Hoofdstuk 40

208 5 0
                                    

Let op dit is dezelfde dag als het vorige hoofdstuk maar dan vannuit Shawn.
Shawn pov

Het is 10:45. We staan in de lift om naar beneden te gaan voor het ontbijt. Aan de ontbijttafel zie ik Aaliyah lachend naar d'r telefoon scherm kijken. Is het leuk? Vraag ik lachend. Ja heel erg. Zegt ze lachend terug. Na het eten gaan we weer naar boven. Als we boven zijn pak ik wat spulletjes in die ik mee neem naar het concert. Even later besef ik me dat mijn vest nog over de stoel hangt bij het ontbijt. Ik ben mijn vest vergeten beneden, ik ga hem even halen! Roep ik door de hotel kamer. Dan loop ik naar de lift. Als ik beneden aankom loop ik naar het tafeltje waar we zaten. Ik pak mijn vest, die heb ik nog samen met Lauren gekocht. Ik loop weer richting de lift. Enjoy your breakfeast. Zeg ik tegen een meisje die de krant aan Het lezen is. Thank you sir. Zegt ze. Meteen sta ik stil. Die stem
Lijkt zo erg op die van Lauren. Zou zij het zijn? Even aarzel ik maar loop dan toch door. Ze belt me niet meer, ze appt me niet meer. Ze is me vast vergeten en wat doet zij nou in Jakarta? Precies helemaal niks. God i miss her. Bijna ga ik weer naar huis. Waar Lauren ook is. Hopelijk is ze blij om me te zien. Ik heb me misdragen. Ik had haar nooit moeten negeren. Nu wil ze vast niks meer van me horen. Zuchtend loop ik de lift in.
Ik ben back! Roep ik als ik terug ben. Mooi dan kunnen we vertrekken. Zegt mijn manager die is aangekomen. Ik knik en pak mijn rugzak. Samen lopen we naar beneden en stappen daar in de auto. We rijden naar het concert gebouw. Mam en Aaliyah komen later.
Na de soundchecks zit ik wat te chillen in mijn kleedkamer.

Ik sta op het podium wat te praten met mijn fans. Zometeen ga ik treat you better zingen. Na het eerste concert neem ik een frisse lucht. Ik ga naar Het dak en ga daar zitten. Nog eventjes en dan zie ik Lauren weer. Gelukkig is het uit tussen Cameron en Lauren. Ik hoop stiekem dat ze nog wat voor me voelt. Ik wil haar terug maar ik heb waarschijnlijk m'n kansen gehad.

Nu heb ik meet and greets.
Er komt een lief meisje van 5 naar me toe.
Hey Shawn ik hou heel erg veel van je en van jou muziek word ik heel blij.
Zegt ze schattig.
Aahw, ik word blij van jou cutie, kom we maken een foto. Ik til haar op m'n arm en de Camera man maakt een foto. Dan maakt een jong meisje van 16 een foto van ons.
Wil je zus ook op de foto? Vraag ik aan Het meisje. Ze is mijn zusje niet. Ze is mij oppas. Zegt ze. Ooh. Wat is je naam? Vraag ik aan het kleine meisje. Ik het Milou maar iedereen noemt me milly. Zegt ze schattig. Je hebt een mooie naam milly. Alleen je klinkt niet erg Indonesisch? Zeg ik vragend. Nee ik ben eigenlijk van Nederland maar ik moest weg bij papa en mama maar mijn nieuwe papa en mama zijn ook stom. Zegt ze verdrietig. Ahw ik heb het met haar te doen. Binnekort krijg ik een nieuwe papa en mama. Ook in Canada. Misschien ben jij mijn papa wel. Zegt ze lief. Ze raakt me echt. Ik praat nog even met d'r en dan gaat ze weg. Ik meet nog een aantal mensen en dan begint het concert. Ik zing een paar liedjes. Bij a little too Much zingt iedereen mee en wordt er met zaklampen geschenen. Het is fantastisch. Niet te geloven dat dit m'n laatste concert is. Er rolt een traan over m'n wang. Van blijdschap en verdriet. Iedereen begint te gillen. Daarna doe ik stitches.

And we know that
Sommetjes it all gets a little too Much.

Iedereen gilt nog harder. Als het weer wat stiller is begin ik te praten.

Als laatste zing ik stitches! Letsgo!

Ik wil net beginnen met spelen als ik een ander melodietje hoor. Het lied van lau....
Daar staat ze dan. Lauren. Het meisje waar ik van hou. Ze zingt haar nummer break the distance. Blijkbaar ging hij wel over mij. Ik blijf verstijfd en geschrokken kijken. Als ze klaar is kijkt ze me afwachtend aan. Ik wil wat zeggen maar het lukt niet. Ik zoek naar woorden maar ben nog steeds geschrokken.
Dan rent ze huilend weg. Ze laat zich vallen in de armen van Aaliyah.
No whait lau Come back! Roep ik. Verrast kijkt ze om en rent ze in mijn armen. (Video bovenaan)
We knuffelen een tijdje.
Ik heb je zo gemist en het spijt me echt zo erg en ik hoop echt zo erg dat je me vergeeft Shawn echt ik hou van je! Ratelt ze met tranen in haar ogen.
Lau ik sta je hier te knuffelen. Tuurlijk vergeef ik het je, ik miste je ook dood erg en ik hou ook van jou. Ik kijk snel naar haar lichaam. Ze ziet bleekjes en is enorm dun. Ik voelde haar ribben gewoon helemaal. Ik zeg niks en knuffel haar weer. Mijn fans gillen super hard. Well guys the last song is stitches and Lauren i would like to ask you if you Will sing this song with me. Zeg ik. Ze kijkt me verbaasd aan en ik geef haar een knipoog. Dan begin ik te spelen. Als we het lied is afgelopen begin iedereen te juichen.
Thank you Jakarta! You were Amazing! Roep ik en samen lopen we het podium af.

SHAUREN! SHAUREN! SHAUREN! Roepen de fans.
COME BACK! COME BACK! COME BACK! ONE MORE! ONE MORE! ONE MORE! Roepen ze weer.
Lau kom! Laatste concert. Ik ga nog een keer terug. Gewoon omdat het m'n laatste is. Samen rennen we het podium op en begint iedereen weer te roep. Please sing life of the party! Roepen ze allemaal. Ik kijk Lauren aan. Ze knikt en samen zingen we life of the party.
Als we klaar zijn begint iedereen weer te gillen.

KISS HER! KISS HER! KISS HER! KISS HER! Roept iedereen.
Ik twijfel en ongemakkelijk kijkt Lauren naar de grond. Fuck it!
Ik Loop op haar af en houd haar hoofd vast tussen mijn handen. Ik plaats mijn lippen op die van haar. het publiek gaat los. Even verstijfd Lauren maar al snel ontspant ze. Als ik terug trekt kijkt ze me blozend aan. Ik knuffel haar. THANK YOU GUYS! Roep ik en dan lopen we hand en hand Het podium af.

We zijn weer terug en ik zit samen met Lauren in haar hotel kamer. Ze is zich even aan het omkleden. Ze komt terug in mijn sweater en een legging eronder.
You so cuteee! Zeg ik en ze bloost.
Lau, we moeten praten. Zeg ik Sirieus.
Ze knikt. Ja ik weet het, en ik weet wat je denkt maar ik leg alles uit okee?
Zegt ze terwijl ze naar haar buik kijkt om te laten merken dat het over haar lichaam gaat. Ik knik. En dan begint ze.

"Ik had altijd al m'n twijfels over Cameron en ik. Ik vond jou al die tijd nog leuk. Ik was gelukkig met cam maar ik dacht ook steeds aan jou. Ik vind je nog steeds leuk. Toen we ruzie kregen raakte ik in een dip. Even later ging het uit met Cameron. Die dip is uitgelopen tot een depressie. Ik sliep bijna niet, at niks en huilde alleen maar. Lucas kwam naar me toe en bleef een week. Het was fijn om steun te hebben maar toen Lucas wegging, ging het steeds slechter met me. En nu ben ik hier. Anorexia, depressie, selfharm. Ik kan het niet meer Shawn. Ik ben op."
Zegt ze huilend. Ik zeg even niks en omhels haar stevig. Ik ben er voor je. Ik ga je helpen. Ik kan weer fulltime bij je zijn. Het komt goed. Lau, mag ik eh het zien? Vraag ik. Ze knikt en tilt voorzichtig mijn trui die de aangeeft een stuk omhoog. Ik schrik van wat ik zie. Ze is zo fucking dun. En je armen? Ze strookt haar mouwen op en laat d'r binnenkant van haar armen zien. Weer schrik ik. Ik trek haar op schoot en geef kusjes op haar sneeën. We komen hier samen uit oke? Zeg ik. Ze knikt snikkend. Ik veeg de tranen onder haar ogen vandaan. Je draagt mijn armbandje nog. Zeg ik stil. Tuurlijk Shawn! Ik heb haar dat armbandje gegeven toen we net vrienden waren. Toen leed ze ook aan depressie. Onze namen stonden in het armbandje. Ik had Het gekocht om haar te laten weten dat ik er altijd voor haar was en als ze dan wou snijden ze naar het armbandje keek in de hoop dat ze dan zou stoppen en Het werkte. Alleen dit keer niet jammer genoeg. Zal ik bij je blijven slapen? Vraag ik. Ze knikt. Is goed dan ga ik mijn spullen even pakken. Zet jij even thee? Zeg ik. Ze knikt en allebei staan we op. Ze zet de water koker aan en ik ga naar de 5e verdieping voor spullen. Als ik terug kom zit ze op het aanrecht met twee dampende koppen thee naast haar. Ik ga tussen haar benen in staan en ze slaat haar benen om m'n zij heen. Lau dit is misschien niet de meest romantische plek maar ik kan niet meer wachten. Lieve Lauren, wil je mij de gelukkigste jongen op aarde maken en de mijne zijn? Vraag ik. Ze knikt hevig en drukt een kus op mond. Ik hou haar vast en til haar van het aanrecht. Nog steeds heeft ze haar benen om me heen. Shawn ik ben moe zegt ze na een tijdje. Ik knik ik loop naar het bed en leg haar neer. Ik pak de twee koppen thee en geef er een aan haar. Samen drinken we het op en snel daarna vallen we in elkaars armen in slaap.

YAAAA ZE ZIJN BIJ ELKAAR!!!!!!!!!!!!

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now