Hoofdstuk 30

210 8 0
                                    

Ik word wakker in Camerons armen. Ik haal z'n armen van me af en stap onder de douche. Na het douchen kleed ik me aan en schrijf ik een briefje.
Hey lieverd, ik wilde je niet wakker maken dus vandaar dit briefje. Ik ben naar huis om nog even de laatste spulletjes in de pakken. Bel me maar als je wakker bent x

Ik leg het neer op mijn kussen en loop dan zijn Kamer uit. Nash, Aaron, Jack g, Jack j, Hayes, Jacob s, blake, Taylor, Carter en Matthew zitten op de bank tv te kijken. Doeg ik ga naar huis! Roep ik. Ze kijken op en zeggen doeg terug. Hoelaat vertrek je naar het vliegveld? Vraagt Jack G. Om 1:45 ga ik naar het vliegveld. Hij knikt. Okay doeii! We zien je hopelijk straks nog en anders kom ik naar het vliegveld dus wees niet bang dat je ons niet ziet! Roept Jack g. Ik lach en verlaat dan het appartement. Ik wandel via de leuke plekken naar mijn huis om van alles een beetje afscheid te nemen. Als ik thuis bem
Aangekomen pak ik de laatste spullen in. Na een uurtje heb ik alles wel en ik kijk hoelaat het is. 13:45. Ik heb een Appje van Cameron.

Cameron👫: Hey lieverd ik zag je briefje. Neem maar afscheid van je strandhuisje want we gaan op date! Daarna blijf je bij mij en gaan we naar het vliegveld. Als je wil kunnen we ook straks nog even naar je huisje. Trek iets leuks aan! We gaan iets doen en dan uit eten. 16:00 haal ik je op. love you princes x❤️💍

Ik glimlach bij het lezen van het berichtje. Ik ga hem missen.

Ik: Ahw wat lief van je en ja ik ga liever straks nog even langs mijn huisje dan kunnen we mijn koffers nog even halen. Ly too❤️👫

Ik kijk hoelaat het nu is. 13:50. Ik heb met bij Cameron al gedoucht dus ik ga nu niet weet douchen. Ik heb nog ongeveer 2 uur. Ik pak een jurkje uit mijn koffer en hang hem even uit buiten zodat hij en beetje kan luchten.
Als ik hem een halfuurtje heb laten luchten trek ik hem aan. Dan begin ik aan mijn make-up. Ik doe mijn haar in een knot en begin aan de make-up. Dan krul ik mijn haar en ga ik er met mijn haar zodat ze wat losser worden.

Dit is de look met de witte jurk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit is de look met de witte jurk.

Het is nu 15:55 dus Cameron komt zo.
Ik probeer Shawn te FaceTimen maar hij neemt niet op. Ik zucht en dan staat Cameron op de trap. Damnnn you look beautiful as fuck. Zegt hij. Ik voel dat ik moet blozen. Ik geef hem een kus en samen lopen we het trappetje af. Cam, ik heb hoge hakken aan mag ik op je rug? Cameron lacht. Ik ga twee trappen hoger staan en spring op zijn rug. Gaat handig met zon jurk. Zegt Cameron lachend. Ik lach mee en als we bij de weg zijn ga ik van zijn rug. We stappen in een taxi. Cameron waar gaan we naartoe? Vraag ik nieuwsgierig. Ja dat zie je zo wel. Zegt hij geheimzinnig. Als we zijn aangekomen zie ik wat er staat.
Op een groot bord staat
"Glow in the dark midget golf"
Cammm dat is zoo leukk! Roep ik enthousiast terwijl ik hem om de nek vlieg. Ik ben blij dat je het leuk vind. Zegt hij glimlachend. Na het midget golfen gaan we uiteten. We lopen een chic restaurant binnen. We bestellen als voorafje sushi. Daarna bestellen we ander eten en als dessert chocolade fondue. Na het eten lopen we via het strand naar mijn huisje. Ik trek mijn hakken uit en we lopen langs het water. Cam slaat zijn arm om me heen. We kijken naar de zon die ondergaat. Dan lopen we naar mijn huisje.
We gaan zitten op de veranda en ik speel een beetje gitaar. Ik zing next to you van Justin. Als ik klaar ben begint cam te klappen. Ik glimlach blozend. Ik sta op en neem afscheid van alle kamers. Dan pakken we mijn koffer, mijn gitaar(en de gitaarkoffer waar hij dus in zit) en mijn rugzak. Ik til je koffer wel over dat zand. Zegt Cameron. Ik knik en overhandig hem mijn koffer. Ik doe alle ramen op slot en de deur zet ik ook op al zijn sloten. We moeten nog even mijn sleutel aan Lucas en zijn gezin geven. Maar die gaan ook naar het vliegveld dus dat kan daar. Cameron knikt. Kom zullen we naar huis gaan? Ik knik. We nemen een taxi naar zijn huis. Als we aankomen is het donker. We zijn home alone. Zegt Cameron. Ik knik. Hij maakt de deur open. We zetten de spullen neer in de gang. Dan lopen we naar de woonkamer. Jezus het is donker. Sorry Haha. Zegt Cameron. Hij komt achter me staan en drukt op een lampen knopje. De lichten gaan aan. 3 seconden later verschijnen er allemaal mensen van achter de stoelen banken en keuken. Ik moet huilen van blijdschap. Heb jij dit geregeld? Vraag ik nog steeds in shock. Hij knikt langzaam. Maar wel met hulp van hun allemaal. Zegt hij. Ik omhels hem. Dan omhels ik iedereen die er is.
Heel (oud) magcon staat er. Jacob sartorius en blake gray van New magcon. De dolan twins, Lucas, ester, tante mo en oom jan. De vriendin van Lucas. Hayes, jc, kian, Sam. Al mijn vakantie vrienden dus. Robin en Angie en hun ouders. Nog meer familie. En oude vrienden. Ik word er helemaal blij van en ik maak met iedereen Een praatje. *ting ting ting* Ik kijk naar waar het geluid vandaan komt. Daar staat Nash op een stoel. Op een wijnglas te tikken met een mes. Ik lach zachtjes als ik hem zie. Iedereen word stil en Nash begint met praten.
"Lieve Lauren we zijn heel blij dat we je hebben mogen leren kennen. Je bent een fijne vriendin om te hebben. Je bent gezellig, druk en getalenteerd. Wij, magcon hebben een cadeautje voor je. Het is iets kleins verwacht niet veel van ons maar het is een aandenken aan ons en we hopen dat je het leuk vind." Ik glimlach blij. Aaron en Matthew komen op me aflopen met een doos. Ik maak de strik los en open de doos. Ik grinnik als ik het zie maar het is super lief van ze. Lucas geeft me een klein vierkant doosje. Ik maak hem open. Mijn mond valt open. OMG luuc die is zo mooi dat kan ik echt niet aannemen. Ik omhels hem blij. Ik schuif de ring om. Dan geeft Cameron me een een wat groter vierkant doosje.
Ik maal hem open en het is echt een heel mooi kettinkje met de letter c eraan. (Cadeaus staan aan het begin van het hoofdstuk)Na de cadeaus gaat de muziek weer verder. Dan komen Jack en Jack naar me toe. Lau kom eens mee! Roepen ze. Ik knik en loop achter ze aan naar de gang. Hier we hebben nog een cadeautje. Zegt Jack j. Hij overhandigt me een pakketje en ik maak het open. Ik moet lachen als ik het zie. Het is Jack&Jack merchandise. Ik geef ze een knuffel. We lopen weer naar binnen. We feesten en dan is het 01:30. TIJD OM AFSCHEID TE NEMEN! Roept Cameron. Ik hoor gejammer van alle kanten. Ik ga bij de deur staan. Iedereen vormt een rij. Ik
Neem afscheid van iedereen die niet mee gaat naar het vliegveld. Magcon gaat mee, Cameron, Lucas en zijn gezin en Robin en Angie. Van de rest neem ik afscheid. Als iedereen weg is gaan we zelf ook naar het vliegveld. Dankjewel cam. Zeg ik als we onderweg zijn. Voor wat? Zegt hij. Voor alles, voor de leuke tijd, voor de afspraakjes, voor de ketting en voor dit feestje. Ik hou van
Je! Zeg ik. Hij vlecht zijn vingers in de mijne. Ik hou ook van jou! Zegt hij terug.

Nou dat was het dan. Zeg ik met een trillende stem. De tranen prikken achterin mijn ogen. Ik loop eerst naar oom jan en tante mo. Heel erg bedankt voor alles. Zeg ik terwijl ze een knuffel geef. Geen probleem liefje zeggen ze allebei. Dan neem ik afscheid van Heel magcon. Dan van ester. Es als je een vriendje hebt vertel je het me meteen oke? Zeg ik lachend. Ze lacht door haar tranen heen. Is goed lau. Zegt ze huilend. Ik geef haar een kus op haar wang. Dan loop ik naar Lucas. Hij omhelst me stevig. De tranen rollen over mijn wangen. Ik voel ook zijn schouders schokken van het huilen.
"Lau, ik ben echt blij dat we weer zo close zijn geworden. Je kan me altijd bellen als het moeilijk gaat met iets. Ik zal er altijd voor je zijn. Ik ga mijn best doen om nog eens langs te komen. Ik hou van je. Enneh ik hoop dat nummer nog Eens te horen als hij af is." Fluistert hij in mijn oor. Ik voel nog meer tranen.
"Lucas dat was echt lief, ik zal er ook altijd voor jou zijn. Veel succes met alles en met je vriendin. Ik hou echt van je lieffie. Tot gauw" fluister ik terug. Ik laat los. Ik veeg de tranen onder Zijn ogen vandaan en hij doet precies hetzelfde. Dan loop ik naar Cameron. Ik begin nog harder te huilen. Ik hou van je bedankt voor alles. Zeg ik huilend. Hij sluit me in zijn armen. Ik hoor hem huilen. Hij fluister lieve woordjes in mijn oor. Zo staan we 5 minuten tot er word omgeroepen: "Passagiers van de vlucht naar Canada graag richting de gate komen." Met tegenzin laat ik Cameron los. Ik kus hem nog een keer en geef hem nog Een knuffel. Ik pak mijn spullen en loop richting de douane. Ik kijk nog een keer achterom en dan loop ik naar de gate. Canada here i Come! En dan stap ik het vliegtuig in...

 Canada here i Come! En dan stap ik het vliegtuig in

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Afscheid van Cameron en Lauren😭

Naahw zielig hoofdstukje😭😭

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now