Kukkaseppele

993 56 44
                                    

-Luuletko, että me näkisimme hänet vielä? Harry kysyy ajatuksissaan katsellessaan pölyhiukkasten tanssia auringon valaisemalla käytävällä.
-Wrightsia? En usko, Draco hymähtää vastaukseksi. Potter vilkaisee tätä, kunnes alkaa hymyilemään.
-Mikäs noin hymyilyttää? luihuinen kysyy nähdessään leveän hymyn toisen kasvoilla.
-Ei mikään ihmeellinen. Olen vain tyytyväinen, Harry vastaa pirteästi.
Malfoy virnistää alkaessa silittelemään rohkelikon tummia hiuksia.
-Pidä tuo hymy kasvoillasi useamminkin, hän sanoo lämpimästi. Kun pojat saapuvat suureen saliin päivälliselle, alkaa kovaääninen mekkala. Vihellyksiä ja taputuksia joka suunnasta. Harry ja Draco katselevat ihmeissään eteensä nähdessään koulun oppilaiden suosionosoituksen.
-Hyvä, Potter! joku huudahti rohkelikkojen seasta.
-Täh? Harry kurtistaa kulmiaan heidän yrittäessä etsiä Hermionea ja Ronia väkijoukon seasta.
-Annoit kunnolla sille tyypille köniin! joku huutaa taas.
-En minä... Hei, en se minä...! Harry yrittää selittää, mutta tuntee pian jonkun painautuvan hänen selkäänsä vasten.
-Voi, Harry... Te teitte sen... Olin niin peloissani! Hermionen nyyhkytys kuuluu vaimeasti arpinaaman koulupuvun uumenista.
-Draco hoiti sen... Harry puuskahtaa tympiintyneenä. Häntä ärsyttää, että kaikki luulee hänen hoitaneen asian, vaikka oikeasti oli vain itkenyt koko sen ajan. Malfoy ei näyttänyt välittävän siitä, ettei häntä kehuttu, vaan enemmänkin tätä rasitti se, että iso väkijoukko kosketteli hänen poikaystäväänsä aina vähän väliä olasta ja selästä.
-Harry, Draco sähähtää kylmästi. Potter kääntää kysyvästi katseensa luihuiseen, jonka ilme on tyytymätön. Hän tajuaa mistä oli kyse, joten siirtyy velhon lähelle. Malfoy ottaa tämän kyljestä kiinni ja mulkaisee vihaisesti muita, jolloin he hiljentyvät sekä istuvat takaisin paikoilleen.
-Ärsyttävää... hän murahtaa kateellisena. Harry katsoo hieman nolostuneena tomuista lattiaa.
-Miten te saitte sen jätkän lähtemään täältä jo tänään? Tai siis, olihan hän joka tapauksessa lähtemässä täältä, mutta siis jo tänään?! Siistiä! Seamus hihkuu intoa.
-Saan mitä haluan, Draco sanoo vastaukseksi, jolloin rohkelikko hiljentyy.
-Jaa, no, se ei ollut yllättävää, Finnigan yskäisee hiljaa. Malfoy katsoo tätä hetken, kunnes siirtyy katsomaan Deania, joka itsekin on paikanpäällä.
-Toivottavasti kaikki on nyt hyvin, Thomas tokaisee hymyillen. Harry nostaa kasvonsa lattian suunnasta ja nyökkää.
-Joo, hän vastaa. Hermione nyyhkyttää edelleen Ronin olkapäällä, joka vaivaa Potteria suunnattomasti.
-Älä itke, Hermione. Kaikki on nyt paremmin, arpinaama lohduttaa vakuuttavasti.
-Tiedän, tiedän. Oli vain niin kamala odottaa päätöstä tietämättömänä. Tätä pitää juhlia, tyttö pyyhkii kyyneleensä kädellään.
-Juhlia? Harry kysyy hämmentyneenä. Draco katsoo epävarmana muita rohkelikkoja.
-Juhlia?! Muttei edes ole Tylyahon viikonloppu?! Olisi tehnyt mieli kermakaljaa... Olisimme voineet Harryn kanssa katsella myös, jos löytyisi joku tosi söötti... Seamus parahtaa, kunnes hiljentyy tuntiessaan luihuisen kylmän katseen kohdistuvan häneen.
-Mikä söötti? Draco sihisee uhkaavasti. Harry naurahtaa hiljaa. Malfoy on hetkessä kateellinen, jos näyttää siltä, että puheeenaiheena on jotkut ulkopuoliset jota luihuinen ei tunne.
-Söötti...? Sanoinko söötti? Krhm, tarkoitin siis... Hyviä huispaus välineitä, Seamus rykäisee unohtaessaan vaaleahiuksisen läsnäolon. Draco katsoo tätä hetken tuimasti, kunnes kääntyy takaisin Hermionen puoleen, joka näyttää miettivän tarkkaan.
-Meillä ei tosiaan ole Tylyahon viikonloppua, joten keksitään jotain muuta... Olisiko yhteinen aika ulkona hyvä ajatus? Jutellaan ja tehdään vain jotain mukavaa, tyttö ehdottaa innostuneena. Ron, joka edelleen hehkuu punaisena Grangerin itkiessä juuri tämän olkapäällä, nyökyttelee parhaansa mukaan, edelleen vapisten.
Dean ja Seamus suostuvat myös ilomielin.
-Tuletko sinäkin? Harry kysyy kääntäessään katseensa luihuiseen.
-Tietenkin tulen, jotta nään mitä oikein teette... Malfoy tuhahtaa vilkuillen edelleen pahasti Seamusta.
-Draco. Sinun ei tarvitse olla kateellinen minusta, Harry mutisee hiljaa. Muut eivät kuule sitä, sillä he ovat alkaneet keksimään ajatuksia viikonlopulle.
-Tiedän kyllä, että he ovat ystäviäsi. Mutten pidä, jos et anna minulle huomiota tai et pysy minun lähettyvilläni, Malfoy vastaa allapäin.
-Minä rakastan vain sinua. Jos luulet, etten anna sinulle tarpeeksi huomiota, voit kyllä pyytää sitä, Harry hymyilee ymmärtäväisesti. Dracolle tulee parempi mieli, jolloin hän suostuu tulla viikonloppuna paikanpäälle.
-Me tulemme myös! Potter innostuu. Muut rohkelikot taputtavat iloisina käsiään.
-Se on sitten sovittu! Hermione huudahtaa.

To The Boy I LoveWhere stories live. Discover now