Hoofdstuk 52

198 7 0
                                    

Laurens pov
Ik word wakker op een manier die ik zolang heb moeten missen. Ik word wakker in de sterke armen van Shawn. Het voelt fijn en veilig. Hij slaapt nog zo lief en ik wil hem niet wakker maken. Voorzichtig pak ik mijn telefoon en plaats ik een foto op instagram. <ik weet niet mee wat haar insta naam was aan het begin van het verhaal dus Lets pretend dat ze een nieuwe naam heeft>

 <ik weet niet mee wat haar insta naam was aan het begin van het verhaal dus Lets pretend dat ze een nieuwe naam heeft>

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

@Laurenwood : Finally back home! Had Some hard times in rehab but im glad that I recoverd. Finally back in The arms of The love of my life! @ShawnMendes I love you❤️

Ik plaats de foto en leg mijn telefoon weer weg. Ik draai me om en kijk recht in de ogen van Shawn. Ben je al lang wakker? Vraag ik verbaasd. Nee net. Toen je aan Het typen was op je telefoon. Zegt hij. Ohw, nou Goodmorning dan. Zeg ik blij en ik geef hem een kusje op z'n neus. Hij glimlacht. Hij pakt ook z'n telefoon. Hij typt wat en even later krijg ik een melding van instagram. Shawn mendes heeft gereageerd op je bericht en Shawn mendes heeft je getagd in een foto. Ik open instagram.
Hij heeft gereageerd: I love you too myall❤️ Dan kijk ik waarin hij me heeft getagd.
Het is een foto van ons twee.

@Shawnmendes : I can Finally Kiss her again, hug her again and tell her how much I love her❤️

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

@Shawnmendes :
I can Finally Kiss her again, hug her again and tell her how much I love her❤️

Ik glimlach en geef hem een kus. Lief dat op je insta. Zeg ik. Hij bloost een beetje. Ik reageer: Thats so sweet babe, I've missed u soo much😭❤️

Het is 10:45. Zullen we uit bed? Vraag ik. Shawn kreunt zachtjes en trekt me nog meer naar zich toe. Nog heel eventjes. Mompelt hij terwijl hij me een kus in m'n nek geeft. Ik knik. Nog 5 minuutjes dan. Zeg ik. Hij knikt.
Shawn! Stop Staring at me! Roep ik zachtjes. Hij lacht. No. Zegt hij. Why not? Vraag ik lachend. Because you're beautiful. Zegt hij lief. Ik bloos en leg m'n hoofd op z'n borst. Ik hou van je. Zeg ik. Ik ook van jou. Zegt hij en hij plant een kusje op m'n slaap.

Kom, vijf minuten zijn voorbij. Zeg ik en ik stap uit bed. Ga jij maar eerst douchen. Ik maak wel een ontbijtje voor ons 4en. Zegt hij en hij loopt de trap af. Ik stap onder de douche en was me. Als ik klaar ben stap ik eronder vandaan en kleed ik me aan. Ik pak mijn make-up en ik loop naar beneden. Emma en mijn moeder zitten op de bank en Shawn is bezig met ontbijt. Ik ga achter hem staan en sla m'n armen om zijn middel. Need help? Vraag ik. Ehm nee ik snij het fruit nog even en dan ga ik even douchen. De broodjes moeten nog 5 minuten dus dan kan je ze eruit halen. Zegt hij met een glimlach. Ik glimlach terug.
Na het snijden van het fruit loopt hij naar boven. Ik begin aan mijn make-up. Ik doe concealer op en mijn eyeliner. Dan gaat de timer af van de oven. Ik maak de oven open en haal de broodjes eruit. Ik zet de oven uit maar laat ze erin liggen zodat ze warm blijven. Ik ga weer verder met mijn make-up. Ik doe mijn mascara, mijn wenkbrauwen en contour een beetje. Dan komt Shawn naar beneden. Aan tafel! Roep ik terwijl ik de broodjes uit de oven haal. Ik had alles al op tafel gezet. We zitten met z'n allen tafel. Heerlijk ontbijtje. Zegt Emma. Dankjewel voor het ontbijt. Zegt mijn moeder. Doe je weer goed hoor. Zeg ik lachend. Hij bedankt ons en gaat verder met eten. We gaan vandaag met z'n allen, dus ook Aaliyah en Karen naar een pretpark. Zegt m'n moeder. YAASS! Roep ik. Emma en Shawn reageren ook enthousiast. Hoelaat gaan we? Vraag ik. Om 12:00 en het is Nu 11:20 dus we hebben nog een 40 minuten. Zegt mijn moeder. Ik knik en loop naar boven. Shawn ik ga even video's opnemen voor m'n kanaal. Zeg ik. Hij knikt en ik loop naar boven. Ik zet alles neer en begin.
Heey guys, im back!
Ja zoals jullie zien ben ik terug van de kliniek. Ik ben weer helemaal beter en herstelt. Als jullie niet weten waar dit over gaat kijk dan even mijn vorige video. In die video legt Shawn wat er toen met me aan de hand was. Kijk die eerst even en dan deze video. Ik leg hier uit hoe het was in de kliniek..................................................

Vakantie liefdeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin