Hoofdstuk 23

223 10 2
                                    

Ik zit op de veranda mijn ontbijt te eten. Na het eten ga ik naar mijn kamer. Ik trek shawns hoodie uit. Ik trek een witte broek aan en een babyroze haltertopje. Ik heb mijn witte Nike huarache aan en mijn haar in een messy bun. Over een half uurtje ga ik naar Lucas. Ik besluit om Shawn te bellen.
S: Hee best!
L: Hey best!
S: Hoe gaat het?
L: Jaa gaat goed en met jou?
S: Jaa ook goed! Ga je nog wat doen?
L: Jaa ik ga naar Lucas toe. En jij?
S: Lucas? Is dat die neef waar je altijd over verteld waar je zo close mee was of bent? Idk. Uhm ja ik heb concert straks over 4 uurtjes.
L: Jaa dat is Lucas haha! Enne veel plezier bij dat concert!
S: Ik mis je echt lau! Ik mis je lieve glimlach, je stem, je idiote grappen en je lach. Damn ik mis je dood erg.
L: Naahw Shawnieee ik mis je ook fucking erg. Over 3 maanden zie ik je pas OMG ik kan dat niet aan.
S: Nog zoooo fucking lang en echt kut dat ik zon druk schema heb.
L:  Jaa zo fk kut... Eh Shawn?
S: Jaa lau?
L: Denk je dat we uit elkaar gaan groeien? En dat we minder met elkaar omgaan door dit?
S: Nee tuurlijk niet lau! Onze band word alleen maar sterker. Ik kan echt niet zonder jou!
L: Ahw ik ook niet zonder jou bae!

We blijven nog 20 minuten doorkletsen en dan hangen we op. Ik loop het trappetje af het strand op. Ik loop een stukje over het strand richting de autoweg. opeens komt er een groepje meiden naar me toe gerend. OMG LAURENNN IK HOU VAN JE MOGEN WE MET JE OP DE FOTO?! OMG LAUREN WOOD!!!! OMG I LOVE HER! De drie meisjes komen naar me toe en ik krijg een glimlach op mijn gezicht door hun. Ik praat even met ze en dan nemen we een foto. Ik neem afscheid en loop dan naar de weg. Ik neem een taxi naar het huis van Lucas en als ik er ben stap ik uit. Ik betaal de taxi en loop achterom de tuin in. Daar
Ligt mijn tante in de zon. Hey tante Mo! Roep ik blij. Ze heet Monique maar ik noem haar altijd Mo. Hee lieffie! Leuk dat je er bent! Luuc is boven op zijn kamer! Zegt ze enthousiast. Oke Dankje tante mo! Zeg ik en ik loop naar de kamer van Lucas. Lucas ligt slapend op zijn bed. Ik loop stil zijn kamer in en spring dan bovenop hem. WAKE UP SLEEPY HEAD! Roep ik. Hij word wakker en slaat armen om me heen. Ik lig boven op hem en leg mijn hoofd in zijn nek. Zo knuffelen we een tijdje en dan ga ik naast hem liggen. We praten even en na een half uur gaan we naar buiten. We leggen een kleedje neer in het gras achterin zijn tuin. We leggen allemaal snacks neer en gaan picknicken. We luisteren muziek en kletsen weer wat. Na een uurtje maakt Lucas een selfie van ons. Dan komt tante Mo aanlopen met een dienblad waar drinken op staat. Hier lieffies nog wat te drinken. Zal ik anders een foto van jullie samen maken? We knikken en gaan staan. Ik spring op Lucas zijn rug en dan maakt ze Een foto. Dan ga ik naast hem staan en sla mijn arm om zijn middel en zijn andere arm laat ik op zijn borst rusten. Hij slaat zijn arm om mijn nek en dan maakt tante Mo nog een foto. Dan blijven we precies zo staan maar geeft Lucas een kus op m'n wang. Weer maken we een foto. Dan ga ik voor hem staan en pak ik zijn wangen zo vast dat hij z'n lippen tuit en precies hetzelfde doet hij bij mij. We maken nog een foto en dan vinden we het wel weer goed. Ze geeft me mijn telefoon terug en loopt dan weer terug naar het huis. We bekijken samen de foto's en ik post er eentje op insta. Welke post jij? Vraagt Lucas. Weet ik nog niet. Ik denk deze. Zeg ik. Ik plaats hem op insta met
"I've missed my favorite cousin of all time❤️"
Hij post er ook een en zet er ook bij
"I've missed my favorite cousin of all time❤️"
Na nog een beetje gechillt te hebben is het etens tijd. ETEN! Roept zijn moeder. We lopen de tuin uit het huis in en schuiven aan tafel. Na het avond eten chillen we nog wat op zijn kamer. We zetten Netflix aan en kijken de film up want dat was onze lievelings film om samen te kijken. We gaan liggen op zijn bed met een bak popcorn. Hij slaat zijn arm om me heen en ik laat mijn hoofd op zijn schouder rusten.

Lautjee, wakker worden! Fluister Lucas. Langzaam open ik mijn ogen. Je bent in slaap gevallen tijdens de film. Ik wrijf in mijn ogen en ga dan rechtop zitten. Sorry luucie! Geeft niks kleine. Hoelaat is het? Vraag ik. Het is 21:00 uur. Zegt Lucas. Ooh ik denk dat ik maar eens moet gaan. Zeg ik. Lucas trekt een zielig gezichtje. Blijf je niet slapen? Vraagt hij met een pruillip. Nee sorry lieffie, misschien een andere keer. Ik ga morgen met Emma en Mijn moeder winkelen. Maar over 3 dagen komen Emma, mijn moeder en ik bij jullie eten. Misschien kunnen Emma en ik blijven slaap dan kan Emma met je zusje. Ooh dat klinkt leuk. Zegt Lucas. We lopen samen naar beneden. Ik trek mijn schoenen aan en pak mijn jas. Ik loop de woonkamer in. Dag tante Mo en Oom jan! Zeg ik. Dag lieverd! Leuk dat je er was! Zegt mijn tante. Dag meissie! Tot over 3 daagjes! Zegt mijn oom.  Ooh ja over dat. Lucas en ik vonden het misschien wel een leuk idee als ik en Emma bleven logeren daarna of hun bij ons! Dan kan emma ook weer gezellig met ester logeren. Zeg ik enthousiast. Jaa dat klinkt heel gezellig! We hebben het er nog over!zegt mijn tante. Ik zwaai nog een keer naar ze en loop dan naar achter. Ik loop de tuin in waar ester aan het trampoline springen is. Ik loop richting de trampoline. Doeg es! Ik ga naar huis! Zeg ik. Ze stopt met springen en geeft me een knuffel. Doeii lau tot snel!
Dan loop ik samen met Lucas de tuin uit. We lopen naar de weg en bellen een taxi. De taxi is er in 5 minuutjes. We kletsen nog wat tot de taxi er is. Nou, tot over drie daagjes dan maar! Zegt Lucas. Ik glimlach en geef hem een knuffel. Dag luuc tot over drie daagjes! Zeg ik en dan stap ik de taxi in. Ik stuur een snap met "Omw home, was leuk❤️" naar Cameron, Robin, Angie en Lucas. Meteen krijg ik een snap terug. Een selfie van Cameron met "Ik ben ook omw😌❤️" ik stuur een snap terug. "Waar ga je naartoe😏😘" hij stuurt terug "Jaa... Dat is geheim bae❤️❤️" ik stuur hem weer een snap "Heb je geheimen voor me😳😭😂❤️"
"Alleen deze babygirl❤️😘" zegt hij. Ik stuur nog een laatste snap met "Oke mooizo😌😂❤️" En dan doe ik mijn telefoon in mijn zak. Na 5 minuutjes ben weer bij het strand. Ik betaal en stap uit. Ik loop een stukje Over het strand naar mijn huisje. Eenmaal aangekomen bij mijn huis staat daar iemand voor het trappetje. Cameron? Wat doe jij nou hier? Zeg ik verrast en dan geef ik hem een knuffel. Hij knuffelt me terug en even later laten we los. Maareh cam, waarom ben je hier? Je ging toch ergens naartoe? Vraag ik. Jaa ik ging hier naartoe om je te verassen. Zegt Cameron. Aahw wat lieff! Zeg ik. Lau, ik wou eigenlijk wat vragen. Zegt hij nerveus. Vraag maar. Zeg ik. Ehm okee.... Lieve Lauren wil je een keer met mij op date? Vraagt hij verlegen en lief. Ik knik hevig. Natuurlijk wil ik dat cam! Zeg ik en dan geef ik hem een knuffel. Na een tijdje Laten we los. Zullen we een strandwandeling maken? Vraagt hij. Ik knik en hij pakt mijn hand. Hij vouwt zijn vingers in de mijne en samen lopen we richting het water. We doen onze schoenen uit en houden ze vast met onze andere hand. We lopen een kwartiertje langs het strand en praten over van alles en nog wat. Ook wanneer we op date gaan. Na het kwartiertje is het voor ons allebei wel zon beetje tijd om naar huis te gaan. Hij loopt met me mee terug naar het huisje en daar trekt hij z'n schoenen uit. Nou Ehh.... Zie ik je volgende week? Vraagt hij. Ik knik glimlachend. 18:00 Haal ik je op okay baby? Zegt hij. Ik knik en geef hem een knuffel. Als we loslaten geeft Cameron me een kusje op mijn wang. Ik bloos en loop dan het trappetje op. Ik zwaai nog een keer naar hem en loop dan naar binnen. HEE IK BEN THUIS! Roep ik. DAT ZAGEN WE AL! Roepen mijn moeder en m'n zusje terug. Ik loop de keuken in en zie ze daar met een grote grijns zitten. Ik begon te blozen. We gaan volgende week op een date. Zeg ik blozend. YAASSS LAUUUU FIXERR! Roept Emma enthousiast. Ach lieffie wat leuk! Morgen maar wat leuks kopen dan! Zegt ze blij. Ik moet lachen en loop dan naar mijn kamer. Ik trek Shawn z'n trui aan en plof op bed. Ik val al snel in slaap....

Hoii, een vote zou ik erg leuk vinden xx ik hoop dat jullie het een leuk boek vinden ookal heb ik niet veel reads, het is m'n eerste boek.

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now