Hoofdstuk 12

374 9 0
                                    

We stonden weer naast elkaar, ik keek om me heen omdat Max er nog niet 'waar is hij?' vroeg ik aan Jens, Jens keek rond en wees naar zijn tent waar Max vandaan kwam rennen 'waar bleef je?' vroeg ik 'sorry, maar ik ben er nu.' zei hij, ik gaf hem een kusje op zijn wang.

We fietsen naar een meertje met een beetje zand. Het was weer 20 minuten fietsen 'hèhè, we zijn er.' zei Femke 'ik ben zo moe en het is zo warm.' zeurde ik, Max zakte een beetje door zijn knieën 'kom op me rug.' zei hij, ik lachte en sprong op zijn rug.

'Jongens hier is het meertje, ga jullie gang.' zei meneer van Dijk, we gingen met zijn vieren op zoek naar een goed plekje, maar veel zand lag er niet. 'Zo ik ben klaar om het water in te gaan.' zei ik, toen ik snel mijn broekje uit deed, ik zag dat Max naar me keek maar echt alsof ik de koningin was. Ik gaf hem een duwtje 'jij duwde mij.' zei hij, hij pakte me als een prinses en rende naar het water.

'Max nee, het spijt me.' zei ik toen hij aan het rennen was 'het spijt je voor wat?' vroeg hij 'dat ik je duwde.' zei ik 'het spijt me, schatje.' 'ben ik je schatje?' ik knikte 'wacht, ik heb jeuk aan mij neus.' maar hij liet me los en jeukte aan zijn neus. Ik belandde onder water en het was niet echt warm, ik stond zo snel als ik kon recht op. Ik veegde het water uit mijn gezicht 'gaat ie?' vroeg Max, ik deed mijn handen voor mijn gezicht 'sorry prinses.' zei hij. Ik dieper het water in, Max ging achter me aan. 'Luca, prinses wacht.' zei hij, ik had al een plan. Ik draaide me om en lachte naar Max 'wat was er?' vroeg hij.

Ik ging met mijn handen door het water en ik maakte Max helemaal nat 'oke luca.' zei Max, hij pakte mijn handen, ik ging met mijn hoofd naar hem toe en kuste hem. Ik voelde rustig zijn tong naar binnen glijden. Ik dit nog nooit gedaan, wat als ik het fout doe? al die vragen spookte door mijn hoofd.

Ik pakte mijn handen zijn hoofd, zijn handen lagen op mijn heupen.

Max en ik werden gestoord, we werden nat gemaakt door Femke en Jens. Het liep af tot een water gevecht. Femke en ik tegen Jens en Max.

'Oke jongens, we gaan weer terug naar de tenten.' zei meneer van Dijk 'wat gaan we eten?' vroeg Max terwijl hij een arm om me heen sloeg. De docent begon te lachen en keek naar Max die mij beschermde 'we gaan pannenkoeken maken.' zei meneer van Dijk 'hoe gaan we dat maken?' vroeg ik 'per 2 krijgen jullie een koekenpan, weet je wat je ziet het wel.' zei hij.

Toen we terug waren gingen ik en Femke even naar de tent 'wat trek jij aan?' vroeg Femke, ik keek door mijn kleren 'nike pak.' zei ik 'hoezo?' 'het is 's avonds best koud.' zei ik, Femke lachte en pakte haar nike broek en een shirt.

'Gaan we zo samen onze make up eraf halen?' vroeg Femke, ik keek naar haar 'tuurlijk!' zei ik, Femke lachte zachtjes en we gingen terug naar het kampvuur.

Ik zag Jens en Max druk praten en ze hielden op toen Femke en ik kwamen. 'Ging het over ons?' vroeg ik, Max lachte naar me en hij ging staan 'wist je dat een joggingsbroek jou zo sexy staat.' zei hij, hij legde zijn handen op mijn heupen en trok mij naar hem toe, hij gaf me rustig kusjes in mijn nek 'je bent echt hot.' zei hij, ik hoorde Jens hard kuchen 'slik elkaar niet in hé.' zei Femke, ik lachte en schudde mijn hoofd.

'Zullen wij samen pannenkoeken maken?' vroeg Max, ik knikte en keek naar Femke die blij naar Jens keek 'wat gaan we doen?' vroeg ik nieuwsgierig 'is het goed als de jongens vanavond bij ons komen chillen?' vroeg Femke, Max keek me blij aan, ik knikte en kreeg een kus van Max 'kan ik gezellig naast mijn meisje liggen.' zei hij.

Toen we bezig waren om die pannenkoek klaar te krijgen begon meneer van Dijk te vertellen wat het plan was voor vanavond 'we gaan na het eten even afruimen en dan lekker door het bos hier verder op lopen.' zei hij blij, ik keek bang naar Max 'vind je dat eng?' vroeg hij, ik keek naar de grond en knikte 'komt goed babe, ik bescherm je.' zei hij, ik lachte en Max deed zijn arm weer om me heen.

'Hij is klaar!' schreeuwde ik naar Max, hij kwam blij aangelopen 'delen?' vroeg ik, hij schudde zijn hoofd 'eet jij maar.' zei hij 'nee, ik wil delen.' Max lachte en knikte 'wat wil jij erop?' vroeg ik. 'Poedersuiker.' zei hij, ik maakte de pannenkoeken klaar en maakte er kleine stukjes van.

Terwijl Max nog een pannenkoek maakte, gaf ik Max te eten. Het zag er best grappig uit.

Na een tijdje zat ik vol maar Max nog niet, hij ging rustig verder met pannenkoeken maken, terwijl Femke mijn haar vlechten. 'Gaan we ons make up eraf halen?' vroeg ik aan Femke, ze knikte en we liepen naar de tent.

Femke en ik waren klaar en we gingen naar het kampvuur 'je hebt een lief gezichtje.' zei Max met zijn mond vol en kneep voorzichtig in mijn wangen, ik lachte. 'Je bent een schatje.' zei ik, Max pakte me mond en gaf me een kus 'lekker pannenkoeken.' zei ik lachend.

'Oke jongens en meiden, we gaan.' zei mevrouw van Veld, ik keek naar Max die een arm om me heen sloeg 'het komt goed.' zei hij. Jens deed het zelfde bij Femke. Ik sloeg mijn arm om Max heen. 'Waarom ben je zo bang?' vroeg Max voorzichtig, ik haalde mijn schouders op 'Luca, wist je nog die ene keer in het bos met papa.' zei Jens, ik knikte.

'Wat was er?' vroeg Max 'onze hond rende weg en we hebben met het hele gezin echt uren lang gezocht naar haar.' 'en terug gevonden?' ik knikte 'maar we zagen wel enge mannen.' zei ik 'dronken mannen.' 'misschien vind je het daarom eng.' zei Max, ik haalde mijn schouders op 'het is niet erg, babe, ik bescherm je echt waar.' zei Max zachtjes.



Luca.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu