Hoofdstuk 65

185 2 0
                                    

Tijdskip naar de laatste dag van de vakantie.
Pov Lauren
We zitten met z'n allen op de boot en we varen wat rond.
Jake, Brandon, Shawn, Aaliyah, Emma, Ester, Lucas, Robin, Angie, Karen, mijn moeder en ik.
Als we bij de plek bij de schommel zijn aangekomen, leggen we de boot stil. Alle jongens springen het water in en de vrouwen/ meiden blijven op de boot. Onze moeders zitten een boek te lezen en wij, de meiden liggen te zonnen en te kletsen.

Kom je zwemmen? Vraagt Shawn na een halfuurtje. Ik open mijn ogen en knik. Hij steekt z'n hand op en ik pak z'n hand vast. Hij trekt me omhoog en samen lopen we naar beneden. We springen van de boot af in het water en als we boven water komen geeft hij me een kus. De rest van de meiden springen ook het water in en we zwemmen wat met z'n allen. Samen met Ro en An zwem ik naar de schommel. Met z'n drieën gaan we erop zitten. We schommelen wat heen en weer en lachen en gillen.
Ik ga dit echt missen, het lachen, kletsen, varen, zwemmen, gewoon het samen zijn. Zeg ik opeens. Wij ook bae! Zeggen Ro en an tegelijk. Moeten jij en Shawn weer gelijk aan het werk als jullie thuis zijn? Vraagt Ro. Nou als we thuis zijn kan hij 1 dag uitrusten en daarna moet hij naar camilla cabello voor een nummer die ze gaan schrijven. En ik heb nog een weekje vrij. Zeg ik. Ooh leuk! Maar vind je dat niet kut dat hij met haar gaat? Vraagt an. Ik schud mijn hoofd. Nee we vertrouwen elkaar volledig en hij moet gewoon met meiden om kunnen gaan. Zeg ik glimlachend. Ze glimlachen ook. Jullie relatie is echt goals. Zegt Robin. Jaa! Voegt Angie d'r aan toe. Ik glimlach.

We zijn nu thuis. Iedereen is naar huis maar straks om 18:00 komt iedereen terug. We houden namelijk een afscheids barbecue. Tante mo, Oom Jan, Lucas, Ester en de rest van de familie komt. Jake, brandon en hun gezin komen ook. Robin, Angie en hun ouders komen ook. Ik heb net gedoucht en Shawn staat er nu onder. Ik heb m'n badjas nog aan. Mijn haar zit in een handdoek en ik doe m'n make-up. Tijdens dat ik m'n make-up doe komt Shawn de badkamer uitlopen. Hij loopt naar z'n kast en pakt een grijs shirt en zwarte broek die hij vervolgens aantrekt. Als m'n make-up is gedaan trek ik m'n kleding aan.

Outfit en make-up  van Lauren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit en make-up  van Lauren

Outfit en make-up  van Lauren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit van Emma < en Aaliyah>

We zijn nu alles voor de bbq aan het klaarzetten. We houden het op ons dak. Het is nu 17;00. Over een uur komt iedereen. Na 10 minuutjes staat alles voor de bbq klaar. Nu moeten we ons huis opruimen. Shawn ruimt onze kamer op. Ik haal alle lakens enzo van alle kamers van de waslijn buiten. Ik vouw alles op en leg het in een opberg kast van ons huis. Dit doe ik samen met Karen. Als we hiermee klaar zijn gaan we naar onze eigen kamer. Shawn is klaar met opruimen en pakt z'n laatste spullen in. Ik doe hetzelfde en pak m'n laatste spullen in. Onze zusjes en moeders doen hetzelfde. Als we klaar zijn met alles is het 18:45. We gaan met z'n allen op de veranda zitten met wat drinken.
Proost! Zegt m'n moeder en iedereen houd de glazen tegen elkaar aan. Het was een gezellige vakantie! Zegt Karen. K hoop dat er nog meerdere zullen komen. Zegt m'n moeder. Inderdaad! Zeggen wij Vieren.

Om 18:55 komen jake, brandon en hun ouders aan lopen. Fijn dat jullie er zijn! Zegt m'n moeder tegen hun. Ik geef jake een knuffel en Emma ook. Brandon en Emma geven elkaar een knuffel. We lopen allemaal naar boven behalve ik en Karen. Wij wachten hier om de gasten op te vangen.

Dus hoe is het tussen jou en Shawn? Nog steeds helemaal gelukkig samen? Vast wel want zo ziet het eruit. Zegt ze lief. Ik bloos. Jaa nog steeds gelukkig samen ik hou echt van hem. Zeg ik. Hij ook van jou, dat kun je echt zien. Je maakt hem echt gelukkig meis. Zegt ze lief. Weer bloos ik. Ze glimlacht. Denk je dat het goed blijft gaan tussen Aaliyah en Brandon? Vraag ik.
Ik weet niet, ze zijn nog jong natuurlijk. Ik denk het eigenlijk wel maar het zal erg moeilijk zijn in het begin. Zegt Karen. Ik knik. Ze kunnen het wel. Zeg ik. Dan komen Robin, Angie en hun ouders aan. Ik geef ze allemaal een knuffel en lijdt ze naar de trap naar Boven. Dan loop ik weer terug naar Karen.

Iedereen is nu aangekomen. Mijn hele familie, Robin, Angie en hun gezin, Jake en brandon en moeder die hier ook op vakantie was. We zitten met z'n allen aan tafel. Ik zit naast Lucas en Robin. Tegenover me zit Angie en daarnaast zit Shawn. We kletsen en eten gezellig met z'n allen.

Na een tijdje lopen brandon en Aaliyah weg. Ze gaan aan het eind op de rand van het dak zitten. We kunnen ze niet horen. Ik zie wel dt er een traan over haar wang loopt en hij haar verdrietig aankijkt. Meteen kijk ik bezorgd naar Karen en daarna naar Shawn. Ze zien het ook. Na een tijdje komen ze terug. Brandon gaat weer naast Shawn zitten en Aaliyah naast ester. Ik loop naar Aaliyah toe en sla een arm om d'r heen. Gaat het? Vraag ik. Ze glimlacht en knikt naar me. Waarom huilde je net? Is het uit? Vraag ik. Ze schud haar hoofd. Ik zucht van opluchting. We hadden het erover hoe we het gaan doen en dat we elkaar zouden gaan missen. Zeg ze. Ik knik. Ik knuffel haar. Het komt goed, echt waar. Toen Shawn op Tour ging lukte ons het ook. Het cenige verschil was dat we geen relatie hadden maar we hadden wel allebei gevoelens voor elkaar.
Ze glimlacht. Shawn was echt verdrietig tijdens de Tour maar tegelijkertijd ook blij omdat hij z'n fans Zag. Dat hield hem rechtop. Zegt Aaliyah lief. Ik bloos en geef haar weer een knuffel en dan loop ik naar m'n plek.

We gaan nu afscheid nemen van mijn familie en de ouders van Ro en an en jake en brandon.
Tante mo en oom jan gaan mee, Lucas en ester, Jake en brandon en Robin en Angie gaan allemaal mee naar het vliegveld. Nu moeten we dus afscheid van de anderen nemen.

We zitten nu in de auto's naar het vliegveld. Ik zit naast Lucas en Shawn. Ik zit met lucas te kletsen en Shawn met jake. Ik ga je echt missen bitch. Zeg ik tegen Lucas. Ik jou ook hoe. Zegt hij. Allebei beginnen we te lachen.

Nou laulau, dat was het dan eh? Zegt Lucas met tranen over z'n wangen. Net heb ik iedereen al gedag gezegd. Als laatste ben ik bij Lucas. Ik geef hem een knuffel en hij omhelst me stevig. Kom je snel weer naar Canada? Vraag ik huilend. Jaa tuurlijk, you're My best Friend. Zegt hij lief. We laten elkaar los. Hij veegt m'n tranen weg en omhelst me weer. Lau, Liyaah! We moeten gaan, sorry meiden. Zegt m'n moeder zacht. Ik knik en laat Lucas met tegenzin los. Hij geeft me een kus op m'n voorhoofd en langzaam laat hij me los. Met z'n allen lopen we weg. Ik kijk nog een keer om en dat was het dan. Ik zie Lucas waarschijnlijk een half jaar niet misschien langer misschien korter.

We zitten in het vliegtuig. Ik zit naast Shawn en naast Shawn zit m'n moeder. Achter me zit Aaliyah, achter Shawn Emma en daarnaast Karen. Ik doe oortjes in m'n telefoon en luister naar het Purpose album van Justin Bieber. Ik sluit mijn ogen en langzaam val ik in slaap.

Babey, wakker worden. We gaan landen. Hoor ik Shawn fluisteren. Ik voel een kus op m'n wangen en open mijn ogen. Lief kijkt hij me aan. Ik glimlach en druk een kusje op z'n Lippen. Ik draai me om en kijk achter me. Aaliyah staart naar haal telefoon. Ze bekijkt foto's van haar en brandon. Gaat het lieffie? Vraag ik. Ze kijkt op en glimlacht. Eigenlijk niet haha, maar het is eenmaal zo. Zegt ze. Naahw het komt goed kleine. Zeg ik glimlachend. Ze glimlacht terug en ik draai me weer om.

We zijn weer thuis. We slapen voor de rest van de nacht in ons huis. Morgen slaapt iedereen weer in z'n eigen bed. Shawn ook. Het lijkt ons wat beter om nu gewoon even een paar daagjes alleen te slapen anders zitten we de hele tijd met elkaar. Dat vinden we niet erg maar we moeten ook nog tijd voor onszelf kunnen hebben. Ik lig nu nog met Shawn. Ik sluit m'n ogen en val in slaap.


Pov Aaliyah
Ik zit in de Auto. Brandon speelt met m'n vingers en m'n hoofd ligt op z'n schouder. We zeggen niks maar het is niet ongemakkelijk.

Ik heb net afscheid genomen van iedereen. Nu moet ik afscheid nemen van Brandon.
Hij komt naar me toe gelopen. Hij drukt een kus op m'n lippen en omhelst me dan. Hij houd me stevig vast. Ik ga je missen liyaah. Fluistert hij. Ik jou ook bran. Fluister ik snikkend terug. We zullen vaak Skypen enzo oke? Zegt hij. Ik knik met m'n hoofd ookal ziet hij het niet, hij zal t vast gevoeld hebben. Ik hou van je. Zegt hij dan. Zei hij nou ik hou van je? Ik laat hem los en kijk hem aan. Onzeker kijkt hij me aan. Ik hou ook van jou. Zeg ik en ik druk een kus op z'n lippen.
Lau, Liyaah! We moeten gaan, sorry meiden. Zegt Inge zacht. Ik laat langzaam z'n handen los. Hij drukt nog een kus op m'n lippen en dan lopen we weg.

Sooorrryyyy dat het zolang duurdeeee💜

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now