Hoofdstuk 16

224 6 0
                                    

Skip naar laatste avond, Laurens pov
We zitten met zijn allen op het strand met een biertje. Zometeen gaan we eten bij een restaurant aan het strand. Opeens staat Sam op en begint te praten.
"Guys ik wil zeggen dat ik blij ben dat ik jullie allemaal heb mogen ontmoeten. Hugo mijn beste vriend sinds de kleuter klas en Lena, Bo en Nikki sinds groep 7. Als Squad gingen we naar de middelbare en werden we nog beter bevriend. Dit jaar besloten we samen op vakantie te gaan en daar hebben we lau en Amy ontmoet. Ik ben ook blij dat ik jullie heb mogen ontmoeten. Ook ben ik blij dat ik Lena, het liefste meisje van de wereld de mijne kan noemen. Ik hou van jullie en deze vakantie was geweldig." Iedereen begint te roepen en te klappen en dan staat Amy ook op. Zullen we gewoon allemaal wat zeggen dan? Zegt ze lachend en iedereen lacht mee.
" Lau, ik ben blij dat we hebben besloten om op vakantie te gaan. We hebben echt leuke mensen ontmoet. Nikki, Lena, bo, Hugo en Sam. Jullie zijn geweldig leuke vrienden. Af en toe iets teveel gezopen met jullie maar dat hoort erbij AHUM HUGO EN LAUREN. ja was leuke vakantie doei."
Iedereen Moet lachen maar ik en Hugo moeten tegelijkertijd ook blozen. Dan staat Lena op.
"Deze vakantie was litttt met julliee en ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik hou van jullie en Sam is mineeee" dan staat Hugo op.
"Ehm allereerst wil ik mijn excuses nog een keer aanbieden aan lau want wat ik deed was fout ookal wist ik toen niet wat ik deed. En voor derest Jaa mijn Squad is de beste Squad en het was leuk met jullie" dan staan Nikki op.
"Ja het eten was ook zo fucking lekker dat jullie me geen fuck boeien. Nee sike bitches, Shoutout naar Amy want ze is gwn m'n badbitch for evaahh, Shoutout naar Hugo die zich als een eikel gedraagd Loveyou Huugie en Shoutout naar de andere omdat ze die verdienen. Geef me malibuuuu!"
Iedereen lacht en dan staat bo op.
" Het was een heel erg leuke Vakantiee met jullie sukkels en het was ook leuk met de tortel duifjes davey en Emma. Doe ze de groetjes en ik hoop dat we na deze vakantie elkaar nog vaak zullen spreken en zien." Dan is het mijn beurt en sta ik op.
"Hugo het geeft niet hoor zulke dingen gebeuren nou eenmaal. Uhm ja Amy jij bedankt voor alles en voor de vriendschap, en de rest ook heel erg bedankt voor de leuke vakantie en de vriendschap. Ik ken jullie maar een weekje maar jullie zijn super veel voor me gaan betekenen. En een hele hele hele dikke Shoutout naar Lena en Sam die kip voor me hebben gemaakt die zo fucking goddelijk was! Thankss"
Ik ga weer zitten en we praten en lachen nog een beetje over onze speeches. Op een geweldige kaatste avond met zijn allen! Roept Amy! We juichen allemaal. En dan horen we iemand een foto horen maken. *klik* ik draai me om en zie een meisje van ongeveer 13 staan. J-jij bent toch Lauren wood? Vraagt ze verlegen. Ik glimlach en knik. Ik sta op en loop naar haar toe. Zullen we anders gewoon even een selfie maken? Vraag ik. Ze knikt en we maken een selfie. Ik hou zoveel van je Lauren. Zegt ze lief. Aahw ik hou ook van jou! Wat is je naam? Vraag ik. Mijn naam is Rosa! Ah leuke naam!Huug, maak is even een foto van ons. Zeg ik. Hugo staat op en loopt naar ons toe. Hij pakt de telefoon van het meisje aan en loopt een stukje naar achter. Ik geef d'r een kus op d'r wang en dan maakt Hugo een foto. Kom je op mijn rug? Ze knikt en springt op m'n rug. Hugo maakt weer een foto en dan gaat ze weer staan. Hugo geeft de telefoon en loopt dan weer naar de groep. We gaan samen even in het zand zitten om de foto's te bekijken. Ze geeft me haar telefoon en dan valt mij haar arm op. Ik zie allemaal sneetjes op haar arm. Rosa, wat is dat? Je moet daar echt mee stoppen. Ze kijkt me geschrokken aan. Het is eh het is niks. Zegt ze. Ik pak haar arm en kijk naar de sneetjes. Ik zucht. Niet meer doen lieffie. En dan bekijken we de foto's. Kan je ze allemaal even sturen? Vraag ik. Ze knikt mijn insta is @LaurenxmendesxRosa
Ik Ship jou en Shawn echt OMG! Jammer dat jullie niks hebben alleen jullie friendship is echt goals! Zegt d'r enthousiast. Ik kijk haar lachend aan. we staan op en ze stuurt meteen de foto's, ook die ze stiekem van ons maakte. Ik geef haar een knuffel en neem afscheid. Dan loopt ze weg en zwaai ik naar haar. Ik kijk de foto's op mijn telefoon. Hugo komt naar me toe gelopen. En? Ben ik een beetje een goeie fotograaf? Vraagt hij. Ik lach en knik. Wacht kom, zal ik ook nog even een foto van jou alleen maken? Vraagt hij. Ik lach, hoezo? Achja wat jij wilt. Zeg ik en ik geef hem mijn telefoon. We lopen naar het water en hij maakt een paar foto's van me. Wacht draai is een rondje. Zegt Hugo. Ik kijk hem vragen aan maar doe het toch en dan hoor ik hem de knop ingedrukt houden zodat ie allemaal foto's maakt. We bekijken de foto's. Die is nog best leuk zeg ik. Hij knikt. Inderdaad maar elke foto met jou erop is leuk! Zegt hij knipogend en ik geef hem speels een duwtje. Ik ga die ene van Rosa posten en die van jou.

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now