Hoofdstuk 29

181 6 0
                                    

Ik word wakker van geluid makende meeuwen, de golven van de zee en de lachende kinderen op het strand. Damn wat ga ik het missen om zo wakker te worden. Ik sla de dekens van me af en loop richting de veranda. Ik ga op het stoeltje zitten met een notitie boekje. Ik schrijf een paar zinnen op. Ik moet de hele tijd denken aan Shawn. Ik mis hem zo erg en ik zit er heel erg mee dat we ruzie hebben. Ik begin wat te tokkelen op mijn gitaar en begin dan wat zinnen te zingen die ik heb opgeschreven.

If I had a chance
I'd take it faster than a heartbeat
If I caught a glance,
I'd run to you like nobody was watching
But it's so hard to get to you
Cause when you see the sun, I see the moon

Wauw! Dat klonk goed! Zelf geschreven? Ik kijk op en een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Hey Lucas! Zeg ik. Bedankt en ja zelf geschreven net. Heyy, het klinkt echt mooi. Stoor ik? Vraagt hij. Nee hoor maar wat doe jij hier opeens? Vraag ik. Ik wou je nog even succes wensen met je gesprek met Cameron en ik was hier met Ester. Zegt hij wijzend naar ester die tot haar enkels in het water staat. Ik glimlach. Gezellig! Willen jullie anders wat drinken? Vraag ik. Ehm ja is goed. Ik haal es wel even. Zegt Lucas. Hij loopt het trappetje af en ik loop naar binnen. Ik schenk 3 glazen in met limonade en ik leg wat aardbeitjes neer in een bakje. Ik zet het op een dienblad en loop weer naar buiten. Daar staan ester en lucas. Hee lieffie! Zeg ik tegen es. Heeii lau! Antwoord ze. Ga maar zitten hoor. Zeg ik en we gaan alledrie op een stoel zitten. Als we ons drinken ophebben en de aardbeitjes ook kijk ik op mijn telefoon hoelaat het is. Shit half twaalf! Ik moet nog douchen en alles! roep ik. Hoelaat had je met cam afgesproken? Vraagt Lucas. Ja hij Appte me van 12 uur ik zie wel als je komt. Oohh! Zegt Lucas. Hij staat op en ester ook. Hij pakt de glazen en zet ze op het dienblad. Hij pakt het dienblad op en brengt het naar de keuken. Had niet gehoeven hoor! Zeg ik glimlachend. Jawel joh geen probleem. Zegt hij glimlachend terug. Ik geef hem een knuffel en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. Veel succes Zometeen nichtje! Zegt hij lief. Dankjewel neef! Antwoord ik. Dan geef ik ester een knuffel. Veel succes. Fluistert ze in m'n oor. Dankjewel kleine. Fluister ik terug. Ik zwaai ze uit en stap dan snel onder de douche. Als ik klaar ben met douchen kleed ik me aan. Ik trek een Zwarte Skater skirt aan een lichtroze haltertop. Ik trek ook mijn witte Allstars aan. Ik doe mijn make-up en kijk hoelaat het is. Fuck 11;55. Snel pak ik mijn portomonee en loop ik het strand af naar de weg. Ik neem een taxi naar de stad. Het is 12:05 als ik aankom. Nu nog 5 minuten lopen naar de Starbucks. Ik ren een stukje en als ik aankom zie ik niemand zitten. Ik kijk op me heen en zie even verder op een heel bekende jongen weglopen. CAM! roep ik. Met een Ruk draait hij zich om. Een glimlach verschijnt op zijn gezicht en hij loopt op me af. Een kleine glimlach kan ik niet onderdrukken. Hij geeft me een knuffel en ongemakkelijk lopen we naar binnen. Cam betaalt ook voor mij en we gaan buiten zitten aan een tafeltje.
"Luister lau, ik weet dat ik fout zat maar ik was gewoon bang dat moet je ook begrijpen. Jij bent ook beroemd dus stel je voor als jij mij was. Was jij niet even bang toen ik op je afkwam? " zegt Cameron. Hmm een beetje. Zeg ik.
"Ik wil gewoon iemand vinden waarmee ik gelukkig kan zijn zonder dat het om mijn fame ging. Ik herkende je eerst helemaal niet. Als Nash en Aaron het niet hadden gezegd was ik er ook pas later achtergekomen. Ik vertrouw je echt wel alleen ik heb ook geleerd dat ik moet oppassen nu ik beroemd ben. Je weet nooit wie je kan vertrouwen. Ik weet wel dat ik jou vertrouw. Echt waar ik hou van je. Ik hou van jou en van niemand anders. Ik wil geen ruzie met je babygirl. Wees please niet meer boos?"
Ik ben even stil. Wat Cameron zei is wel echt lief. Ik zie dat hij het meent. Ik hou ook van hem. Ik denk nog eens goed na. Ik knik. Ik hou ook van jou. Zeg ik dan. Een grote glimlach verschijnt op zijn gezicht en dan drukt hij een kus op mijn mond. Een kus word een zoen en als ik de zoen even later verbreekt geeft hij me nog snel een kus. We staan op en hij pakt mijn hand. Zullen we naar mij gaan? Dan kunnen we in de zee zwemmen en op het strand liggen. Hij knikt en we nemen een taxi naar zijn huis zodat hij zwemspullen kan halen. Daarna gaan we naar mijn huis. We lopen naar binnen en drinken wat. Ik trek mijn bikini aan en pak een strandhanddoek. We leggen de spullen op het strand neer. We gaan even liggen in de zon. Na een kwartiertje voel ik dat er iemand in mijn zon staat. Zo het is weer helemaal goed tussen jullie? Ik open mijn ogen en daar staat Lucas. Ik knik. Jaa het is weer goed. Gaan jullie mee zwemmen? Vraagt Lucas. Cameron en ik knikken en staan op. We lopen richting en het water en dan Rennen we met zijn drieën het water in. Na het zwemmen gaan we douchen bij mij thuis. Ik ga eerst douchen dan kan ik daarna koken. Zeg ik. Ze knikken en dan loop ik naar de badkamer. Ik trek mijn bikini uit en spoel hem om. Daarna zeep ik mezelf in. Als ik klaar ben droog ik me af. Ik leg handdoeken klaar voor de andere en plastic zakken zodat ze daar hun zwemkleding in kunnen doen. Ik wikkel mijn haar in mijn handdoek en kleed me om. Dan loop ik naar de veranda. Dan gaat ester douchen. Ik begin met de voorbereiding van het eten. Ik maak koude penne pasta salade. Ik snij groentje en laat wat water koken. Ik doe crème fraiche bij de groenten en mix het. Dan doe ik de penne in het kokende water. En ga ik op het balkon zitten. Ester komt terug en Cameron gaat douchen. Lau, wil je dat stukje nog eens zingen van vannochtend? Vraagt Lucas. Ik bloos. Eh Ikweet nii hoor. JAA ik wil het ook horeennnn! Roept ester. Ik zucht lachend en sta op om mijn gitaar te pakken. Ik kom terug en ga zitten. Ik begin het voorstukjes te spelen en dam begin ik te zingen.

If I had a chance
I'd take it faster than a heartbeat
If I caught a glance,
I'd run to you like nobody was watching
But it's so hard to get to you
Cause when you see the sun, I see the moon

Wauw dat was echt prachtig! Roept ester. Inderdaad lau geweldig! Voegt Lucas er aan toe. Ik glimlach blozend en zet mijn gitaar neer. Het is nog niet een afgemaakt liedje zoals jullie weten en ik weet nog niet of ik hem ga uitbrengen dus blijft tussen ons. Zeg ik met Een knipogend er achterna. Ze knikken allebei. Over wie gaat het? Of over niemand? Vraagt Lucas. Ik zat vannochtend hier en ik dacht heel erg aan Shawn dus begon ik te schrijven en dit kwam eruit. Zeg ik blozend. Ik mis hem echt heel erg en ik wil geen ruzie met hem. Er ontsnapt een traan en hij rolt over mijn wang. Lucas loopt op me af. Hij veegt de traan weg en knuffelt me stevig. Ik begraaf mijn gezicht in zijn borst en hij aait me over mijn haar. Na een minuutje trek ik terug. Lucas veegt mijn tranen weer weg en ester geeft me een knuffel. Daarna ga ik weer zitten. Na 3 minuutjes komt Cameron aangelopen. Lucas jij kan! Roept hij. Lucas staat op en gaat douchen. Ik ga op Camerons zijn schoot zitten. Hij slaat zijn armen om me heen. CUTEEE! Roept ester blij. Jajaja es ga jij anders een vriendje vinden waar je cute mee kan zijn. Zeg ik lachend. Ze kijkt me quasi- boos aan en moet dan zelf ook lachen. Na 5 minuten is Lucas er weer en gaan we eten. Na het eten gaan Lucas en Ester naar huis. Doeg es! Ik geef haar een knuffel en dan Lucas. Dag luuc! Zeg ik en geef hem ook een knuffel. Hij fluister nog wat in mijn oor. Het kom goed lieverd. Fluistert hij. Ik glimlach naar hem en dan zwaaien cam en ik ze uit. We kijken nog een film en dan val ik in slaap.

Het hoofdstuk hierna word haar laatste dag dusjaaxx

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now