Hoofdstuk 41

221 5 0
                                    

Tijdskip naar de dag dat ze weer vertrekken naar Canada.
Lauren pov
Ik word wakker in de armen van Shawn. De laatste dagen viel ik in zijn armen in slaap en werd ik er ook wakker in. Fijn wakker worden!
Vandaag gaan we terug naar huis. Ik haal Shawn zijn arm voorzichtig van me af maar zijn grip word steviger en trekt me terug. Mendess we gaan naar huis vandaag! Ik wil me klaarmaken. Zeg ik. Meteen laat hij me los. Oohjaa eindelijk weer m'n lieve Homee! Hij staat ook op van bed. Ik ga eerst douchen! Zeg ik. Is goed lieverd. Zegt hij. Als ik klaar ben gaat Shawn douchen. Ik trek gewoon zijn hoodie aan en m'n legging. Als Shawn ook helemaal is gedoucht en aangekleed gaan we met Karen en Aaliyah naar beneden om te ontbijten. Ik loop even met Aaliyah en Shawn met Karen.
Lau, ik ben echt blij dat je met Shawn hebt. Hij ziet er veel gelukkiger uit en jij eerlijk gezegd ook. Ik hoop echt dat alles snel goed komt met je. Zegt ze lief. Ahw lief liyaah, dat vind ik echt lief van je. Heb je zin om weer naar huis te gaan? Vraag ik. Jaa heel erg, ik mis Emma echt zo erg. Zegt ze sad. Jaa Emma jou ook. Ze heeft het vaak over je. Zeg ik. Aaliyah krijgt een glimlach op haar gezicht. We scheppen ons ontbijt op en gaan dan aan een tafel zitten met z'n vieren. Na het ontbijt gaan we terug naar onze kamers. We pakken onze laatste spullen in. Shawn is naar z'n eigen kamer en ik ben alleen. Ik besluit om Lucas even te FaceTimen.
Ik: Hee luuc
L: Hee kleine hoe is t?
Ik: Mwah wel oke, volgens Aaliyah lijk ik gelukkiger. En dat ben ik ook Maarja.
L: laat me je armen zien, nu.
Ik: *zucht en strookt haar mouwen op*
*Laat haar verse sneeën zien*
L: Lauuuu, stop! Je hebt het gister gedaan he?
Ik: Ja..
L: Je moet echt stoppen. Shawn vind dit ook niet leuk.
Ik: *zucht* *Er word op de deur geklopt* Ik doe eff de deur open.
L: Is goed.
Ik: *komt aangelopen met Shawn.
L: Yo Shawn!
S: Yo Lucas!
Ik: Ik ga even naar het toilet.
S: Heb je al je spullen al gepakt?
Ik: Ja! *loopt naar het toilet.
*hoort Shawn met Lucas fluisteren over haar*

L: Ze doet het nog steeds... Ik maak me echt zorgen om d'r.
S: Ja ik zag het. Ik maak me ook zorgen om d'r.
L: Sinds ze weer met jou is lijkt ze wel gelukkiger. Ze straal helemaal als ze over je praat of als ze met je is.
S: *bloost glimlachend*
L: Anyways als het zo door gaat, is het echt fout boel.
S: Inderdaad, misschien moet ze hulp zoeken.
L: inderdaad misschien moeten we het daar eens met d'r over hebben.
S: We kijken eerst wel hoe het gaat.
Ik: *komt aanlopen* Hoe wat gaat?
S/L: Niks.
Ik: *Ik weet wel waar het over gaat maar ik laat het voor nu even, maar wtf hulp zoeken? Denken ze dat ik gestoord in m'n kop ben ofss?!*
Oh oke dan!
S: Maareh lau ik kwam hier om je te halen. We gaan zo weg.
Ik: Ooh ja is goed. Sorry luuc maar we moeten gaan.
L: Is niet erg, groetjes aan je moeder en Emma. Byee!
S:Byee!
Ik: Doeii loveyou!
L: Love you too nichtje!

Ik hang op en met onze koffers lopen Shawn en ik de deur uit. We lopen naar de ingang/uitgang waar Karen, mAaliyah en z'n manager al zijn. We nemen een taxi naar het vliegveld.

We zijn weer geland in Canada en we staan nu bij de band te wachten op onze bagage. Ik zie mijn gitaar en pak hem. Even later komt ook mijn koffer er aan. We wachten tot iedereen zijn koffers heeft en lopen dan naar de aankomsthal. Aaliyah en Emma rennen op elkaar af. (Zie video bovenaan)

Pov Aaliyah
Als iedereen zijn koffers heeft lopen we naar de aankomst hal. Ik ben fucking zenuwachtig en blij dat ik Emma zo weer zie. Zoekend loop ik rond opzoek naar Emma.
"LIYAAH!" Ik kijk naast me waar het geluid en daar is Emma die op ke afrent. Ik ren ook op haar af en knuffel haar. OMG I MISSED U SO MUCH! Zeg ik. I MISSED U TOO BAE! zegt ze terug. Zo staan we een tijdje.

Emma pov
Ik sta zenuwachtig te wachten. Ik zie allemaal mensen bij de band staan voor hun koffers maar nergens zie ik Aaliyah of de rest. Ik blijf wachten en dan zie ik haar. LIYAAH! Roep ik en dan ren ik op haar af en zij op mij. OMG I MISSED U SO MUCH! Zegt ze. I MISSED U TOO BAE! Zeg ik. Zo staan we een tijdje. Dan spring ik in Shawn z'n armen. I Missed u sissy. Fluistert hij in mijn ogen. Missed u too bro. Fluister ik terug. Dankje. Fluister ik. Voor wat? Vraagt hij zacht. Lauren is veel gelukkiger nu ze weer met jou is. Fluister ik. Hij glimlacht en laat me dan los. Samen gaan we naar huis. Thuis aangekomen staat voor Shawn allemaal familie.

Pov Shawn
Als we thuis zijn zit daar allemaal familie. Er staan allemaal lekker eten en de barbecue staat aan. Ik zeg iedereen gedag en ga dan met Lauren even naar boven. We ploffen neer op mijn bed. Lau, ik weet dat je het stom vind en word please niet boos.
Lucas en ik hebben het erover gehad en het lijkt ons beter als je hulp gaat zoeken omdat je ongelukkig bent.
Ik ben niet ongelukkig! Ik ben gelukkig met jou. Denken jullie dat ik een gestoord iemand ben die hulp nodig heeft?! Shawn! Begrijp het nou, IK BEN NIET GESTOORD EN HET GAAT PRIMA MET ME! IK WIL GEEN HULP IK WIL DAT JULLIE OPHOUDEN MET DAT GEZEIK! Roept ze. Lau, we denken niet dat je gestoord bent maar kijk nou. Kijk hoe mager en bleek je bent, Je polsen zitten onder de sneeën en je lijd aan een depressie. Ik wil de oude Lauren terug. Waar is mijn vrolijke, blije, gekke Lauren gebleven? De Lauren die ik nu zie is moe, verdrietig, ongelukkig. Lau ik kan je zo niet aanzien. Zeg ik met tranen over mijn ogen. ALS JE MIJ ZO NIET KAN AANZIEN, DAN GA IK WEL WEG. IK HOOR HET WEL ALS HET JOU WEER UITKOMT EN DAN KOM IK WEL WEER TERUG! DAG SHAWN! Roept ze boos en huilend en dan rent ze mijn kamer uit. Ik laat mijn hoofd in mijn handpalmen vallen en begin te snikken.
Hey. Hoor ik een zacht stemmetje zeggen van Emma.
Ik kijk op en glimlach. Ik hoorde jullie ruzie want ik wou jullie eigenlijk halen voor het eten. Zegt ze terwijl ze naast me op m'n bed komt zitten.
Het is allemaal mijn schuld. Zeg ik huilend. Ze werd verdrietig om mij en ik negeerde haar. En nu heb ik alweer ruzie veroorzaakt. Het is allemaal mijn schuld godverdomme! Roep ik terwijl ik op sta en met mijn vuist tegen de muur aan sla. Emma staat op en legt haar hand troostend op m'n rug. Shawn het is niet Jou schuld. Ze valt gewoon terug ik haar depressie. Jij kan er niks aan doen. Het komt wel goed Shawn. Kom je naar beneden? De barbecue staat aan. Lau is naar huis gegaan dusja. Zegt Emma. Ja ik kom. Samen lopen we naar beneden en met de familie en vrienden genieten we van de barbecue.

Hey ik ben in barcelona dus vandaar dat ik eff niet had geüpload. Xoxo

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now