Hermione Opettaa

1K 48 74
                                    

-Nyt riittää, te kolme! Ettekö pysy edes hetken aloillanne?! Hermionen raivo kuuluu poikien makuusaliin, jolloin Harry aukaisee silmänsä. Hän katselee väsyneenä kelloa, joka näyttää puoli kuutta.
-Just... poika murahtaa tympiintyneenä laittaessaan päänsä tyynynsä alle. Hän oli nukahtamaisillaan uudestaan uneen, kunnes kuuluu kolahdus ja sitten kiljaisu.
-Katsokaa nyt mitä teitte! Hermione karjaisee taas. Harry nousee ärsyyntyneenä ylös pystymättä enää keskittyä hyvään uneensa, jota yöllä oli nähnyt. Hän vaihtaa koulu puvunsa ylleen ja lähtee pikimmiten katsomaan miksi näin aikaisin oli kauhea mekkala.
-Mitä ihmettä sinä riehut, Hermione? Harry haukottelee tullessaan oleskeluhuoneen avaraan tilaan.
-Harry! Onneksi tulit! Nuo ovat ihan mahdottomia! tyttö kiiruhtaa ystävänsä viereen. Potter siristää silmiään, kunnes näkee kolme poikaa istuvan pöydän ääressä umpi väsyneinä. Iso kirjapino oli kaatunut lattialle ja Koukkujalka sähisi uhkaavasti punaisen nojatuolin alla, jonne oli mahduttanut itsensä.
-Mitä te teette täällä näin aikaisin? Harry kysyy hämmentyneenä hieroessaan väsyneitä silmiään. Seamus, Dean ja Ron katsahtavat tähän kuin he olisivat jonkinnäköisiä zombeja.
-Tuo hullu pakotti meidät opiskelemaan näin aikaisin! Ron parahtaa onnettomana. Harry vilkaisee murhanhimoista  Hermionea vieressään.
-En tajua näistä mitään näin aikaisin! En edes pysty liikuttamaan omaa kättäni, Dean huokaisee yrittäessään vaivalloisesti nostaa omaa kättänsä pöydältä.
-Kuin olisin kuollut... En ihmettelisi... Tämä tuntuu helvetiltä, Seamus mutisee melkein itkien.
-Itsepä ette ole harjoitelleet V.I.P kokeitanne varten! Vanhempanne varmasti kiittäisivät minua! Hermione tiuskii raivostuneena.
-Öh, no jaa... Ehkä he tarvitsevat unta, Hermione... He näyttävät oikeasti aika huonoilta, Harry sanoo varovaisesti. Silloin Ron, Dean ja Seamus nostaa päänsä kuin salaman iskusta.
-Harry on oikeassa! he huutavat yhteen ääneen.
-Ei käy. Jos tahdotte päästä läpi kokeistanne, teidän on harjoiteltava. En päästä teitä helpolla, Granger ei anna periksi. Pojat huokailevat syvään.
-Miksei Harryn pidä opiskella? Miksi vain me? Ron kysyy yhtäkkiä. Potter kääntyy tyttöön, sillä tahtoisi itsekin kuulla vastauksen.
-Hän on varmasti opiskellut jo Malfoyn kanssa. Vai mitä? Hermione vastaa sädehtivästi. Harry tukehtuu kuolaansa. Opiskellut Malfoyn kanssa? Jos heidän jokainen yhdessä olo, jossa he ovat vain hellineet toisiaan, lasketaan opiskeluksi niin mikä ettei.
-... Kai te olette opiskelleet? Hermione kysyy yhtäkkiä todella synkästi. Harry vilkaisee poikia nopeasti, kunnes yskäisee nolostuneena.
-No, ei me olla. Mutta, öh... Tänään voisi olla todella hyvä päivä siihen, hän sanoo nopeasti nähdessään tytön järkyttyneen ilmeen. Ron, Dean ja Seamus laittavat kasvonsa takaisin pöydälle.
-Tänään? Loistava idea, Harry! Jatkamme siis opiskelua vielä tuntien jälkeen illemmalla. Aloitamme ruokailun jälkeen täällä, Hermione innostuu.
-Mitä sinä teit, Harry? Seamus narisee onnettomana. Potter naurahtaa.
-Oikeastaan... Voisimmekohan millään opiskella vaikka kirjastossa? hän kysyy yllättäen.
-Kirjastossa? Miksi? Granger toistaa   hämmentyneenä.
-Pyytäisin Dracon mukaan. Jos siis sopii, Harry kertoo punastuneena. Tyttö hymyilee.
-Sopii se, hän vastaa ymmärtäväisesti.

...
Kun maanantain tylsät ja pitkästyttävät tunnit olivat vihdoin loppuneet, Harry ystävineen lähti kohti kirjastoa. Hermione tepasteli reippaasti muita edellä, kun taas pojat laahasivat väsyneinä perässä. Kaikki muut paitsi Harry näyttivät maansa myynneiltä. Tavallaan arpinaamasta oli mukavaa viettää yhteistä aikaa muiden seurassa, vaikka opiskelusta olikin kyse. He olivat saaneet professori McGarmiwalta luvan mennä päivällisen jälkeen kirjastoon, kunhan palaisivat omiin tupiinsa ennen puolta kahdeksaa.
-En jaksa... En pysty tähän... Miksi sinun piti sanoa tuolle opiskelu hullulle niin, Harry? Olisin päässyt suoraan nukkumaan, jos emme olisi lähteneet kirjastoon, Ron haukoittelee surkeana.
-Oletko edelleen noin väsynyt? Kuinka kauan te oikein nukuitte yöllä? Potter tuhahtaa kysyvästi.
-Heräsin kolmen aikoihin, kun näin Seamusin kävelevän unissaan. Lähdin hänen peräänsä, kun hän yhtäkkiä meni oleskeluhuoneeseen ja istui takan eteen. Jäin varmistamaan, ettei mitään sattuisi. Sen jälkeen en ole nukkunut, Dean kertoo rauhallisesti. Harry vilkaisee nopeasti Seamusta, joka lehahtaa tulen punaiseksi.
-Kävelin unissaan? Ja sinä huolehdit minusta? Finnigan rykäisee uskomatta korviaan.
-Joo? Miksi olet noin yllättynyt? Dean kysyy hölmistyneenä. Seamus aukaisee suunsa, kunnes laittaa sen takaisin kiinni heidän päästyään kirjaston eteen.
-Jaa, tuota... Mikä olisi sinun mielestäsi helpoin tapa aloittaa, Hermione? hän kysyy juostessaan tytön viereen. Harry virnistää ollessaan tietoinen siitä, että toisella oli edelleen tunteita Thomasiin ja siksi lähtenyt pois paikalta, jottei hänen tarvitsisi vastata kysymykseen.
-Tiesinhän, että innostut! Hermione hihkuu iloisena. Jokainen seuraa tyttöä erään hyllykön luokse.
-Etsikää sellainen kirja, joka auttaisi teitä pääsemään eteenpäin hankalimmassa oppinaineessanne. V.I.P kokeet eivät ole mikään leikin asia, Hermione ohjeistaa tietämättömiä poikia. Dean ja Seamus lähtevät hetkessä liikkelle tietäessään vaikeimman oppiaineensa. Ron taas huokailee syvään nojaten kirjahyllyyn.
-Älä matele, Ron! Et pääse helpommalla kuin muut! Granger rähjää jämerästi. Harry naurahtaa hiljaa nähdessään punahiuksisen ystävänsä katoavan turhautuneena hyllyn toiselle puolen.
-He eivät ole ikinä tyytyväisiä apuuni, Hermione alkaa murjottamaan. Potter katsahtaa tähän.
-Älä noin sano, Hermione. Kyllä he sinua loppujen lopuksi osaavat kiittää, hän lohduttaa myötätuntoisesti.
-Toivottavasti en tee virhettä... Granger mutisee hiljaa.
-Virhettä? Sinäkö oikeasti tekisit virheen? Hei, ihan tosi nyt! Olet viisain noita, jonka olen tavannut. Et todellakaan pysty tekemään virhettä meidän teinipoikien opettamisessa! Harry piristää. Hermione alkaa hymyilemään.
-Kiitos, Harry, hän kiittää taas iloisesti, kunnes lähtee katselemaan muita. Arpinaama hymyilee alkaessaan siirtelemään kättään kirjoissa, jotka lepäävät hyllyssä pölyisinä.
-Täällähän sinä olet, joku sanoo yhtäkkiä tullessaan samalle osastolle kuin missä Harry oli. Rohkelikko kääntää katseensa henkilön puoleen ja alkaa hymyilemään, kun näkee poikaystävänsä seisovan siinä.
-Sinä tulit! hän huudahtaa innoissaan mennessään halaamaan toista.
-Tietenkin tulin. Eihän sinusta pysty olemaan kauaa erossa, Draco virnistää hyvillään saadessaan taas koskea toista. Harry hymyili vastaukseksi, antoi toisen päästä istumaan ja lähti sitten takaisin kirjojen pariin.
-Ai, säkin olit täällä, Seamus yllättyy nähdessään luihuisen tullessaan samalle hyllyköille kuin kaksikko.
-Ja onneksi tulin... Malfoy murahtaa mulkoillen rohkelikkoa, joka menee katsomaan Harrya.
-Mitä kirjoja sä etsit? Finnigan kysyy arpinaamalta, joka katselee syventyneenä pölyisiä kirjoja.
-Katselen vain, Harry vastaa.
-Hei... Siis tarkoittaako tämä, ettei sinulla ole hankalaa ainetta, jota pitäisi opetella? Seamus häkeltyy kauttaaltaan.
-No... Oikeastaan olen jäänyt kaikissa oppiaineissa jälkeen... Kaikki ovat tavallaan hankalia, Harry mutisee vaivaantuneena. Draco kuuntelee tarkkaavaisena toisen puheita.
-Sinulla on aika hankala tilanne, kamu. Jos saan auttaa, suosittelen aloittamaan muodonmuutoksista tai taikajuomista, Seamus ehdottaa.
-Kiitti, Harry hymyilee, jolloin toinen lähtee takaisin siihen päähän, jossa Malfoy istuu. Potter katsoo kirjoja yhtäkkisen allapäin. Hän ei halunnut opetella mitään taikajuomiin liittyvää, sillä oli saanut tarpeeksi traumoja Amortentiasta. Pojan ollessa täysin ajatuksissaan, hän ei huomannut nurkan takaa tulevaa Deania, jolla oli iso kirjapino käsissään ja joka törmää vahingossa Harryyn, jolloin yksi kirjoista putoaa tämän päähän.
-Ngh... arpinaama älähtää kivuliaasti laittaessaan kätensä päälaelleen.
-Harry! Hyvänen aika, en nähnyt sinua! Olen pahoillani! Dean laittaa kirjapinon nopeasti pöydälle ja katsoo onko pojalla kaikki kunnossa. Draco, joka oli noussut ripeästi ylös ja tullut poikaystävänsä luokse, vetäisee hänet lähelleen sekä puhaltaa toisen päähän. Harryn sydän tykyttää rajusti katsellessaan luihuisen rintakehää ja tuntiessaan käden, joka pitää tätä hellästi takaraivosta kiinni.
Dean nostaa pudonneen kirjan nopeasti takaisin pinoon.
-Sori, Harry, hän pyytää vielä yhdesti, kunnes lähtee Seamusin luo. Draco seuraa toista poikaa katseellaan. Hän suukottaa lyhyempää sille kohdalle, johon kirja oli pudonnut.
-Sattuuko sinua enää? luihuinen kysyy katsoessaan nyt toisen kasvoja.
Harry pudistaa punaisena päätänsä.
-Hyvä, Malfoy hymyilee. Hän päättää jäädä varmuuden vuoksi nojaamaan pöytää vasten, sillä Harry oli käden ulottuvissa, jos jotain tapahtuisi. Potter ei voinut lakata hymyilemästä, joten peitti suunsa kädellään. Hän ei voinut sanoin kuvailla kuinka ihana Draco oli, kun huolehti hänestä niin paljon. Luihuinen oli todella lämmin ja suojeleva, joka sai Harryn sydämen pauhaamaan.
-Hei, Malfoy! Tulitko vasta äsken? Hermione tervehtii tullessaan Ronin kanssa nyt itsekin paikanpäälle.
-Joo, Draco vastaa.
-Kiva. Oletko löytänyt mitään, Harry? tyttö pysähtyy kysymään.
-Öh, en oikeastaan, Potter kertoo.
-No, ei se mitään. Minulla on mukanani harjoittelu koe, joita tein professori Binnsin tunnilla, Hermione kertoo kuuluvasti.
-ETTÄ MITÄ?! ET OLE TOSISSASI, HERMIONE! Ron karjaisee raivostuneesti.
-Shh, Ron! Tämä on kirjasto! Äläkä jatkuvasti valita! Hermione sähähtää kiittämättömästi, kunnes kääntyy takaisin arpinaaman.
-Tässä, Harry. Yritä vastata mahdollisimman moneen kysymykseen ja kysy, jos tulee jotakin. Otatko sinä, Malfoy? hän ojentaa tehtävä lapun pojalle.
-Teen Harryn kanssa samaa, Draco sanoo. Tyttö nyökkää myöntyvästi, jolloin hän viilettää muiden poikien luo. Malfoy ottaa rakkaansa kädestä kiinni ja vie hänet sille paikalle, jossa oli aiemmin istunut.
-Tule syliini, hän käskee.
-Täh? Mut... Harry vaikeroi vilkuillessaan ympärilleen.
-On mukavempaa, jos istut sylissäni, Draco selittää virnuillen. Rohkelikko menee varovaisesti toisen syliin sivuttain, jotta toinenkin näkisi paperin pöydällä. Draco pitää tiukasti kiinni toisen vatsasta.
-Noniin! Aloittakaa, jotta ehdimme! Hermione ohjeistaa hymyillen. Dean, Seamus ja Ron murjottavat tylsistyneinä, kun taas Draco ja Harry näyttävät tyytyväisiltä. Tyttö vilkaisee taakseen ja hymyilee nähdessään kaksikon miettimässä yhdessä vastauksia. He osasivat tehdä jopa näinkin tylsistyttävästä tilanteesta mukavan.

...
-Hei, Draco! Älä! Harry naurahtaa toisen alkaessa nuuskimaan tämän kaulaa.
-Tuoksut hyvältä, Malfoy kuiskaa lumoutuneena. He olivat saaneet Hermionen monisteen tehtyä, joten luihuinen leikitteli poikaystävänsä kanssa sillä aikaa, kun muut pojat tekivät edelleen töitä. Tai ainakin yrittivät tehdä, nimittäin he vilkuilivat synkästi kaksikkoa, jotka olivat koko ajan vain naureskelleet ja saaneet Hermionelta tyytyväistä palautetta, kun taas itse olivat saaneet aikaan musteesta tehdyn töherryksen. Draco oli melkein kokoajan lipsahtanut suutelemaan toista eikä ollut keskittynyt ollennaiseen, mutta senkin hän oli sanonut syyksi vahinko. Hän oli auttanut vähän väliä Harrya ymmärtämään asioita, joita poika ei ollut ymmärtänyt, todella rauhallisella ja lumoavalla äänellään, joka sai rohkelikon rauhoittumaan.
Harry oli punastunut joka kerta, kun toinen pisti päänsä makaamaan tuon olalle ja katsonut sitten hänen sivuprofiiliaan kiinnostuneena. Heillä oli selvästi paljon mukavempaa kuin muilla.
-Kello alkaa olla aika paljon. Kerään monisteet teiltä, sillä tahdon tarkastaa ne myöhemmin, Hermione ilmoittaa kiertäessään jokaisen.
-Äh... En saanut paljon mitään vastattua, Seamus parahtaa turhautuneena.
-Ei voi mitään. Olisit opiskellut aiemmin, tyttö sanoo ollenkaan myötuntoisesti.
-Epistä! Harry sai tehdä Malfoyn kanssa ja me jouduimme kärsimään yksin, Finnigan inttää turhautuneena.
Potter katsoo ystäväänsä häkeltyneenä.
-Koska te ette pysty keskittymään, jos olette kolmisin, Hermione vastustaa. Seamus nyrpistää nenäänsä.
-Hmph... Hoi, Harry! hän huudahtaa yhtäkkiä.
-Niin? arpinaama hymähtää kysyvästi.
-Onko sinulla tilaa vielä minullekin? Tarvitsen poikaystävän, joka auttaa minua näissä tehtävissä, ettei Hermione jatkuvasti sättisi minua! Finnigan kysyy vitsikkäästi. Dracon kylmä katse tarkentuu nopeasti kyseiseen rohkelikkoon. Hän tiukentaa otettaan pojasta, joka istuu tämän sylissä. Harry vilkuilee luihuista jännittyneenä.
-Ei, Draco sanoo tylysti. Hänen kanssaan ei tosiaankaan kannata vitsailla tuommoisista asioista.
-Hän vain vitsailee, Draco. Älä huoli, Harry sanoo nolostuneena. Dean katselee parasta ystäväänsä kysyvästi. Oliko Seamus tosissaan poikaystävästä?
-Pojat! On jo myöhä, joten meidän on palattava oleskeluhuoneisiin. Laitetaan vain nämä kirjat takai... Hermione ilmoittaa, kunnes joutuu keskeyttämään Dracon avatessa suunsa.
-Te voitte kyllä jo lähteä. Jäämme Harryn kanssa tänne vielä hetkeksi, joten voimme laittaa nuo kirjat takaisin sinne missä olikin, luihuinen kertoo rauhallisesti. Harry kääntyy tähän hölmistyneenä.
-Jäämmekö? hän kysyy, mutta saa vastaukseksi vain sen, kun Malfoy nostaa kulmansa ensin ylös ja sitten laittaa ne hetkessä takaisin normaalille paikoilleen.
-Vai jäätte tänne kahdestaan... Mielenkiintoista, Seamus hihittää hiljaa. Dean paiskaisee tuota kirjalla päähän, kunnes vetäisee mukaansa.
-Lähdetään. Olet selvästi väsynyt, tuo huokaisee pinttyneesti. Ron silmäilee kahta poikaa hieman pois tolaltaan Seamusin sanojen jälkeen.
-No, hyvä on. Älkää herättäkö koko paikkaa, mitä ikinä sitten teettekään... Hermione suostuu salaperäisesti hymyillen. Hän ottaa Ronin matkaansa ja katoaa pois kirjastosta.
-Draco! Mitä sinä oikein teit...?! Nyt he luulevat, että me teemme täällä jotain likaista! Äh... Harry parahtaa häpeissään.
-Mitä sitten, jos teemmekin? Malfoy kysyy suoraan. Rohkelikko muuttuu tulen punaiseksi.
-Uhm... hän menee sanattomaksi toisen puheista. Draco virnistää hyvillään, kunnes kuiskaa toisen korvaan.
-Sainko sinut ujostelemaan?


~~~~
Jeejee vihdoin sain julkaistua tän 💓
Koska V.I.P kokeet lähenevät jatkuvasti, oli palattava niihin hetkeksi Hermionen tavoin. 💞
...
Toivottavasti teillä on ollut upee päivä! ☀ Muistakaahan nauttia mahdollisimman hyvin nyt näistä vikoista päivistä ennen koulujen alkua. 🦄
Toivottavasti kuitenkin nautitte lukemisesta!
Byee!! ~🌹

To The Boy I LoveWhere stories live. Discover now