Hoofdstuk 80.

177 7 3
                                    

Volgende dag.

Ik werd laat wakker, ik keek om me heen en besefte dat mijn bed leeg was, niet zo gek natuurlijk want Max sliep in zijn eigen bed, ik ging naar beneden en zag Femke op de bank liggen 'heb je hoofdpijn?' vroeg ik, Femke knikte voorzichtig, ik liep naar de keuken om water voor haar te pakken maar ik zag Jens al in de keuken staan, hij was al eten voor Femke aan het maken. 'Kan je ook voor mij iets maken?' vroeg ik aan Jens, Jens knikte, ik ging bij Femke op de bank zitten, Jens kwam aan met twee ontbijtjes 'je bent een schat.' zei Femke tegen hem, ik lachte. 'Heb je ruzie met Max?' vroeg Jens, ik haalde me schouders op 'hij wou dat ik niet ging gister, maar ik ben toch gegaan.' zei ik 'je hebt hem wel laten weten hoe het ging, toch?' ik knikte 'anders zat je nu echt in dikke problemen.' zei Jens lachend 'gelukkig heb je het wel gedaan.' zei Femke grappig.

Ik ging op de bank liggen, ik dacht dat ik genoeg slaap had gehad, maar nee, mijn ogen werden zwaar en gingen langzaam dicht, ik voelde wel dat iemand nog een dekentje op me legde maar meer niet. Ik werd langzaam wakker omdat de tv harder werd gezet 'ik was niet eens moe.' zei ik 'ik merkte het.' zei Max toen hij binnen kwam lopen, ik glimlachte 'ik had je gewoon moeten laten gaan.' zei hij 'ik weet toch dat je onze meisjes niet in gevaar wilt brengen.' 'en zo aantrekkelijk was ze niet hoor met haar buik.' zei Femke, ik begon te lachen. De dag verliep heel langzaam, toen ik en Max mijn bed in doken, deed Max mijn shirt omhoog 'hallo daar.' zei hij 'hier is jullie papa.' ik glimlachte 'ik wil jullie even vertellen dat jullie papa en mama een ander persoon maken.' zei hij 'we houden van jullie.' Max legde zijn hand op mijn buik en gaf me een kus.

Volgende dag.

De kast was binnen, ik moest even vertellen hoe ik het wilde, Jens en Max gingen dingen verschuiven en gingen toen de kast in elkaar bouwen, het duurde gelukkig niet heel lang, ik heb geen foto's omdat het nog een rotzooi is en ik denk dat het ook nooit een foto waardig zal zijn. Ik was tevreden en daar ging het uiteindelijk allemaal om. Ik ging naar beneden 'Max!' riep ik 'ik ga even aardbeien halen en dan naar je oma.' ik hoorde niks maar ging toch, het werd langzaam iets warmer buiten dus de korte broekjes mochten weer uit de kast worden gepakt, dat deed ik natuurlijk ook meteen omdat die van een zacht en mee rekkend stofje zijn gemaakt, ik liep langs de winkel en ging naar het huis van de oma van Max, ik nam ook iets lekker voor Boy mee.

Toen ik daar was, was het weer super gezellig, de oma van Max en ik zijn samen Boy wezen uitlaten en hebben een spelletje gespeeld, ze heeft me leren kaarten, nee mensen dat kon ik niet, maar nu wel. Ik ging weer naar huis, Jens en Max hadden alles afgemaakt en opgeruimd 'zo, dan kunnen we vannacht weer gewoon slapen.' ik lachte 'ja.' zei ik 'ik heb geen idee wat ik moet koken.' zei mijn moeder 'ik heb zij in zelf gemaakte pizza.' zei ik vrolijk, iedereen lachte 'dat kan gewoon.' zei ik, Femke en ik gingen naar de winkel, we gingen een pakket halen om pizza te maken, er zat een bodem in en saus, ik pakte 5 van die dingen, legde die in het mandje en liep achter Femke aan, zij ging kaas halen en vlees.

Toen we thuis waren had mijn moeder de oven al aan gezet dus die was al bijna heet. Femke en ik begonnen met de pizza's, naja zo ging het een beetje door, de pizza's waren klaar en die gingen we opeten, ze smaakte heel anders, maar dat is logisch 'het was lekker maar dit doe ik niet nog een keer.' zei Jens, ik ging de bordjes opruimen en ging het eten maken voor de katjes maken, de foto komt nog alleen eerst heb ik nog foto's van me buik. 'Wat gaan we doen?' vroeg ik 'Luca, je wilt zo veel.' zei mijn moeder 'maar je kan niet meer zo veel.' 'ik ben 19 weken.' zei ik 'ja.' zei mijn moeder 'de laatste 20 weken worden zwaar.' 'je buik word nog groter.' zei Max 'dat weet ik.' zei ik 'lieverd, de komende 20 weken gebeuren er dingen in je lichaam.' zei mijn moeder.

Mijn moeder en ik gingen aan de tafel. 'Luca.' zei mijn moeder 'over een paar weken of misschien wel dagen moet je vaker naar de wc.' ik lachte 'het is echt zo.' zei Femke 'ik had dat gelezen.' ik lachte weer 'ze heeft wel gelijk.' zei mijn moeder 'Lotte en Mila drukken dan op je blaas.' 'en dan moet ik vet vaak naar de wc.' zei ik, mijn moeder knikte 'kan niet wachten.' zei ik sarcastisch 'maar je krijgt er iets moois voor terug.' zei Femke 'als ze geen huilbaby's worden vind ik het goed.' zei ik 'dat zijn jullie ook niet geweest.' zei mijn moeder 'ik ook niet.' zei Max 'dan is het goed.' zei ik lachend, ik liep naar de bank, ik ging tegen Max aan liggen 'wat is er lieverd?' vroeg Max, ik haalde me schouders op 'alles bij elkaar.' zei ik. Ik kon niet lang op de bank liggen, de katjes kwamen op me liggen en daagde me uit, Donut, het mannetje, daagt iedereen uit om te spelen/vechten, Sisi en Milou, de andere meiden, volgen hem op zijn avontuur en die steunen hem, als Donut je bijt doen hun gezellig mee. Bella en Indy, nog 2 andere meiden, blijven aan de kant liggen, die willen vooral bij Saar liggen en kijken wat hun broertje en zusjes uitspoken, Bella en Indy zijn vooral heel rustig en houden heel erg van aandacht. Ik dacht vertel even hoe ze zijn want dan heb je een beetje het idee hoe het bij ons thuis is.

Hier is een foto van mij, ik ben 19 weken, hier is weer een foto bij oma thuis <3

Hier is een foto van mij, ik ben 19 weken, hier is weer een foto bij oma thuis <3

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Luca.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum