivasi heti. On edelleen epävarma olo Jacobin... Harry mutisee pahoillaan, kunnes keskeyttää lauseensa luihuisen alkaessa suutelemaan tätä. Hän tunsi pojan kämmenten menevän nyt tämän lantiolle. Potter kumartui vielä lähemmäs poikaystäväänsä, jottei toisen tarvitsisi kurkottaa. Pieni tuulenvire silitteli heidän poskiaan ja puissa olevat lehdet huojuivat sinne tänne. Aurinko sädehti oksien läpi rohkelikon tummille hiuksille. Malfoy lopetti tekemisensä ja katseli nyt tarkkaavaisena rakkaansa olotilaa. Harry hymyili ujosti, jolloin luihuinenkin alkoi hymyilemään.
-Olet söpö, Draco naurahti lempeästi.
-Älä viitsi... Potter käänsi kasvonsa nolostuneena pois päin. Malfoy nosti kätensä toisen takaraivoon ja työnsi hänen kasvonsa lähemmäksi.
-Sinä olet söpö. Jos et usko minua, en vastaa seurauksista, hän kuiskaa lyhyemmän korvalle. Harry tirskahtaa.
-Mitä aiot tehdä, jos en usko sinua? tuo kysyy huvittuneena. Luihuinen virnistää päästäessään toisesta irti, jolloin hän nojautuu taas puunrungolle. Harry odottaa vastausta kysyvästi, kunnes saa tietoon mistä on kyse. Draco vie katseensa kokoajan alemmas poikaystävänsä keholla, kunnes saapuu haarojen väliin ja alkaa puremaan huultansa. Potterin silmät suurenevat hetkessä.
-DRACO! hän parahtaa laittaessaan kämmenensä toisen silmien eteen.
-Uskotko nyt, että olet suloinen? luihuinen virnuilee hyvillään. Harry nyrpistää nenäänsä, kunnes hypähtää pois toisen sylistä ja alkaa juoksemaan kovaa vauhtia kohti koulua.
-Olet uskomaton! hän huudahtaa vielä perään. Draco naurahtaa katsellessaan pakoon juoksevaa teiniä. Hän nousee itsekin ylös ja lähtee perään.
-Harry! Odota! luihuinen pyytää yrittäessään pysyä toisen perässä.
Rohkelikko ei kuitenkaan ota kuuleviin korviinsa juostessaan pikimmiten sisälle. Hän ei välittänyt eteisaulan ohi kävelevistä nuorista, jotka katsovat kysyvästi arpinaamaa, joka oli juosten tullut sisälle. Harry pysähtyi aulan keskelle vilkullessaan ympärilleen. Hänestä oli mukava leikitellä Dracon kanssa, joka on aina niin tosissaan.
-Harry! Malfoy pääsee vihdoin itsekin sisälle. Rohkelikko kääntyy hymyillen ovien suuntiin. Hän on juuri aikomassa sanoa jotain, kunnes äänet heidän takanaan peittävät koko huoneiston.
-Draco! Siellähän sinä olet! kasapäin luihuis tyttöjä kävelee Malfoyn luo hiukset hulmuten. Harry jää noitien taakse vaivaantuneena.
-Kuulimme, että sinä olit ollut samassa puhuttelussa kuin Potter ja Wrights! yksi tytöistä sanoo. Draco kurtistaa kulmiaan.
-Mitä siitä? hän tuhahtaa ärtyneenä.
-Todella ärsyttävää! He ottivat sinut mukaan siihen, vaikket liittynyt siihen millään tavalla! toinen noidista sanoo. Harry silmäilee surkeana Dracoa, joka katsoo takaisin.
-Mistä te tiedätte, etten liittynyt siihen millään tavalla? Onko noin hankala käsittää, että Potter on minun poikaystäväni? Malfoy sihisee kylmästi. Luihuiset vilkuilevat toisiaan pinttyneesti.
-Etkö huomaa, että hän yrittää käyttää sinua hyväksesi? Potter on aina suosion ja vallan perässä, eräs tummahiuksinen tyttö sanoo paheksuvasti. Harrya alkaa ärsyttämään. Hänkö tosiaan olisi vallan ja suosion perässä? Eihän hän itse omaa arpeaan otsassaan tehnyt. Sitä paitsi Harry on vakaasti sitä mieltä, että suosio, jota hän on viime vuosina saanut, on ollut pelkkää ilkkumista.
-Minäkin olen sitä mieltä. Mikset vain jät... yksi luihuis tytöistä toteaa, mutta jättää lauseensa kesken Dracon tullessa häntä lähemmäs.
-Pistä turpasi umpeen. Potter on minun ja tulee aina olemaan. Jos kuulen teidän alhaisten sanovan tuollaisia asioita, voitte olla varmoja, että teen elämästänne helvettiä. Ymmärretty? velho sanoo jokaisen sanan mahdollisimman hitaasti. Harry katsoo maata surkeana. Hänestä alkaa tuntumaan, että kaikki tytöt, Hermionea, Ginnyä ja Lunaa lukuun ottamatta, ovat kauheita. Heistä kaikki tuntuvat olevan todella valmiita saamaan Dracon itselleen.
-Miksi käyttäydyt meitä kohtaan noin, Draco? Yritämme vain auttaa, joku porukasta aukaisee jälleen suunsa. Malfoy naurahtaa sarkastisesti.
-En voi sanoin kuvailla kuinka vihaan rasittavaa piipitystänne... Miksikö käyttäydyn näin? Koska yritätte väkisin saada minut eroamaan Potteristani. Lopettakaa säälittävät yrityksenne, koska minua ei voi vähempää kiinnostaa mikään lapsellinen tyttö lauma joka kiehnää ympärilläni jatkuvasti, hän ärähtää kimpaantuneena. Jokainen tytöistä henkäisee järkyttyneenä.
-Älkää suinkaan näyttäkö tuollaisia naamoja. En nimittäin lopettanut vielä... Katsokaa toisianne hyvin tarkkaan. Olette rumia ja säälittäviä. Kroppanne ei vedä minua teidän puoleensa toisin kuin Potterin. Teidän ääntänne ei jaksa kuunnella edes puolta minuuttia, kun tuntuu jo siltä, että kuuroudun teidän takianne. Teidän naurunne tai kosketuksenne ei ole samanlaisia kuin Potterin. Olette noloja pikkutyttöjä, jotka inisevät joka sekunti. Ette ole haluamani Potter, joka on hyvännäköinen ja haluttava, Draco jatkaa haukkumistaan. Harry kuuntelee poikaystäväänsä etäämmältä. Hän ei tiedä pitäisikö lähteä vai jäädä. Luihuis tytöt näyttivät kaiken puolin vihaisilta ja loukkaantuneilta. Yksi heistä näytti jopa alkavan itkemään.
Draco ei kuitenkaan ollut näyttänyt saavansa tarpeeksi.
-Kolmanneksi... Saitte Potterilleni epämukavan olon sanoillanne. Jos näin tapahtuu toisten, saatte maksaa siitä, hän sanoo ollenkaan myötätuntoisesti, kunnes tönäisee toiset ympäriltään ja kävelee siististi poikaystävänsä luokse. Potter vilkaisee toista vaivaantuneena.
-Miten voit? Draco kysyy suudellessaan toista otsalle.
-... Sanoitkohan liian ankarasti heille? rohkelikko hymähtää katsellessaan muita luihuisia, jotka mulkoilevat vihaisesti häntä.
-He ansaitsivat totuuden. Vihaan ihmisiä, jotka luulevat tietävänsä minun asiani paremmin kuin minä itse. Sitä paitsi he puhuivat pahasti sinusta, joten he ansaitsivat kaiken kuulemansa. Kukaan ei puhu minulle sinusta noin, Draco vastaa ankarasti. Harry alkaa hymyilemään ja halaa nopeasti toista.
-Olet paras, hän kuiskaa onnellisena.
-Suloista. Lähdetään pois täältä, Malfoy virnistää silitellessään toisen hiuksia. Potter nyökkää myöntyvästi ottaen luihuisen kädestä kiinni, jolloin he lähtevät pois eteisaulasta.
Velhot kuuntelivat valitusta ja ärhäköitä kiukunpuuskia, jotka kantautuivat luihuis porukan luota. Harry vilkaisee vaaleahiuksista, joka hymyilee onnellisena. Draco selvästi nauttii siitä, jos hän saa sanoa muille suoran sanat ja sitten karata Potterin kanssa pois paikalta. Hän rakastaa näyttää kelle on lupautunut kuuluvansa sekä tehdä muut sanattomiksi. Kuin hän vasta nyt olisi tajunnut, että hänellä itsellään on vihdoin toinenkin vaihtoehto. Vaihtoehto, jonka pelkästään Harry oli pystynyt tuomaan esille.

To The Boy I LoveWhere stories live. Discover now