Hoofdstuk 25

192 7 0
                                    

Het is 2 weken later. Er is veel gebeurd in die twee weken. Lauren heeft optredens gegeven en is nog bekender geworden. Emma en Davey hebben nog steeds wat en Lauren en Cameron ook. Shawn en Lauren hebben goed gepraat over dat Lauren en Cameron gedoe. Over een week gaan Emma en haar moeder terug. Maar Lauren blijft langer. Ze kan langer blijven omdat ze een beslissing heeft gemaakt. Omdat Lauren nog beroemder is geworden gaat ze aan online school doen net als Shawn. Nu kan ze langer bij Cameron en haar vrienden en familie blijven. Ze heeft dit vandaag besloten en gaat dus nu Shawn bellen om het te vertellen.
Laurens pov

Ik ben net wakker en zit met mijn ontbijt op de veranda. Straks ga ik naar Cameron, daarna naar Ro en An en daarna naar Lucas om ze het nieuws te vertellen. Maar eerst ga ik het Shawn vertellen. Ik bel hem op...
S: Heyy Lau! Lekker aan het genieten van je laatste weekje vakantie?
L: Genieten wel maar niet mijn laatste weekje.
S: Ooh wattan?
L: Ik moet je iets vertellen want ik ben tot een beslissing gekomen.
S: Ik ben benieuwd. Je kan me alles vertellen dat weet je!
L: Jaa, zoals je weet ben ik heel bekend geworden laatste tijd. Ik word heel veel herkend op straat en op het strand. Ik denk dat ik dit ook ga krijgen in Canada dus ik heb besloten om net zoals jij home schooling te gaan doen. En dus blijf ik langer in Amerika Omdat ik ook gewoon hier verder kan gaan.
S: Wauww lau, dat is eh geweldig! Nu kan je met mij op Tour volgende keer! En kunnen we samen aan school werken! OMG ik ben zo blij voor je!
L: Dankjee Shawn! Maar ik ga me klaar maken want ik ga het nog aan de rest vertellen.
S: Is goed bae! Bye love you!
L: Love you too!

Ik hang op. Ik denk dat ik nog steeds een beetje gevoelens voor hem heb. Ze gaan niet weg. Maar ik heb ook gevoelens voor Cameron. Ik hou van Shawn en Ook van Cameron. Ik ben mi samen met Cameron en daar moet ik me op focussen. Ik sta op en loop naar mijn kamer. Ik kleed me om en doe mijn make-up. Dan loop ik het huisje uit naar de weg. Ik neem een taxi naar Cameron zijn huis. Als ik er ben betaal ik de taxi en klop ik aan. Nash doet open. Hey Lau! Cameron is op zijn kamer! Hoe gaat het? Zegt Nash. Dankje! Jaa het gaat goed en met jou? Vraag ik. Jaa ook goed! Ik loop naar binnen en ik doe de deur achter me dicht. Ik loop meteen door naar Cameron zijn kamer. Daar ligt hij op bed. Hij ziet me niet dus ik loop stilletjes naar hem toe. Dan spring ik boven op hem. Heel snel stopt hij zijn telefoon weg. En begint hij me te kietelen. Ik moet lachen en als jk uitgelachen ben vraag ik hem wat.  Cam? Waarom deed je je telefoon zo snel uit? Vraag ik. Ooh gewoon omdat jij er was. Zegt hij snel. En nu wil ik dat je eerlijk antwoord geeft Cameron. Zeg ik Sirieus. Hij zucht. Ik was bezig met een verrassing voor jou. Maar dat is nu niet echt een verrassing meer. Zegt hij. Ooh sorry, we kunnen het tot nu aan toe een verrassing houden? Zeg ik. Hij knikt. Maar wat doe je zo onaangekondigd haha? Vraagt Cameron. Jaa ik moest je wat vertellen. Zeg ik. Cameron knikt. Vertel maar. Zegt hij. Nou zoals je weet ben ik heel bekend geworden dus ik ga home school doen. En dat betekend dus ook dat ik langer blijf! Roep ik enthousiast. OMG echt? Roept Cameron. Ik knik. Hij knuffelt me plat en na de knuffel kletsen we nog wat.
Maar cam ik moet gaan want ik moet het ook nog aan Andere vertellen. Zeg ik. Hij knikt begrijpelijk en loopt met me mee naar de deur. Ik stap in een taxi en rijd door naar Robin en Angie. Ik vertel ook hun het nieuws en ze zijn
Fucking blij. Daarna ga ik naar Lucas.
Tante Mo heeft me binnen gelaten en nu loop ik naar Lucas zijn kamer. Ik klop op de deur maar ik krijg geen antwoord. Ik klop nog een keer en krijg weer geen antwoord. Dan loop ik naar binnen. LUCAS LIEFFIE BEN JE DOOD OFZO?? roep ik. Oohw shit sorry! Zeg ik snel daarna als ik Lucas en zijn vriendin zoenend aantref. LUCAS? GA JE VREEMD? roept zijn vriendin boos. NEE NEE NEE! Roepen ik en Lucas tegelijk. Ik ben zijn nichtje! Zeg ik en tegelijkertijd zegt Lucas. Ze is mijn nichtje! . WoW we zijn twins zeg ik lachend. Hij lacht ook. Oh sorry dat wist ik niet! Zegt zijn vriendin. Het geeft niet! Zeg ik glimlachend terwijl ik naar haar loop om mezelf voor te stellen. Ik steek mijn hand uit. Lauren. Zeg ik.  Ze schud mijn hand ook. Nina. Zegt ze glimlachend. Sorry luuc ik wist niet dat je met je vriendin was. Ik wou wat vertellen maar dat doe ik wel een andere keer dan. Wacht ben jij DE Lauren wood? Je lijkt echt heel erg op haar. Ik knik blozend. Haha ja dat ben ik. OMG mijn zusje is zo erg fan van jou, mag ik een foto? Vraagt ze blij. Ik knik lachend. Tuurlijk mag dat. Ik ga naast haar staan en Lucas maakt een foto. Maar wat wou je vertellen dan? Vraagt Lucas. Nou ik ben de laatste tijd nog bekender geworden en ik word heel veel herkend op straat dus ik ga home school doen. En dat betekend dat ik langer blijf! Zeg ik opgewonden. OMG LAU DAT IS GEWELDIG! Roept Lucas blij en hij omhelst me. Hoeveel langer blijf je nog? Vraagt hij. Ik blijf nog 5 weken en dan ga ik weer terug. OMG nog zo lang?! Jaaa! Roept hij weer blij. Ik moet lachen. Haha ja nog zo lang. Maar ik laat jullie wel weer alleen! Ik geef Nina een knuffel en Lucas loopt even met me mee naar beneden. Kom je morgen chillen? Vraagt Lucas. Ehm zullen we anders morgen naar het strand gaan? Vraag ik. Lucas knikt. Dan ben ik morgen rond 12 uur bij jou Okay?  Vraagt Lucas. Ik knik instemmend. Is goed! Tot morgen luuc! Zeg ik en ik geef hem nog een knuffel. Dan loop ik naar de drukke weg om een taxi naar huis te nemen.

Dit was even een saai hoofdstuk, morgen word ie beter! X

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now