Hoofdstuk 31

186 5 0
                                    

Let op! Dit is niet zomaar een hoofdstuk over een dag uit hun leven. Dit is over de dag dat Lauren weg gaat. Hoe ze zicht daarna voelen. Dit gaat over de dag van Lauren, Cameron en Lucas.

Laurens pov
Ik zit in het vliegtuig. Over 10 minuutjes gaat het vliegtuig opstijgen. Zuchtend stop ik mijn oortjes in mijn oor. Ik zet mijn playlist aan. Het eerste liedje is van Shawn. "A little too Much"
Dat is een van mijn favo liedjes. Er rollen tranen over mijn wangen. Ik voel dat er iemand naast me komt zitten. Gaat het wel jongedame? Vraagt een jongens stem. Ja het gaat. Zeg ik zonder op te kijken. Waarom huil je? Vraagt hij voorzichtig. Afscheid. Zeg ik kort. Hij knikt ongemakkelijk en doet dan zijn riem vast. Sorry mag ik wat vragen? Vraagt hij even later. Ik zucht en haal mijn oortje uit mijn oor. Ja? Zeg ik. Ben jij Lauren? Lauren wood? Vraagt de jongen. Dit keer doe ik wel de moeite en kijk op. Ja. Zeg ik met een kort glimlachje. WACHT BEN JIJ ALEX AIONO? Vraag ik. Hij krijgt een big smile op zijn gezicht. Jaa dat ben ik. OMG Alex sorry dat ik zo chagrijnig ben. Ik heb gewoon verdriet van het afscheid en ik heb ruzie met Shawn dus alles zit tegen. Zeg ik snel. Het geeft niet ik snap het wel hoor. Zegt hij geruststellend. We praten even tot het vliegtuig opstijgt. Ik begin weer te huilen. Dat was het dan. Mijn tijd in Amerika is weer afgelopen voor dit jaar. Dag Cameron, Dag Lucas, Dag Ro en An, Dag iedereen. Alex slaat een arm om me heen en troost me. Ik glimlach dankbaar naar hem. Ik ga slapen. Zegt hij na een tijdje. Ik knik. Ik doe muziek in mijn oren en doe ook mijn ogen dicht. Ik probeer in slaap te komen maar dat gaat moeilijk. Toch is het me gelukt. Ik val in een droomloze slaap. Ik word wakker van de lichten die aangaan in het vliegtuig. (Idk hoelang het vliegen is maar Rond 4 uur ging ze pas echt vliegen dusja) het is nu 6 uur nog 1 uur en dan gaan we landen. Ik pak mijn boekje waar ik inspiratie voor liedjes in schrijf. Nooit heb ik een nummer kunnen afschrijven. Nooit had ik genoeg inspiratie gehad om er een te voltooien. Maar nu, nu had ik dan eindelijk inspiratie om hem af te maken. Nu ik een vliegtuig zat lukte het al helemaal. Dit deed me er nog meer aan denken. Hoe ik boven de wolken Zweef. Het dringt tot me door waar ik ben. Ik ben of afstand van iedereen. Ik ben op afstand van Shawn. Shawn ik hou van je. Fluister ik in mezelf. Ik pak Een pen en ga verder met schrijven.

Buckets of water, millions of clouds
Miles of road just to get where you are
Oh I wish, it wasn't so far...

Hmm klinkt oke. Ik neurie het zacht.
Wat doe je? Vraagt Alex. Snel leg ik mijn hand op de tekst. Niks. Zeg ik snel. Jawell! Ben je een liedje aan het schrijven? Vraagt hij. Ik knik langzaam. Maar het is nog niet af en het is mijn eerste nummer dus slecht. Zeg ik. Ach nee joh, just show me! Zegt hij. Voorzichtig haal ik mijn hand van het blaadje. Alex buigt naar voor en kijkt naar het blaadje. Even later kijkt hij me aan. Het is echt een goeie en mooie text. Het gaat of over Shawn of over Cameron, toch? Vraagt hij. Ik knik. Shawn. Maar ik weet nog niet of ik het ga uitbrengen. Misschien hou ik het wel geheim. Zeg ik. Niet doen het is mooi. Zegt hij. Ik bedank hem.

We zijn net geland en ik loop nu door de slurf. Ik loop naar de bang waar mijn bagage is. Hier, mijn nummer. App me nog eens als je ergens over wilt praten en ik hoop dat ik je nummer nog eens hoor! Zegt Alex knipogend. Ik geef hem een knuffel en neem afscheid van hem. Dan loopt hij weg. Ik wacht en zie dan mijn bagage aankomen. Ik haal het van de band af en loop dan naar de aankomst hal. Daar staan mijn moeder, Emma en Aaliyah. Emma rent op me af. Ze spring in mijn armen en ik knuffel haar. Dan knuffel ik Aaliyah en dan mijn moeder. Samen gaan we naar huis.

Camerons pov
Ze kijkt nog een keer achterom en dan kunnen we haar niet meer zien. Tranen rollen over mijn wangen. Aaron slaat een arm om me heen. Het is een leuk meisje bro, komt goed! Zegt hij troostend. Ik veeg de tranen weg maar ze blijven maar komen. We gaan met zijn allen even bij de Mac wat eten. Iedereen troost elkaar een beetje. Lucas en ik krijgen de meeste troost omdat wij het meest met haar omgingen. Als lau en ik samen naar de Mac gingen at ze altijd een Big Mac menu en nog een Chili Chicken. Ze kon heel veel eten en dat vond ik ook zo leuk aan haar. Na het eten ging iedereen naar huis. Ik zat met magcon in de auto en we sliepen in het appartement van mij en Nash. De Dolans kwamen ook mee. Ik zit naast Jack G en Carter. Ik barst weer in tranen uit. Het komt goed bro! Zeg Jack G. Jaa man, sterkte! Zegt Carter.
Yo Nash! Zet de radio is harder! Roept Jack j. Nash doet de radio harder
"Ze is bevriend met Shawn mendes en Cameron Dallas. Ze is bekend geworden door haar YouTube filmpjes waar ze liedjes covert. Vandaag gaan we maar eens naar een cover luisteren. We luisteren haar eerste cover." Hoor ik de man op de radio zeggen. Weer schieten de tranen in mijn ogen zodra ik haar stem hoor. Ze zingt prachtig.
It's been a long day
Without you My Friend.
And i tell you all about it when i see you again.....

Ik mis haar nu al.
Ik zal niet weten wanneer ik haar weer zie.
Misschien duurt het een paar weken, misschien wel maanden...

Lucas pov
Ze kijkt nog een keer achterom en dan kunnen we haar niet meer zien. Tranen rollen over mijn wangen. Ik kijk naar Cameron hij word getroost door een van zijn vrienden. Ik heb het met hem te doen. Hij ziet z'n vriendin een tijd niet meer. Ik zie mijn nicht een tijd niet meer. Ze is als een zusje voor me. Als een beste vriendin. Ik voel dat er een arm om me heen word geslagen. Gaat het bro? Lucas heet je toch? Ik kijk op en knik. Sorry wat was jou naam ookal weer? Vraag ik. Grayson, Grayson dolan en dat is mijn tweelingbroer Ethan. Zegt hij wijzend naar een jongen die erg veel op hem lijkt. Maar gaat het? Jullie afscheid leek erg moeilijk te zijn. Zegt Grayson. Jaa het gaat dankjewel. Ze is zo belangrijk voor me en ik zie haar al zo weinig en dan is afscheid nemen verschrikkelijk moeilijk. Zeg ik met tranen die blijven komen. Ik snap het bro afscheid nemen is inderdaad moeilijk. Vooral van je dierbare. Neef en nicht waren jullie? Toch? Vraagt hij. Ik knik. Maar ze voelt als een zusje voor me. Zeg ik. Hij knikt begrijpelijk. Geef je telefoon eens! Zegt Grayson. Hoezo? Vraag ik ongemakkelijk. Dan zet ik mijn nummer erin. Je kunt me altijd appen als je ergens over wilt praten en misschien kunnen we een keer chillen met Ethan ofzo? Zegt hij. Ik knik en geef hem mijn telefoon. Hij zet zijn nummer erin en geeft hem terug. Dan lopen we naar de Mac en eten daar wat. Iedereen troost elkaar. Cameron en ik krijgen de meeste troost omdat we het meest met haar omgingen. Lau was altijd dol op de Mac. Na het eten gaan we naar de auto's. Ik neem afscheid van iedereen. In het speciaal van Cameron en Grayson. Dan stap ik in de auto bij mijn ouders en Ester. Gaat het lieffie? Vraagt mijn moeder. Ik knik Zacht.
Wacht horen jullie dat ook? Zegt mijn vader. Hij gebaard dat we stil moeten zijn. Hij zet de radio harder.
"Ze is bevriend met Shawn mendes en Cameron Dallas. Ze is bekend geworden door haar YouTube filmpjes waar ze liedjes covert. Vandaag gaan we maar eens naar een cover luisteren. We luisteren haar eerste cover."
We horen een stuk piano spel en dan de mooie stem van Lauren.
It's been a long day
Without you My Friend.
And i tell you all about it when i see you again.....

Ik mis haar nu al.
Ik zal niet weten wanneer ik haar weer zie.
Misschien duurt het een paar weken, misschien wel maanden...

Dit waren dus de gedachtes en dingen na het afscheid. Xx

Vakantie liefdeDove le storie prendono vita. Scoprilo ora