Hoofdstuk 78.

188 6 0
                                    

Ik kreeg niet veel later een appje van Max 'kan je even komen, ik moet weten welke het is.' stond er 'ik kom eraan.' schreef ik terug 'Mevrouw, mag ik even naar de wc?' vroeg ik, ze knikte, ik ging naar Max toe, Max kwam aan lopen en pakte zijn telefoon 'ik zag er veel en ik begon toen te twijfelen.' zei Max 'het is die.' zei ik toen ik het aan wees op zijn telefoon 'kleur?' vroeg hij 'gewoon wit.' zei ik 'hij komt binnen 4 of 5 werkdagen binnen.' zei hij, ik glimlachte en gaf hem een kus 'moet je nog werken vandaag?' vroeg ik, Max knikte 'van 3 tot 7.' zei hij, ik zuchtte 'het spijt me, lieverd.' zei hij, hij sloeg zijn armen om me heen 'ik ga wel naar je oma.' zei ik 'misschien kan ze me nu wel inmaken met monopolie.' Max lachte en gaf me een kus, ik liep weer terug naar het lokaal. 'Hij is bestelt hoor.' zei ik, Femke lachte 'dat is mooi.' zei ze.

Toen school was afgelopen ging ik eerst naar me eigen huis, ik trok onder mijn jogging broek een kort broekje aan omdat het zoals jullie weten is het best warm in het huis van oma, ik stapte op de fiets en ging naar de oma van Max. 'Kom je me weer in maken?' vroeg de oma van Max toen ze de deur open deed, ik lachte en schudde mijn hoofd 'u mag mij in komen maken.' zei ik 'dat zou mooi zijn.' zei oma, ik kwam binnen en deed meteen de jogging broek uit en mijn shirt. Boy, de hond van oma, liep meteen rondjes om me heen en kwispelde met zijn staart. De oma van Max ging alvast monopolie pakken en legde het alvast klaar, er werd op de deur geklopt 'Luca, wil je alsjeblieft de deur even open doen?' ik knikte en liep naar de voordeur. Max stond voor de deur 'wat doe jij hier?' vroeg ik 'winnen van 4 meiden.' zei hij, ik sloeg mijn armen om hem heen.

Ik ging op de bank zitten, Boy keek me aan "klik" hoorde ik 'zo die komt aan de muur.' zei oma, ik lachte, ik dacht dat oma een grapje maakte 'hoe moet ik hem uitprinten?' vroeg ze aan Max, hij lachte en ging haar helpen 'wacht even hoor.' zei oma 'ik heb boven nog een foto lijstje.' ik lachte en ik liep naar Max. 'Als ik je een foto stuur, kan je die dan uitprinten?' vroeg ik, Max knikte 'oke dan stuur ik je nu een foto.' zei ik 'is goed.' zei Max, de oma van Max kwam weer naar beneden 'Max, ik wil dat dit een verrassing is.' zei ik, ik zal trouwens de foto die de oma van Max maakte even helemaal onderaan zetten. 'ik heb wel een idee.' zei Max, de oma van Max liep de woonkamer in 'oma, moet u niet Boy uitlaten?' vroeg hij 'oh ja.' zei ze 'jullie lijden me af.' ik lachte 'ik ga dat nu doen.' zei ze, ze pakte de riem van Boy en ging naar buiten.

Ik ging naar boven en pakte nog een foto lijstje, ik deed de foto van Lotte en Mila erin, ik zette hem neer. De oma van Max kwam terug 'wat leuk.' zei ze 'en welke is nou Lotte?' ik lachte 'dit is Lotte en dat is Mila.' zei ik, ze pakte ook de andere foto en legde die ernaast 'zo nu kunnen ze ook zien dat jij zwanger bent van deze meiden.' 'zullen we beginnen met het spel, want ik wil jullie in maken.' zei Max, we gingen zitten aan de tafel en gingen het spel spelen, oma had het spel gewonnen. Max en ik gingen naar huis omdat oma maar voor 1 persoon eten had, het was niet erg, ik vond het wel grappig. Max stopte bij de Mc 'Mc drive?' vroeg ik, Max knikte 'of wil je iets anders?' vroeg hij 'nee, ik vind dit goed, ik wil niet koken.' zei ik, Max lachte en legde zijn hand 'wat wil je?' vroeg hij 'medium patat, een chili chicken en een cola.' zei ik.

We kregen onze bestelling 'wil je die hier in de auto op eten?' vroeg Max 'ja.' zei ik 'dat is gezellig.' Max glimlachte 'dan blijven we in de auto.' zei hij, we aten ons eten op en keken naar de mensen om ons heen 'wat wil je doen?' vroeg Max, ik haalde mijn schouders op, ik keek naar buiten, maar ik kwam niet echt op ideeën 'we moeten over een paar dagen naar de verloskundigen.' zei ik 'weet ik.' zei hij 'maar wat wil je doen?' 'dansen.' zei ik, Max startte de auto en reed naar het park, toen we er waren pakte Max zijn telefoon en deed Say You Won't Let Go aan van James Arthur. 'Mag ik deze dans?' vroeg Max, ik lachte en knikte, Max pakte mijn hand en ging met me dansen, iedereen keek naar ons, maar het kon me niks schelen. Een oude man pakte de hand van zijn vrouw en gingen ook dansen, het zag er zo lief uit. 'Luca.' zei Max 'ik vind het wel een fijn idee dat je bij me oma bent als er niemand thuis is.' ik glimlachte 'ik wil ook vaker heen.' zei ik, Max gaf me een kus 'ik hou van je.' zei hij 'ik ook van jou.' zei ik terug.

Max bracht me thuis, ik moest nog oefenen voor een toets en hij wist van zichzelf dat hij me ging storen, eerst moest ik wel naar huis bellen om te checken of er iemand was, Jens was er samen met Femke, Femke bleef bij Jens slapen en ik zeg bij Jens omdat ze niet bij mij in bed komt slapen. Ik ging op mijn bed liggen en pakte de boeken erbij, ik moest deel 1 van het zorg boek leren, nu denk je "maar je hebt alles over geschreven" dat klopt maar er staan kleine dingen in die je moet onthouden, die schrijf ik op en leer ik. Max stuurde me een appje 'Luca, ik heb slecht nieuws.' scheef hij 'ik moet werken wanneer jij naar de verloskundige moet.' 'geen probleem, ik vraag Femke wel, die wil zo graag een keer mee.' schreef ik terug, Max stuurde een hartje, na een half uurtje leren, ging ik douche, na het douche ging ik op mijn bed liggen en viel ik in slaap.

Heyy, ik werd net geappt door een vriendin dat de foto niet pakte, ik zal kijken of ik hem in het volgende hoofdstuk nog even zal doen, ik zal het er wel bij zetten dat die van deze hoofdstuk is, het spijt me, ik kan hier niks aan doen <3

Heyy, ik werd net geappt door een vriendin dat de foto niet pakte, ik zal kijken of ik hem in het volgende hoofdstuk nog even zal doen, ik zal het er wel bij zetten dat die van deze hoofdstuk is, het spijt me, ik kan hier niks aan doen <3

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Luca.Where stories live. Discover now