Hoofdstuk 87.

200 7 0
                                    

Die nacht.

Ik werd wakker omdat ik één van de meiden hoorde huilen, ik keek op mijn telefoon en zag dat het 5 uur was, ik zuchtte en stapte uit bed, Max stapte ook uit bed, Mila maakte Lotte wakker door haar gehuil, we legde de meiden in bed neer, ik gaf ze om de buurt weer wat drinken, ze vielen rustig in slaap, ik had geen zin om ze in hun eigen bed te leggen, dus ik ging op mijn zij liggen, Max lag al op zijn zij, ik legde een kussen achter hem zodat hij niet op de meiden kon liggen, mijn ogen gingen dicht, maar diep sliep ik niet, ik denk omdat die meiden bij me lagen. Het voelde heel kort maar 4 uur later werd ik weer wakker, Lotte lag met haar ogen open om zich heen te kijken 'hey meisje.' zei ik, ik weet niet zeker of baby's bewust lachen, maar ik zag een glimlach op het gezichtje van Lotte.

Ik tilde haar op, ik legde Mila meer naar mijn kant, ik gebruikte mijn kussen zodat ze niet het bed uit kan vallen, ik ging met Lotte naar beneden, ik ging iets in elkaar zetten zodat Lotte daar soort van kon spelen. Ze keek alleen maar naar die dingen. Ik ging voor mezelf een bakje met fruit maken, Lotte was een beetje aan het mopperen, ik pakte haar en nam haar op mijn schoot, ik had voor de zekerheid wel de babyfoon aangezet. Lotte lag met haar rug tegen mijn benen aan. Ik at mijn eten op en ging een beetje spelen met Lotte, ze zijn 4 dagen oud, je kan natuurlijk niet veel, maar ik begon een beetje tegen haar te praten.

Ik hoorde Mila een heel klein beetje huilen, mompelen eerder, ik wou opstaan alleen toen was ze al gestopt, ik ging weer zitten met Lotte, ik had nog honger dus ik legde Lotte weer op de grond bij haar speeltje en liep naar de keuken, toen aardbeien had gepakt, begon Lotte weer iets te mopperen dus ik pakte haar weer, ik vond het wel fijn als ze bij me lag. Er werd op het raam geklopt 'ik ga wel.' zei mijn moeder die de trap af kwam lopen, Karen en mijn moeder kwamen de woonkamer in 'en hoe is het gegaan vannacht?' vroeg Karen 'goed.' zei ik 'zijn Max en Mila nog boven?' vroeg ze, ik knikte 'toen ik weg ging sliepen ze nog.' zei ik, mijn moeder lachte 'zo vader, zo dochter.' zei mijn moeder, niet veel later kwam Max met Mila naar beneden, ik was bezig om de luier te verschonen van Lotte.

'Goeiemorgen.' zei ik 'goeiemorgen lieverd.' zei Max 'ik had geen idee wat ik haar moest aandoen.' ik lachte 'ik pak het zo wel.' zei ik 'wat wil je hebben lieverd?' vroeg mijn moeder 'doe maar een roze rompertje met een mutsje.' zei ik, mijn moeder ging naar boven en kwam naar beneden met twee roze rompertjes en 2 witte mutsjes. Terwijl Max wat eten ging doen gingen mijn moeder en ik de meiden omkleden, ik ging Mila uitkleden en mijn moeder ging Lotte omkleden, Karen was boven een badje aan het maken voor Mila. Ik ging naar boven met Mila en deden haar in bad, Karen bleef erbij en gaf tips. Max deed Lotte in bad samen met Karen, terwijl ik Mila aan het omkleden was. 'Ik ben zo bang dat ik der pijn doe.' zei ik tegen mijn moeder 'als je zelf gewoon voorzichtig doet, kan er niks mis gaan.' zei ze, ik deed een luier om en ging haar aankleden.

Ik ging Mila in haar bedje leggen, het was 12 uur, niet veel later legde Max Lotte ook in het bedje. Ik ging ook slapen, een uurtje later werden we wakker gemaakt, ik had een ontbijtje gekregen. Toen we met zijn vieren beneden kwamen, Max, ik, Lotte en Mila, gaf ik de dames wat drinken. Ik gaf de meiden aan Max, want hij wou even met ze knuffel. Ze waren alle drie zo schattig. Ik maakte een foto. Sorry als ik veel foto's maak je hoeft ze niet te zien, ik wil graag foto's van mensen die ik dierbaar ben. Ik lag tegen Max aan, Mila had de hik, het was zo schattig, want elke keer als ze de hik had keken Max en ik haar geschrokken aan waardoor zij dus ook geschrokken keek.

Karen was weer weg, Lotte was ineens heel erg aan het huilen, ik moest hun op vaste tijden eten/drinken geven, die was net geweest alleen ze was heel erg afgeleid omdat dat Jens thuis kwam, ik gaf haar weer de borst 'dit kan ik niet aan.' zei Jens die met Mila aan het knuffelen was, Max was naar zijn werk en mijn moeder ging mee want die moest nog boodschappen doen, Jens bleef bij mij. 'Stel je niet aan.' zei ik lachend, Jens lachte ook 'waar is Femke?' vroeg ik 'thuis.' zei hij 'ik wist niet zeker of ze mee kon.' 'bel haar even.' zei ik, Jens deed wat ik zei en Femke kwam er aan. Daar zijn ze dan hoor de drie prinsesjes.' zei Femke 'uh je vergeet een prins.' zei Jens, Femke lachte en gaf hem een kus 'wat een schatjes.' zei ze 'wil je Lotte?' vroeg ik aan haar 'als dat mag.' 'tuurlijk anders vroeg ik het niet.' zei ik.

Ik gaf Lotte aan Femke en ging wat lekkers pakken voor mezelf 'Femke, je moet me wel beloven dat wij er maar één krijgen.' zei Jens, ik lachte. Lotte en Mila vielen langzaam in slaap, want Jens en Femke waren rustig en ze hadden net gedronken. Ze doen soort van alles gelijk. 'Als jullie willen, wil ik ze ook wel in bed leggen.' zei ik 'ik vind het wel goed zo.' zei Femke, ik lachte en ging op de bank zitten, ik kreeg een appje van Max 'is het goed als ik overwerk?' vroeg hij, ik stuurde dat het wel mocht. Ik ging mijn moeder helpen met koken 'dank je mam.' zei ik 'voor wat, lieverd?' vroeg ze 'nou, dat je me gewoon steunt.' zei ik, mijn moeder sloeg haar armen om me heen 'ik ben blij dat je het hebt gehouden.' zei ze 'ja ik ook.' zei Jens. Na het eten kwam Max thuis, hij warmde snel het eten op, we gingen met zijn vieren tegelijk naar bed.

 Na het eten kwam Max thuis, hij warmde snel het eten op, we gingen met zijn vieren tegelijk naar bed

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Luca.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα