Hoofdstuk 82

157 3 1
                                    

Pov Shawn
Vandaag ga ik op Tour. Ik besluit om even naar het tuinhuisje tegaan van mij en Lauren. Daar zijn we al best een tijdje niet geweest. Als ik daar aankom ga ik zitten en pak ik de gitaar die daar hangt. Ik stem hem en begin dan te spelen. Ik speel Never be alone. Als ik klaar ben leg ik de gitaar weg en ga ik terug.

We zijn net aangekomen bij het vliegveld. Ik ben net met allemaal fans op de foto geweest. We zitten nu wat te drinken. Ik zit naast Aaliyah. Ze opent snapchat en ze maakt een selfie met me. Ik pak ook mijn telefoon en maak ook een selfie op snapchat. Ik zet er bij: "Gonna miss my lil sis❤️" en plaats hem.
Guys, ik moet gaan inchecken. Zeg ik na een tijdje. Iedereen staat op en we lopen naar de incheck balie. Ik check me in en loop met alleen nog maar m'n handbagage terug naar de groep. Ik zucht en loop dan naar Inge, Laurens moeder. Ik geef haar een stevige knuffel. Ik ga je missen lieverd! Veel succes en goed je best doen! Zegt Inge. Ze geeft me een kus op m'n wang en begint te huilen. De rest begint nu ook te huilen en ook mijn ogen vullen zich met tranen. Dankjewel Inge! Ik ga je ook missen, je bent als een tweede moeder voor me, ik hou van je. Fluister ik in haar ook. Ach jongen dat is zo lief, jij bent ook als een zoon voor me. Fluistert ze terug. Dan laat ze me los en loop ik naar Emma. Emmiee! Zeg ik en ik knuffel haar. Shawniee! Antwoord ze. Ik geef d'r een kus op d'r voorhoofd terwijl ze haar hoofd tegen m'n borstkast houd en me knuffelt. Ik ga je missen Shawn. zegt ze huilend. Ik jou ook em. Zeg ik en ik knuffel d'r nog steviger. Na een tijdje laat ze los en loop ik naar m'n moeder. Gonna miss you mom! Zeg ik en ik knuffel haar stevig. Ik geef haar een kus en knuffel d'r weer. Beloof me dat je heelhuids thuis komt schat? Zegt m'n moeder door haar tranen heen. Ik knik en geef haar nog een kus. Dan laat ik haar los en loop ik naar m'n zusje. Ze begint te huilen en vliegt in m'n armen. Shawn, ik ga je zo erg missen! Zegt ze huilend. Ik krijg nog meer tranen in m'n ogen. Ik jou ook Liyaah, voor je het weet ben ik terug. Fluister ik. Ik geef haar een kus en knuffel d'r weer. Na een tijdje moet ik d'r loslaten maar ze klampt zich stevig aan me vast. Liyaah, ik moet nu echt gaan kleine. Zeg ik en probeer haar voorzichtig los te laten. Ze kijkt me aan en laat me dan voorzichtig los. Ik glimlach naar haar en geef haar een knipoog. Ik pak m'n handbagage. Doei allemaal! Tot snel weer! Jullie zijn de beste! Zeg ik en dan draai ik me om. Als de douane me door laat kijk ik nog een keer achterom en zwaai naar ze. Dan loop ik door. Ik ga meteen naar m'n gate. Ik plug m'n oortjes in en zet Ed sheeran aan. Ik scroll wat door instagram en snapchat. Ik heb een snapchat binnen van Lauren. Het is een selfie met de tekst: "Fijne vlucht My love! Ik mis je nu al😭❤️". ik glimlach bij het zien van de snap. Ze is prachtig en ik mis d'r nu al zo erg omdat ik weet dat ik haar een hele lange tijd niet zal zien. Ik stuur een selfie terug met de tekst: Dankjewel bae! I miss u too❤️❤️😭" .

Ik zit nu in het vliegtuig. Het vliegtuig begint steeds meer vaart te maken en rijd nu supersnel. Ik voel dat het vliegtuig opstijgt. Ik bijt op m'n lip als m'n ogen vochtig worden. Weg van huis...

Ik word wakker omdat we gaan landen. Ik ga rechtop zitten en kijk uit m'n raam. Ik zie het land al. Zometeen land ik. Mijn Tour in Amerika begint in Miami. Morgen heb ik m'n eerste show al.

Ik ben net geland en loop nu het vliegtuig uit. Ik loop richting de bagage band en wacht om m'n bagage. Als ik al m'n koffers heb loop ik naar de aankomst hal waar ik een mannetje met mijn naam die staan. Ik loop er naartoe en hij neemt m'n bagage aan. Samen lopen we naar z'n taxi en ik Stap in. Na 20 minuutjes zijn we bij mijn hotel aangekomen. Ik check in bij de balie. Als ik ingecheckt ben stap ik in de lift naar de juiste verdieping. Als ik er ben ga ik opzoek naar m'n kamer. Als ik m'n kamer heb gevonden open ik de deur. Ik loop naar binnen en plof neer op m'n bed. Ik besluit om Lauren meteen maar even te facetimen.

L: Hee lieffie!
S: Hey schat! Hoe is t?
L: Jaa wel goed alleen ik voel me zo alleen
S: Ja dat gevoel heb ik ookal een beetje en ik ben pas 1 minuut ofzo in m'n hotelkamer
L: naahw! Hoe was je vlucht?
S: Ik ben een keer wakker geworden om te eten en verder heb ik alleen geslapen
L: Hahah slaapkop!

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now