Ennustusta Ja Lemmenjuomia

1.3K 58 11
                                    

Aamupalan jälkeen, Malfoy joutui hyvästelemään Potterin ja menemään oman tuvansa kanssa tunnille. Puolet rohkelikoista menivät professori Punurmion saattamana ennustus tunnille.
-Minusta tuntuu, että emme ole ollenkaan turvassa. Ei ainakaan tuon hullun saattamana... Ron kuiskaa ärtyneenä vieressään olevalle ystävälleen.
-Jep, Harry naurahtaa huvittuneena. Heidän saapuessa hajustettuun huoneeseen, jossa tunnelma oli raskasta ja kynttilät valaisivat huoneen synkimmätkin paikat, Harry etsi vapaan paikan keskeltä huonetta.
-Mitähän tänään ennustetaan? Kenties kerrotaan kuka ei pääse läpi V.I.P:stä... Ron puuskahtaa katsoessaan ympärilleen.
-Epäilen minun kuolemaa, Harry huokaisee. Weasley nyökkää.
Professori Punurmio yskäisee äänekkäästi luokan edessä.
-Tänään, lapsukaiset. Opimme kädestä ennustamista, opettaja kertoo suurien silmiensä vilkuillessaan luokkaa. Pari rohkelikkoa hymähtää kiinnostuneena, mutta Ron ja Harry vain katsovat toisiaan huvittuneena.
-Kerta Weasleyta ja Potteria ei kiinnosta tämä, voisitte ennustaa ensimmäisenä toisillenne! Punurmio huudahtaa kimeästi, jolloin kaikki kääntyvät katsomaan ystävyksiä.
-Täh? Ron älähtää hämmentyneenä. Professori Punurmio kävelee poikien luo ja istahtaa heidän eteensä.
-Anna kätesi, poika hyvä! nainen sanoo Ronille. Weasley ojentaa tärisevän kätensä opettajalle vilkuillessaan samalla Harrya.
-Mielenkiintoista... Erittäin kummallista... professori mutisee katsoessaan tarkasti Ronin kämmenen viivoja.
-Niin mikä? Kuolenko minä? Weasley tuhahtaa kärsimättömänä. Harry pidättää naurua.
-Ei, et, poika hyvä. Sinusta tulee kuuluisa. Mutta oman typeryytesi ansiosta, töiden hankkimisesta tulee vaikeaa. Opiskele enemmän, jotta pääset läpi tärkeistä kokeista vuoden loputtua... Punurmio vastaa pienesti hymyillen. Harry, kuten pari muutakin alkavat hihittelemään hiljaa.
-Joo, selvä! Ron repäisee kätensä takaisin syliinsä.
-Sinun vuorosi, Potter! professori katsahtaa toiseen poikaan. Harry antaa virnuillen kätensä naiselle, joka mielenkiintoisena alkaa tutkimaan sitä.
-Oho... Voi hyvänen aika! Tulevaisuutesi ei näytä lupaavalta, poikaseni! Punurmio kiljaisee säikähtäneenä.
-Mitä siinä sanotaan, professori?!
Lavender Brown kysyy jännittyneenä.
-Niin, mitä nyt taas? Harry murahtaa turhautuneena.
-Joudut rikkomaan sinulle tärkeimmän lupauksen yhtenä päivänä... Kuolema uhkaa sinua, Potter. Elämäsi rakkaudesta tulee... professori Punurmio kertoo värisevällä äänellä, kunnes Harry riuhtaisee kätensä pois.
-Lopeta! silmälasipäinen tiuskaisee ärsyyntyneenä. Punurmio tapittaa kummastuneena nuorta poikaa, kuten myös toiset oppilaat. Ron katsoo ystäväänsä huolestuneena.
-Joo, ehkä voisit mennä auttamaan muita. Me jatkamme tästä kahdestaan, hän sanoo tiukasti. Punurmio kohauttaa olkiansa, jolloin lähtee neuvomaan toisia. Harryn katse on liimautunut naarmuiselle lattialle. Hän kuulee kuinka Lavender kuiskailee ystävilleen äskeisestä.
-Ootko kunnossa, Harry? Ron uskaltautuu kysymään.
-Joo. Alkaa ärsyttämään, kun minulle ennustetaan koko ajan jotain huonoa, Harry vastaa kiusaantuneena.
-Ei yllätä. Punurmio vetää vain huomiota, kun sinulla on arpi otsassasi! Ron kertoo tyynesti.
Harry miettii hetken lähtisikö tunnilta kuten Hermione aikoinaan, mutta päättää jäädä Ronin kanssa tunnille.
-Puuskupuhit eivät kuulemma aio osallistua ensiviikon huispaukseen. Viime vuoden jälkeen, Seamus kuiskaa vieressään olevalle Deanille. Harry hätkähtää kuullessaan sen, joten kääntyy poikiin päin.
-Mitä? Kuka sitten on rohkelikkoa vastaan? hän kysyy hölmistyneenä. Ronkin tulee keskusteluun mukaan.
-Joko Luihuinen tai Korpinkynsi. Ei ole vielä varmaa. Mutta hei, eikö sinun pitäisi tietää tästä kerta olet mukana joukkueessa? Dean vastaa rauhallisesti.
-En pelaa tällä kertaa, Harry sanoo. Seamus katsahtaa tähän hämmentyneenä.
-Mitä?! Miten sitten voimme voittaa? Olet paras etsijä! poika parkaisee järkyttyneenä.
-Seamus puhuu totta. Mikset pelaa? Dean kysyy yllättyneenä.
-Sain pelikiellon. Uskon, että he löytävät yhtä hyvän etsijän, Harry pälättää nopeasti.
-En olisi niin varma, Dean yskäisee.
-Miten niin? Ron kysyy hämmentyneenä.
-Ajatelkaa nyt, jos Rohkelikko pelaa Luihuista vastaan. Eikös Draco Malfoy ollut etsijä? Dean mietiskelee ääneen.
-Ainoa kuka on päihittänyt Malfoyn olet sinä, Harry. Ei kukaan muu uskalla ryttyillä hänelle, isänsä takia uskoisin... Seamus jatkaa tiukasti. Harryn halu pelaamiseen alkaa kasvamaan. Nyt todellakin tekisi terää luudalla lentäminen.
-Ja Harry selviää aina kaikista täpäristä tilanteista! Dean hymyilee innostuneena. Ron nyökkäilee kiinnostuneena itsekin.
-Mutta en saa pelata... Ainakaan viime kerran jälkeen, Harry huokaisee murheellisena.
-Oletko sitten ennen totellut sääntöjä? Seamus virnistää hyvillään.
-No en. Mutta tämä on eri asia, Harry murehtii.
-Se on huonompi juttu sitten. Voithan sinä tyytyä katsomossakin istuskeluun, Dean kertoo pyöritellessään kynää kädessään.
-Mutta jos me ei voiteta, voimme syyttää sinua siitä! Seamus kailottaa.
-Toivottavasti saat pelikiellon mahdollisimman nopeasti pois, niin saisimme parhaan etsijän takaisin! Dean sanoo positiivisena. Harry nyökkää ilottomana ja kääntyy taas oikein päin tuolillaan.
-Toivottavasti opitte tänään parhaanne mukaan. Voisimme aloittaa teille tutun unikirjan. Kirjoittakaa unenne muistiin ja miettikää sen tarkoitus! Seuratkaa perässäni seuraavaan luokkaan, professori Punurmio selostaa luokan edessä pelottavasti hymyillen. Oppilaat menevät opettajan saattamana synkän tyrmän eteen, jossa odottelee Kalkaros.
-Unohdin, että tuokin on olemassa... Ron supisee hermostuneena.
-Sinulla on sitten ollut joko erityisen mukavaa tai olet menettänyt muistisi, Harry vastaa hiljaa. Kalkaros mulkaisee Potteria vihaisesti nähdessään hänen puhuvan. Heidän mennessään sisälle luokkaan, siellä odottelee Luihuisen oppilaat. Harry on aikeissa mennä istumaan takapenkille, mutta Kalkaros vetäisee hänet mukaansa.
-Potter saa istua edessä. En ala katsomaan turhan päiväistä pyörtymistäsi ja valitustasi, professori Kalkaros sähähtää ohjatessaan oppilaan etummaiselle penkille.
-Mitä?! Harry ärähtää tohkeissaan. Ron seuraa perässä, muttei Kalkaros aio päästää tätä lähemmäs arpinaamaa.
-Weasley istuu kaukana Potterista. Minun tunnilleni ei ole tultu juttelemaan! professori tiuskaisee. Harry katsoo vaivaantuneena kalpeaa Ronia, joka istuutuu samantien hänen taakseen.
-Noin. Kaikki on luultavasti paikoillaan, hyvä juttu! Kalkaros mumisee ennenkuin kukaan edes on ehtinyt avata suutaan. Harry vilkaisee viereensä nähdäkseen kuka siinä istuu ja yllätyksenä siinä istuu Hermione, joka ei edes huomioi tätä. Potter päättää olla sanomatta tälle mitään, sillä tietää ettei Hermionea saa häiritä tunnilla.
-Tänään teette pareina erään juoman, joka saa tunteet sekaisin. Teette omat lienet, mutta käytätte sitä pareihinne... Kalkaros murahtaa luokan edessä. Harry katsoo kummissaan opettajaa. Tunteet sekaisin?
-Oletan, että kaikki teistä on kuulleet Lemmenjuomasta. Mahtaisiko kukaan tietää mitä tapahtuu, kun sitä käytetään toiseen? Kalkaros kysyy luokalta.
Hermione nostaa nopeasti kätensä pystyyn. Harry katsoo ympärilleen, eikä kukaan muu näytä viittaavaan, vaikka näyttäisikin tietävän asiasta. Tunnelma tuntui kiusaantuneelta. Harry, joka ei tiedä mistään mitään odottaa Hermionen kertovan asiasta.
-Eikö kukaan tosiaan tiedä? Harmi, professori Kalkaros sihisee kuin ei huomaisikaan Hermionea.
-Lemmenjuomien avulla voi saada toisen rakastumaan itseensä. Oikeaa rakkautta juoma ei luo, koska sitä on mahdoton jäljittää. Lemmenjuomat ovat väriltään vaaleanpunaisia ja kuplivia... Etsikää parit ja aloittakaa! Kalkaros kertoo tarkkaan toljottaen jokaista paikalla olijaa tuimasti. Harry katsoo ympärilleen ahdistuneena. Miksei pareja olisi voitu päättää? Potter tietää, että Malfoy on samalla tunnilla, joka painostaa tätä vielä enemmän.
-Tuota... Hermione. Olisitko parini? Harry kysyy arasti.
-Etkö aio mennä Ronin kanssa? Hermione kysyy ymmällään.
-Mitä? Ronin? Eikö se olisi outoa? Harry toteaa vaivaantuneena. Hermione kohauttaa olkiansa.
-Eihän se sinun asemassasi ole outoa. Alkaisit hyväksymään, että pidät pojista... tyttö kuiskaa ystävälleen.
-Suostutko siis? Harry kysyy hädissään.
-Valitan. Lupauduin jo toiselle, Hermione hymähtää.
-Etkai ole tosissasi?! Harry kimpaantuu hädissään, mutta tyttö lähtee oman parinsa matkaan tekemään lientä. Potter kääntyy nopeasti Ronin puoleen, joka itsekään ei löydä paria.
-Me? Harry kysyy väristen.
-Mekö? Etkös sinä sanonut, että voin olla normaalisti seurassasi?! Ron tuhahtaa paniikissa.
-Niin, joo. Mutta kun ei ole ketään muutakaan! Harry vastaa ärsyyntyneenä. Ron katsoo ystäväänsä kauhuissaan.
Silmälasipäinen vilkaisee keskelle luokkaa, jossa vilisee luihuisen tyttöjä piirittäneen samalla Dracon. Harry katsoo musertuneena poispäin.
-Ihme naistenmies... Ron äyskähtää hermostuneena nähdessään itsekin Malfoyn. Punahiuksinen poika kääntyy pian ystäväänsä päin tajutessaan mitä sanoi.
-So-sori mä en tarkoittanut. Mä u-unohdin! Ron nieleksii paniikissa.
-Joo joo. Aiotko olla parini vai et?! Harry vastaa häijysti.
-Mi-minä... Öh, no okei... Ron sanoo nolostuneena.
-Hyvä. Mennään, Harry huokaisee ja nousee penkiltään. Onneksi he eivät olleet ainoita  poika pareja, sillä tyttöjä ei ollut riittänyt kaikille. Harryn ja Ronin kävellessä etsimään aineksia luihuisten lauman ohi, Draco jää tuijottamaan näitä pitkään. Ron seuraa vain perässä ihonvärinsä vaihtuvan kalpeasta punaiseen ja sitä rataa.
-Olethan varma tästä? Weasley kysyy hätiköiden.
-Etsitään nyt vain nämä ainekset! Harry karjaisee raivoissaan, jolloin Ron säikähtää. Potteria ärsyttää, kun Draco ei ollut huomioinutkaan häntä, kunnes hän käveli tämän ohi Ronin kanssa.
-Minä löysin kaikki. Löysitkö sinä? Ron kysyy arasti.
-En vielä... Riittääköhän tuosta sinun tarvikkeista minullekin? Harry kääntyy Weasleyn puoleen.
-Voimmehan yrittää, vai? Ron naurahtaa huvittuneena.
-Mikä noin hauskaa on? Harry kysyy hämillään.
-Se, että yrität tosissasi tehdä minun kanssani tämän. Hermione livisti, joten päädyimme tähän tilanteeseen. Kuulemmekohan tästä vielä joltain? Ron purskahtaa kiusaantuneeseen nauruun.
-Ei yllättäisi, Harry virnistää parhaalle ystävälleen.
Draco, joka on edelleen tyttöjen ympäröivänä, katsoo Potteria ja Ronia tuimasti. Miksei Harry ollut tullut kysymään tätä parikseen, tai edes voinut vinkata olevansa vapaa. Tosin eihän kukaan rohkelikoista ole ollut ikinä luihuisten pareina.
Mutta Malfoy ei pystynyt käsittämään, että Ron oli saanut hänelle ansaitun paikan Harryn parina. Draco on juuri kävelemässä Potterin luo, kunnes joku tarraa häntä kädestä kiinni.
-Ollaanko me parit? joku sanoo kuuluvasti luihuisen takaa. Harrykin kuuli sen, joten kääntyy katsomaan kuka oli pyytänyt Malfoyta parikseen. Huomaamattaan hän alkoi puristamaan yhtä taikajuomapulloa käsissään, joka särkyi pieniksi paloiksi lattialle.
-Harry? Mikä hätänä? Ron kysyy ymmällään. Harry ei vastaa vaan katsoo ihastustaan ja oppilasta, joka on ottanut tämän kädestään kiinni.
-Ei hän... rohkelikko ajattelee hermostuneena.

~~~~
Näitä jaksoja tulee yllättävää vauhtia 0-o
Okei, ihan hyvä vaan!
Hei ja nyt paljastus...
Mulla ei oo mitää hajua mitä keksisin Kalkaroksen, Punurmion ja Hagridin tunnille!! Liian vaikeeta.
Turvaudun nettiin, joten ehkä selviän....
Nähdään kuitenkin taas seuraavassa luvussa ❤️
Byee!

To The Boy I LoveWhere stories live. Discover now