Hoofdstuk 38

178 4 0
                                    

Tijd skip naar de dag dat Lauren vertrekt naar Indonesië om Shawn te verassen bij zijn concert
Pov Lauren

Het is 4:30 s'nachts. Ik pak mijn laatste spullentjes. Ik ben maar 4 daagjes weg. Over een half uur vertrek ik naar het vliegveld. Ik neem thuis afscheid van m'n moeder en zusje en ga met de taxi naar het vliegveld. Ik neem ook mijn gitaar mee. Als ik alles heb pak ik mijn gitaar koffer en gewone koffer. Ik loop naar beneden. Daar ligt Emma half slapend op de bank en mijn moeder zit op haar telefoon. Het is 4:50 dus het is tijd of gedag te zeggen.
De taxi komt zo dusseh... Zeg ik. Mijn moeder knikt begrijpend en maakt Emma wakker. Ze gaat rechtop zitten en kijkt moe voor zich uit. Ik grinnik even en omhels dan mijn moeder. Pas je op? Zegt mijn moeder. Ik knik. Dan loop ik naar Emma die al meer wakker is. Ik knuffel haar. Veel plezier en veel succes, het komt wel goed! Fluistert ze in mijn oor. Ik glimlach. Bedankt lieffie. Fluister ik terug. Dan horen we getoeter van de taxi. Ik moet maar eens gaan. Ik loop de deur uit. Ik geef mijn koffers aan de chauffeur. Ik stap in dr taxi en doe het raampje open om te zwaaien. Veel plezier lieverd! Roept mijn moeder en dan rijden we weg.

Als ik op het vliegveld ben ga ik naar de Balie om in te checken. Ik lever mijn koffer en gitaarkoffer ik en loop dan naar de douane ik laat mijn paspoort zien en mag dan door lopen. Ik zwerf wat rond op het vliegveld en na een halfuurtje besluit ik om naar de gate te gaan. Ik ga zitten op de stoelen en na een tijdje mogen we het vliegtuig in. Ik zit bij het raam. Meteen val ik in slaap.

Er word aan m'n schouder geschud. Meisje, wakker worden we gaan landen. Langzaam open ik mijn ogen. Ehm Dankje. Zeg ik glimlachend tegen de man. Als we geland zijn loop ik het vliegtuig uit. Ik wacht op mijn koffer en gitaar bij de band. Als ik ze allebei heb loop ik naar de aankomst hal waar Aaliyah en Karen op me wachten. Ik kijk zoekend om me heen als ik opeens en heel bekende stem hoor.
LAUREN! ik kijk naar waar het geluid vandaan komt. Daar zie ik Aaliyah op me af rennen. Ik zet snel mijn spullen neer voor dat Aaliyah er is. Dan springt ze op me af. Ik vang haar behendig op. OMG ik heb je zo gemist Lauren! Zegt ze met tranen van blijdschap. Ik jou ook! Zeg ik ook met tranen in mijn ogen. Dan laat ik haar los en geef ik Karen een knuffel. Dag meis, wat heb ik je toch gemist lau! Zegt Karen. Ik jou ook Karen! Ze neemt mijn koffer aan en samen lopen we naar de auto. Dus? Morgen Shawn verassen? Zegt Karen blij. Ik knik. Jaa. Zeg ik nog. We zijn nu in de hoofdstad 'Jakarta'. Lau, jij zit op de 4e verdieping en wij op de 5e. Je moet ons appen als je ergens naar toe wilt anders ziet Shawn je. Maar ik neem aan dat je liever wilt uitrusten. Zegt Karen. Jaa inderdaad ik ga zo meteen maar slapen in verband met een jetlag. Zeg ik. Als we aangekomen zijn lopen Karen en Aaliyah even mee naar mijn hotel kamer. Ik zet wel even thee. Zegt Karen. Ik knik en ga zitten op bed. Aaliyah komt naast me zitten. Liyah? Vraag ik. Ze kijkt op. Ja? Zegt ze vragend. Denk je dat Shawn me vergeeft? Vraag ik onzeker. Tuurlijk! Kijk wat je allemaal voor hem over hebt. Als hij nu nog boos blijft dan sla ik hem! Zegt ze lachend. Ik lach en geef haar een knuffel. Dan komt Karen aan met thee en koekjes. We drinken gezellig de thee op en eten de koekjes. Zullen we gaan? Vraagt Karen aan Aaliyah. Ga maar alvast ik kom straks. Zegt Aaliyah. Oke maar wat moet ik tegen Shawn zeggen als hij vraagt waar je bent? Vraagt Karen aan aaliyah. Ehm zeg maar dat ik met wat fans sta te praten. Karen knikt. Ze geeft mij en Aaliyah een kus op ons voorhoofd. Dag meiden! En Lauren welterusten voor straks lieffie! Zegt ze lief. Dankje Karen! Zeg ik en dan loopt ze de deur uit. Lau ik wou even ergens over praten maar word niet boos please? Zegt ze half vragend. Ik knik.
Toen ik je knuffelde op het vliegveld voelde ik je ribben, je ziet er mager en bleker uit lau. Ik zag je sneeën net toen je de gitaar pakte. Lau, doe jezelf dit niet aan. Het doet me pijn op je zo te zien, je bent als een zus voor me. Zegt Aaliyah. Een traan verlaat mijn ogen gevolgd door nog meer tranen. Sorry. Is het enige wat ik kan zeggen. Je hoeft geen sorry tegen mij te zeggen maar tegen jezelf. Kijk wat je jezelf aandoet.zegt Aaliyah. Ze knuffelt me. Zo praten we nog even.

Ik denk dat ik maar eens moet gaan voordat Shawn ongerust word. Zegt ze. Ik knik lachend. Is goed lieffie, tot morgen en welterusten. Zeg ik terwijl ik met haar mee loop naar de deur. Doeg welterusten! Zegt ze nog. Ik zwaai tot ze de hoek van de gang omgaat. Ik sluit de deur achter me en neem een douche. Na het douchen doe ik mijn haar ik een knot en trek ik shawns trui aan. Maar al snel merk ik dat het te heet is wantja ik zit in Jakarta. Ik trek snel m'n sweater uit en trek een shirt van Shawn aan die ik ook nog had. Ik stap in bed en al snel val ik in slaap.

Korter hoofdstukje, morgen of overmorgen komt een nieuwe en veel betere online xoxo

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now