Hoofdstuk 8.

368 13 0
                                    

Toen het ijsje opwas liepen we nog even door want Max wist een perfect plekje.

Ik voelde langzaam iets langs mijn hand glijden, ik keek naar mijn hand en zag dat het de hand van Max was. Ik keek hem aan, maar hij keek dromerig voor zich uit. Ik ging kijken naar wat hij keek. Ik zag een mooie vijver en allemaal mooie bomen, het gras stond hoog, bij mij ongeveer tot mijn knieën. 'Kom op mijn rug.' zei Max, ik sprong op zij rug 'woow.' zei hij 'wat?' vroeg ik 'nee, niks.' zei hij 'jawel, ben ik te zwaar?' 'nee, integendeel zelfs.' zei hij.

Dan wilt hij dus zeggen dat ik gewoon te licht ben. Hij worstelde zich door het hoge gras onder een boom, ik glee van zijn rug af. Ik keek en zag allemaal vlinders en wespen allemaal hun eigen ding doen.

We liepen verder en ik zag een schommel aan een boom was vast gemaakt, ik liep er naartoe en ik ging zitten, Max ging achter me staan en ging me duwen. Na een tijdje ging ik echt super hoog, Max ging weg en trok één voor één zijn kleding uit.

Ik zat naar Max te kijken, ik beet even op mijn lip toen ik zijn sixpack zag. Hij rende het water in 'Kom!' hoorde ik Max schreeuwen. Ik deed mijn kleren uit totdat ik in mijn bh en onderbroek stond, ik had gelukkig een bh aan die bij mijn boxer paste. Ik ben niet echt een meisje voor strings en zo, zit dat lekker en het zit toch onder je kleren.

Ik dook bij hem het water in, ik zwom naar hem toe maar ik kon niet staan, toen ik bij hem was vouwde ik me om hem heen 'Luca, wat doe je?' vroeg hij 'ik ben bang.' zei ik zachtjes 'waarom?' 'ik kan niet staan.' vertelde ik eerlijk.

Hij legde zijn handen om mijn heupen 'ik let op je.' zei hij, ik kreeg een warm gevoel en ik voelde tintelingen toen zijn handen mijn heupen raakte.

'Bij Engels moesten we een Engels versje maken.' zei ik 'ja volgens mij moeten jullie dat vertellen in mijn klas.' zei Max 'wat? maar dat durf ik niet.' zei ik, hij lachte 'geen zorgen, als ze lachen sla ik ze.' 'shit, sla.' zei ik, ik zwom snel terug naar de kant en keek om mijn telefoon 'wat is er?' vroeg Max die aan kwam rennen 'ik zou koken.' zei ik 'je bent helemaal nat.' zei hij, ik keen naar mijn lichaam en knikte. Na een tijdje was ik een beetje opgedroogd en trok ik mijn kleren aan 'kom ik breng je thuis.' zei Max.

Toen ik thuis was liep ik alleen naar binnen, ik rook al gehaktballen, ik stapte snel de keuken in en ik zag Jens koken 'het spijt me, Jens.' zei ik 'breng het eten naar mama.' zei Jens.

Ik deed wat hij zei en liep naar boven. 'Mama.' vroeg ik zachtjes 'u eten.' ik hoorde mijn moeder kreunen en ik liep weg.

Jens en ik zaten aan tafel. 'Jens, het spijt me oke?' Jens knikte 'ik vind het gewoon niks dat je gaat daten.' ik keek hem aan 'het komt goed oke, hij is niet zoals Peter.' zei ik 'dan geloof ik je maar.' zei Jens 'trouwens jullie zijn toch vrienden?' zei ik 'hij zit bij me in klas.' zei hij 'jullie hebben les met ons want andere kinderen gaan op kamp, wat wij binnenkort ook gaan doen.' zei Jens blij, ik lachte en knikte 'moeten jullie geen gedicht?' hij schudde zijn hoofd.

VOLGENDE DAG

Femke en ik hadden Engels, ik besloot om samen met Femke nog even de fouten te gaan verbeteren.

De jongens kwamen het lokaal binnen, dus ook Jens en Max, hun hadden een rood hoofd. We hadden een extra groot lokaal. Ik ging naast Femke zitten, Jens en Max zaten voor ons. Iedereen was al geweest ook Femke. Ik hoopte dat iedereen zijn concentratie een beetje weg was, maar integendeel, het leek wel alsof iedereen weer wakker werd toen ze zei 'Luca, het is jou beurt.' alle jongens gingen recht op zitten en keken me vol verwachtend aan.

'You've changed my mind about boys, when I 'm with you i feel a whole zoo in my belly , I found out how much I wanted to see you laugh , I have discovered that I love you very much.' las ik op

'Je hebt mijn gedachten veranderd over jongens, wanneer ik bij je ben heb ik het gevoel dat er een hele siertuin leeft in mijn buik, ik kwam erachter hoe graag ik je wilde zien lachen, ik heb ontdekt dat ik van je hou heel veel.' in het Nederlands :)

Voor mijn gevoel deed ik het best ontspannen, ik had een 8,5 voor dit alles. Ik zag Max blij naar me kijken, ik gaf hem een glimlach en ik ging zitten. 'Was dat voor wie ik denk dat het?' vroeg Femke zachtjes, ik keek haar aan en knikte met een grote lach. 'Ik ga jullie koppelen.' zei ze 'nee, niet gaan spelen met het lot.' zei ik lachend 'je gaat date met mijn broer.' zei ik, Femke schudde haar hoofd 'hij ziet me niet staan.' zei ze 'hij is mijn tweeling broer, wacht maar.' zei ik 'uh Jens, heb je zin om met me naar de bios te gaan?' vroeg Femke, Jens draaide zich om en keek haar blij aan 'ja.' zei hij, ik zag dat Max hem een por gaf en een knipoog.

Ik vond het best schattig, we gingen verder met de Engelse les, Jens was even naar de wc. Ik ruilde mijn spullen met zijn spullen. 'Hey.' zei ik met een lieve meisjes stem tegen Max 'hey.' zei hij rustig terug 'het spijt me van gister.' zei ik 'wat? hoezo? ik had het echt naar me zin, ik vond het super leuk.' zei hij 'ja ik ook, maar ik moest plotseling naar huis.' zei ik, hij haalde zijn schouders op 'nou en.'hij deed een plukje haar achter mijn oren en gaf me en kusje op mijn wang 'je gedicht was mooi.' zei hij. Ik voelde mijn wangen gloeien.

Nou mensen, het was best wel een leuke een geslaagde dag voor Luca, alleen mijn dag is minder geslaagd, ik heb mijn telefoon laten vallen. Ik stapte van mijn fiets af en hij viel zo uit mijn zak. Ik heb een iPhone 5s (zilver) maar bij het knopte zit er een barst, gelukkig doet mijn vingerscan het nog wel! ik had wel een extra scherm, daar zit ook een kras op maar dat bij mijn knop is op mijn echte scherm zeg maar. Hoe was jullie dag? geniet van het weekend!

Luca.Where stories live. Discover now