Hoofdstuk 75

186 6 0
                                    

Pov Lauren
Ik sta onder de douche. Over een uurtje komt Cameron. Na 5 minuten stap ik er onder vandaan. Ik kleed me aan.

Outfit van Lauren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit van Lauren

Ik doe m'n haar in een staart. Ik doe concealer, eyeliner, mascara en highlighter op en dan loop ik naar beneden. Ik maak ontbijt voor mezelf. Na tien minuten heb ik hem op en kan Cameron elk moment komen.
Niet veel later gaat de bel. Ik sta op en loop naar de deur. Hey cam! Zeg ik. Hey lau! Antwoord hij en we geven elkaar een knuffel. We lopen naar binnen meteen door naar m'n kamer. We gaan zitten en kletsen wat. "Lau heb jij m'n... Cam? Wat doe jij hier?" Hoor ik Emma zeggen. Ze staat in het trappengat. Ik ben in Canada voor modellen werk dus hebben je zus en ik wat afgesproken. Zegt Cameron. Cameron staat op en Emma loopt de laatste treden op, om in m'n kamer te komen. Ze geven elkaar een knuffel. Hoe gaat het met je? Vraagt hij. Ik voel me nog erg moe en soms duizelig maar verder wel beter. Gelukkig heb ik er geen blijvende schade aan overgehouden. Alleen een gebroken been en een gebroken arm. Zegt Emma. Hoe dafuq ben je dan de trap opgekomen? Vraagt Cameron verbaasd. Gewoon, ik ben een magisch kindje, ik kan dat gewoon. Zegt ze lachend. Cam en ik moeten ook lachen. Maar wat ik wou vragen is of jij m'n Polaroid camera had? Vraagt Emma. Ik schud m'n hoofd. Nee sorry. Zeg ik. Okee dan kijk ik straks nog wel even maar ik ga zo naar Aaliyah. Zegt Emma. Moet ik je helpen met aankleden? Vraag ik. Jaa dat zou fijn zijn maar ik wil eerst douchen dus wil je even helpen met m'n gips in te pakken? Want het mag niet nat worden. Zegt Emma. Jaa tuurlijk! Cam sorry ik ga even Emma helpen. Zoek jij anders even een film op? Vraag ik. Cameron knikt en samen met de soepel hinkende Emma loop ik naar beneden. Ik bind haar gips waterdicht en zet de douche voor haar aan.

Ik heb Emma net geholpen met aankleden en ze is nu naar Aaliyah toe. M'n moeder is werken dus moet ik alleen voor haar zorgen.

Ik plof neer naast Cameron en samen kijken we een film. Lau? Vraagt cam. Ja? Antwoord ik. Denk je dat jij en Shawn nog bij elkaar komen? Vraagt hij. Ik haal m'n schouders op. Eigenlijk denk ik het wel maar nu nog even niet. Zeg ik. Cameron knikt.

De film is afgelopen en Cameron en ik besluiten een video op te nemen. We besluiten z'n eigen liedje te coveren die hij met Daniel skye doet. Ik doe het zing gedeelte en cam z'n eigen rap gedeelte. We zetten de spullen klaar en dan zet ik de camera aan.

"Hey guys, ik ben hier met Cameron Dallas! Vandaag gaan we z'n eigen nummer ft. Daniel skye coveren. Dus we gaan all i want doen. Doe alvast een blauw duimpje omhoog en vergeet niet te abonneren, veel kijk en luister plezier!"

Dat ging echt geweldig! Zegt Cameron. Ja na drie keer opnieuw doen ja! Zeg ik quasi boos. Cam en ik schieten in de lach. Ik heb je gemist. Zegt hij dan als we uitgelachen zijn. Ik glimlach. Ik jou ook. Ik mis heel (oude) magcon ook. Zeg ik. Zij jou ook. Zegt cam dan.

Nou ik vond het heel gezellig! Zegt Cameron als hij de deur uitloopt. Ik ook! Zeg ik. Ik loop met hem mee tot het einde van de oprit. Wanneer zie ik je weer? Vraagt Cameron. Ik weet niet maar ik hoop snel! En dan ook weer met magcon chillen natuurlijk! Zeg ik. Jaa inderdaad! Nou ik moet echt gaan anders krijg ik straks op m'n kop. Zegt cam lachend. Ik moet ook lachen en geef hem een knuffel. Als we elkaar na een tijdje los laten, kijkt hij naar m'n lippen en dan naar mij. Voor ik het weet komt hij met z'n gezicht naar de mijne. Net voor hij m'n lippen kan raken stap ik naar achter. Cam?! Wtf doe je?! Je hebt een vriendin! Roep ik geschrokken. S-sorry ik dacht dat jij het ook wilde. Zegt hij ongemakkelijk. Nee?! Ik vind Shawn toch nog leuk! Zeg ik boos. Sorry, maar ik dacht dat jij me weer leuk vond. Zegt Cameron. Cameron, je kunt beter gaan. Zeg ik. Hij knikt en kijkt naar de grond. Dan loopt hij weg, richting de drukke straten.

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now