Hoofdstuk 28

167 6 0
                                    

We zijn 3 weken verder. Over een week ga ik terug naar huis. Ik heb nog steeds ruzie met Shawn. Ik heb nog steeds een relatie met Cameron maar ik ben steeds minder zeker over deze relatie. Vanaf het begin heb ik al het gevoel gehad dat hij iets voor me verzweeg. Geen insta? Kom op zeg dat heeft hij toch wel?! Gillende meiden? Wat zal het toch zijn? Ik weet niet of ik een lange afstand relatie aankan. Vast wel want ik moest Shawn ook missen maar dit is anders.

Ik lig op mijn bed te scrollen op insta. Ik kijk bij aanbevolen en zie dan een filmpje van Cameron. Het staat op een fan account. Ik zie de insta naam @camerondallas en dan zie ik het.
Dat is mijn vriendje. Mijn Cameron. Hij heeft een blauw vinkje op insta. Ik doe nog meer research. Model, Magcon, drie liedjes enzovoorts.
Hoe kon hij dit voor me geheim houden? al die fucking tijd heeft hij gelogen. Gelogen over dat hij geen insta  had, gelogen over die gillende meisjes, GELOGEN OVER DAT HIJ BEKEND IS. Ik ben zo boos. Ik voel me voorgelogen. Ik sta op uit bed en doe mijn schoenen aan. Ik loop mijn huisje uit en doen hem op slot. Ik neem een taxi naar Camerons huis. Boos bonk ik op de deur. Even later doet Cameron open. Hee babe wat een verass- ik onderbreek hem en loop boos naar binnen. Ik loop  de woonkamer binnen met Cameron achter me aan. WAAROM HEB JE GELOGEN? vraag ik boos. Gelogen? Antwoord hij verbaast. Cam, wat is dit? Zeg ik terwijl ik op mijn telefoon tik. Dat is Ehh... stottert hij.
Juist ja, jou instagram pagina! Die je zogenaamd niet had. Waarom heb je voorgehouden dat je beroemd bent? Waarom? Luister ik kan het uitleggen.
Zegt hij ongemakkelijk. Nou tja dat is ook precies waarvoor ik hier ben Cameron. Ik ben hier niet voor niets! Zeg ik boos.
Kijk, toen ik jou op het strand zag vond ik je heel mooi. Ik wou je graag beter leren kennen. Niet arrogant bedoeld maar ik dacht eigenlijk wel dat je wist wie ik was omdat ik nogal beroemd ben maar nee dat wist je niet. Voor mij was dat eigenlijk ook wel een opluchting want dan wist ik zeker dat als het iets werd tussen ons, je niet met me nam omdat ik beroemd was. Ik wou geen vriendin die alleen om mijn geld en fame gaf. Ik wou een vriendin die van me hield om wie ik was. Zegt hij.
Het is even stil. Er rolt een traan over mijn wang. Cameron ik ben ook beroemd, je had het me toch gewoon kunnen vertellen. Je vertrouwde me dus al die tijd gewoon niet. We hebben bijna twee maanden en al die tijd heb je tegen me gelogen. Al die tijd vertrouwde je me gewoon niet. WANNEER WAS JE VAN PLAN OM HET MIJ TE VERTELLEN CAMERON? WANNEER? Roep ik boos. Er rollen nog meer tranen over mijn wang. Cameron pakt mijn hand maar ik trek hem meteen los. Raak me niet aan! Roep ik en dan loop ik boos de deur uit. Cameron rent achter me aan maar na Een tijdje stopt hij. Ik neem een taxi naar Lucas zijn huis. Eenmaal daar aangekomen klop ik aan. Lucas doet open en als hij mijn gezicht ziet gaat zijn gezicht van blij naar minder blij. Wat is er met jou aan de hand lau? Vraagt hij bezorgd. Ik zeg even niks en laat me in zijn armen vallen. Hij vangt me op en sluit zijn armen om me heen. Hij knuffelt me stevig. Na een tijdje laten we los. Ga maar naar mijn kamer, dan pak ik even wat lekkers. Ik knik en loop naar zijn kamer. Even later komt Lucas binnen met een dienblad. Er staat drinken en wat lekkers op. Hij zet het neer en komt naast me op bed liggen. Hij slaat zijn arm om me heen. Nou vertel het eens. Zegt hij. Ik knik en leg het hele verhaal uit. Wat een klootzak! Zegt Lucas boos als mijn verhaal klaar is. Ik knik snikkend. Ik drink mijn drinken op en neem een koekje. Langzaam val ik in een droomloze slaap...

Wake up droom prinses van me! Roept Lucas lachend. Langzaam open ik mijn ogen. Hier een glaasje water, je was in slaap gevallen. Zegt Lucas en hij overhandigd me een glas water. Ik neem Een slok. Gaat het alweer een beetje? Vraagt Lucas. Ik knik en neem nog een slok van mijn glas. Hoelaat is het? Vraag ik. Lucas pakt zijn telefoon en kijkt naar zijn scherm. Het is 15:45. Zegt hij. Ik knik. Over Een uurtje ga ik naar huis ik moet ook nog koken. Zeg ik. Blijf gewoon hier eten! Zegt Lucas. Neeh joh bedankt maar dat hoeft echt niet! Zeg ik. Jawel en je blijft ook gewoon slapen! Zegt Lucas glimlachend. Mijn mondhoeken krullen omhoog. Je bent echt de beste! Roep ik en ik omhels hem. Ik pak mijn telefoon. 11 nieuwe berichten van Cameron
C: Lau het spijt me zo erg
C: Ik vertrouw je wel maar ik was gewoon bang Iloveyouuu💘
C: Babey Ik wil geen ruzie je gaat over een week weg...
C: Kunnen we er please over praten?
C: Neem eens op bae plss
C: Babe je bent echt mijn alles en het spijt me zo erg.
C: Lauuuuuuuu kom op
C: Praat met me please lieffieee
C: Je betekent zoveel voor me ik wil je niet kwijt.
C: Lau please laten we d'r over praten? Morgen Starbucks 12:00? Ik zie wel of je komt
C: Ik hou echt van je sorry x

Ik zucht en laat mijn telefoon op het bed vallen. Gaat het? Vraagt Lucas bezorgd. Ik knik. Cam wil morgen afspreken om er over te praten. Lau ga er gewoon heen, misschien komt het wel weer goed. Je houd toch van hem? Je wilt toch met hem zijn? Dus probeer het. Zegt Lucas. Ik zucht weer en zeg niks. Even later zeg ik wat. Luuc, ik twijfel. Ik heb nog steeds gevoelens voor Shawn. Ik wil met shawn zijn. Maar ook met Cameron. Ik weet niet wie ik moet kiezen. Ik hou van hun allebei. Zeg ik zuchtend. Lucas slaat zijn armen om me heen. Het komt goed nichtjee! Zegt hij terwijl hij rondjes op
Mijn rug wrijft.

We hebben net pizza gegeten en Lucas, Ester en ik kijken nu een film. Hij is bijna afgelopen.
Als de film is afgelopen pak ik mijn telefoon. Het is 21:13. Luuc, Es ik ga naar bed denk ik. Sorry dat ik zo vroeg ga slapen. Maakt niet uit! Zeggen ze in koor. Wil je nog douchen? Vraagt Lucas. Ik knik. Lucas staat op en loopt met me mee naar boven. Hij legt een handdoek voor me klaar en schoon ondergoed van Ester. ( Klinkt raar maar wat moet ik anders verzinnen lmao) Luuc? Zeg ik. Hmm? Antwoord hij. Ik eh heb geen pyama. Zeg ik ongemakkelijk. Je mag wel een shirt van mij lenen. Zegt hij met een glimlach. Hij loopt naar zijn kast en pakt er een shirt uit. Hij geeft het shirt aan mij en ik pak hem aan. Als je me nodig hebt roep maar. Ik kom denk ik zo nog wel eventjes als je klaar bent met douchen. Hij loopt naar me toe en geeft me Een kus op m'n voorhoofd. Welterusten. Zegt hij en ik glimlach. Hij loopt de kamer uit en ik loop naar de badkamer. Ik kleed me uit en stap onder de douche. Na het douchen trek ik schoon ondergoed aan en Lucas z'n shirt. Hij is veels te groot en hangt tot boven mijn knieën. Ik bekijk me zelf in de spiegel en Grinnik. Ik pak mijn telefoon en leg hem aan de lader. Het is inmiddels 22:17. Ik loop nog even naar beneden om iedereen welterusten te wensen. Ze groeten terug en Lucas loopt even mee naar boven. Jij mag wel in mijn bed hoor, ik slaap wel op het matras op de grond. Zegt Lucas. Ik schud mijn hoofd. Nee ik slaap wel op het matras. Zeg ik. Ik ga snel op het matras liggen en sla de dekens om me heen. Lucas komt nog even naast me zitten en wacht tot ik in slaap val. Al snel voel ik mijn ogen Zwaar worden en dan val ik in slaap.

Nieuw hoofdstukjeee!

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now