Hoofdstuk 58

209 3 0
                                    

Pov Lauren
Ik sta voor iedereen een ontbijtje te maken. Karen en m'n moeder zijn vandaag de hele dag weg want ze gaan eerst naar de spa daarna uiteten en daarna naar de bios. Ik ben pannenkoeken aan het bakken. Ik zet nutella, stroop, poedersuiker en fruit op tafel zodat ze zelf kunnen beleggen.
Als alle pannenkoeken klaar zijn roep ik iedereen. ONTBIJT IS KLAAR! roep ik. Even later komen 3 slaperige zombies naar beneden. Goodmorning. Zeggen we allemaal. Hmm ziet er lekker uit. Zegt Shawn. Dankje. Emma en Aaliyah zeggen het ook en ik bedank ze. We zitten wat op onze telefoon en bespreken een beetje de nieuwtjes die we zien. Davey heeft een foto van jullie geplaatst en de tekst is zo cute! Zeg ik. Kijken? Zegt Emma en ik laat m'n scherm zien. Magcon is at the beach. Zegt Shawn. Nice. Antwoord ik en ik stop een pannenkoek in m'n mond. Ik ga naar twitter en lees een artikel foto voor zodat iedereen me hoort.
"Aaliyah mendes, sister of Shawn mendes has a boyfriend?
The sister of the popstar Shawn mendes was making out at the Beach with a boy Yesterday. Does Aaliyah mendes has a boyfriend?"
Lees ik Voor. Shawns gezicht betrekt een beetje. We praten nog 10 minuutjes zo en dan ruimen we onze Borden op. We gaan met z'n vieren naar het dak en chillen daar een beetje met harde muziek. OMG brandon appt me! Roept Aaliyah.

Pov Aaliyah
Mijn telefoon gaat af en ik heb een berichtje van brandon😊
Brandon😊: Hey Goodmorning x
Ik: Goodmorning x
Brandon😊: Ga je nog wat doen vandaag? X
Aaliyah: Ja waarschijnlijk gewoon op het strand chillen en jij? X
Brandon😊: Ik ook met wat vrienden, zullen we meeten?
Ik: Jaa Nice! Hoelaat ben je op het strand?
Brandon😊: Nou ik ben er eigenlijk al, We hebben een huisje aan het strand. Hoelaat ga jij?
Ik: Nou ik ben er ook al haha, wij zitten ook in een huisje aan het strand.
Brandon😊 : Ooh Nice! Zullen we dan om 13:30 afspreken op het strand voor jou huis?
Ik: Is goed, ik stuur wel even een foto dan weet je welke het is. *afbeelding*
Brandon😊: Oh daar! Vroeger woonden daar vrienden van ons. Iedere vakantie waren we samen aan t chillen enzo.
Ik: Gezellig, maar ik ga doei!

Pov Lauren
En? Wat zegt ie? Vraag ik. Ooh niks, maar we gaan straks meeten om half 2.
Zegt ze blozend. Ik ben bang dat het awkward word ofzo. Zegt ze blozend. Kom anders met ons en magcon chillen. Dan kunnen jullie altijd later nog samen. Zeg ik. Ze knikt. Magcon komt zo hier naartoe dus ga allemaal eff je zwemkleding aantrekken zeg ik. En ikzelf loop ook naar boven. Ik trek m'n neon roze bikini aan en al zeg ik het zelf, met mijn nu nog bruinere huid staat het pretty good. Ik sta voor de spiegel en doe mijn haar in een hoge staart. Daaamnnn, bodygoals hoor. Zegt Shawn die achter me komt staan en z'n armen om me heen slaat. Ik geef hem een kus. Jij ook! Zeg ik. Ik trek nog wat kleding erover aan en samen lopen we naar beneden. Het is 12:30. We horen allemaal jongens en maken de deur open. Ze lopen naar binnen en gaan zitten. Emma en Aaliyah zijn nog steeds boven dus besluit ik ze te gaan halen. Als ik binnen kom is Emma her haar van Aaliyah aan het invlechten. Zal ik Joun haar invlechten em? Vraag ik. Ze knikt. Graag. Ik ga achter haar staan en vlecht haar haar in. Lau, ik vind het echt schattig maar Shawn is zo overprotective. Wie zegt dat het wat word tussen mij en brandon. Het is lief van hem maar ik doe toch ook niet zo over jou. Maarja jij bent als een zus voor me dusja dat is raar. Zegt ze lachend. Liyaah, je bent en blijft z'n kleine zusje en hij wil niet dat je met een gebroken hart of Iets zit. Daarom wil hij je beschermen. Ik zal nog wel met hem gaan praten straks. Zeg ik. Dankje lau. Zegt ze. Na 10 minuutjes zijn we klaar en lopen we naar beneden. Letsgo! Roep ik en iedereen loopt mee het strand op. We leggen onze handdoeken neer en gaan de zee in. Na 10 minuutjes ga ik er weer uit samen met Shawn. We gaan liggen.
Eh Shawn, Aaliyah vind het lief van je dat je zo bezorgd bent. Maar zei wil ook gewoon dingen kunnen doen zonder dat jij het stom of iets vind. Wie zegt dat het wat word tussen die twee? Misschien wel, misschien niet. Liyaah is en blijft je kleine zusje maar je moet wel begrijpen dat ook zei groot word en verliefd word net zoals wij. Als brandon haar hart breekt dan gaat ie eraan. Maar dat is niet gebeurd dus geef het een kans. Zeg ik. Shawn zucht en knikt. Na een tijdje zit iedereen weer op z'n handdoek. Brandon kan ieder moment komen.
Niet veel later zien we twee jongens op ons aflopen.
Hey brandon. Zegt Aaliyah.
BRANDON EN JAKE? Zeggen Emma en ik tegelijk met open mond. LAUREN EN EMMA? zegen hun ook met open mond en tegelijk. We staan op en we geven ze een knuffel. Wowwww wacht? Heb jij gister met Aaliyah gezoend? Vraag ik kijkend naar brandon. Eh ja. Zegt jij. Ik herkende jullie helemaal niet, jullie zijn echt verander maar nog steeds hetzelfde. Zeg ik. Dus jullie wonen hier nog steeds? Vraagt brandon. Jaa! Aaliyah en Shawn zijn mee op vakantie. Shawn is m'n vriendje. Shawn staat op en geeft ze een hand. Dan staat Aaliyah ook op. Wat is hier allemaal aan de hand? Vraagt ze dan. Toen we klein waren tot we gingen verhuizen. Waren we iedere vakantie hier en hun ook. En als we geen vakantie haden spraken we vaak af. Sinds we verhuist zijn is het contact verwatert. Dit is de eerste keer sinds jaren dat we hun weer zien. Zegt Emma. Die mensen waar ik het over had op app, dat zijn hun. Zegt brandon dan. Aaliyah kijkt verward maar knikt dn toch. Zullen we gaan zwemmen? Zegt Cameron dan na een lange tijd. Iedereen knikt. Brandon, jake, Emma en ik gaan even naar ons huisje. We zitten op de veranda en ik schenk drinken voor ze in.
Dat is laaannggg geleden. Zeg ik dan. Jaa waren goeie oude tijden. Zegt jake dan. Hoe is het met jullie ouders? Vraag ik. Ze zijn gescheiden. Maar het gaat goed met ze. Zegt brandon. O wat erg sinds hoelang? Vraagt Emma. Anderhalf jaar denk ik. Zegt brandon. Onze moeder woont toevallig in Canada nu. Dus we zijn af en toe in Canada. Met vakanties enzo. Alleen nu niet. Ze is deze vakantie hier vanwege familie enzo. Zegt jake. Ik knik.
Bran, Aaliyah is als een zusje voor me, het is Emma d'r allerbeste vriendin, haar broer aka mijn vriendje is nogal overprotective dus watch out. If you break her heart, we'll break your face. Zeg ik grijnzend. We beginnen te lachen. WoW wacht het drinkt nu pas tot me door. DE Shawn mendes is haar broer?! Vraagt hij. Emma en ik knikken. By the way lau, jij hebt het ook aardig voor elkaar. Zegt jake. Ik knik blozend. Dus nou is onze vakantie vriendin opeens een popster? Met als vriendje een andere bekende popster? Lacht hij. Ik knik en wiebel met m'n wenkbrauwen. Nou kom, we gaan ook zwemmen. Zeg ik en met z'n allen rennen we naar de zee.

Pov Aaliyah
Lauren, Emma, brandon en z'n broer jake komen allemaal de zee in rennen. Brandon komt naar me toe en knuffelt me. Sorry, ik heb nog niet eens hoi gezegd. Zegt hij blozend. Geeft niet. Zeg ik. Je bent leuk. Zegt hij dan blozend. Ik bloos. Jij ook. Zeg ik dan. Hoe oud ben je eigenlijk? Vraagt hij. 13 en jij? Zeg ik. 14. Zegt hij dan. Zullen we morgen met z'n tweeën wat leuks doen? Vraagt hij. Ik knik. Jaa leuk! Zullen we naar de kermis in de avond? Vraagt hij. Ik knik. Mooi dan haal ik je om 19:00 op. Zegt hij. Is Goed. Zeg ik dan. Sooo, ik hoorde dat je broer overprotective is? Vraagt hij. Ik bloos. Hij is heel aardig hoor. Alleen ik ben z'n kleine zusje en we zijn close dus ja. Zeg ik. Ik snap het wel hoor ik vind het ook echt lief van hem. Alleen ik zou je hart nooit breken. Zegt hij. Voordat ik het weet drukt hij z'n lippen op de mijne. Hij legt z'n handen op m'n heupen en trekt me naar zich toe. Ik sla m'n armen om z'n nek. Hij vraagt toestemming die ik hem geef. Zo gaan we door tot dat we allemaal mensen horen fluiten. Ik lach en kijk naar waar het vandaag kom. Iedereen van onze groep staat de gillen en fluiten. Ik weet dat het best snel gaat maar ik vind je echt leuk. Zegt hij dan. Ik jou ook. Zeg ik. Ik pak z'n hand en trek hem mee naar de groep. Bij de groep laat ik z'n hand los. Ik ren naar Shawn en spring op hem. Hij vangt me op en knuffelt me. Vind je hem leuk? Fluistert hij in m'n oor. Langzaam knik ik. Ik wil dat je Gelukkig bent. Zegt hij dan glimlachend. Ik glimlach en geef hem een kus op z'n wang. Je bent de beste broer ever. Zeg ik dan. I know. Zegt hij lachend. Dan laat hij me los.

Pov Lauren
Het is avond. Magcon is naar huis, onze moeders zijn nog weg want die komen pas rond 22:00 thuis ofss en jake en brandon blijven eten. Shawn zet jij de bbq even aan? Vraag ik. Hij knikt en staat op om de bbq aan te zetten. Ik dek de tafel. Emma is aan het FaceTime met davey. Brandon en Aaliyah zijn samen op de bank aan het hangen en snaps aan het maken ofss. En jake helpt Shawn met het vlees enzo. Shawn, ik ga even naar boven en even met Lucas facetimen. Is goed bae. Zegt hij. Ik geef hem een kus en loop naar boven.
L: Hee lau! Hoe is t?
Lau: Hee Luuc, Jaa goed en met jou?
L: Ook goed!
Lau: mooi!
L: hoe is het met Shawn en Emma en Aaliyah?
Lau: Jaa ook goed we hebben het erg gezellig op vakantie. Je weet toch wel brandon en jake?
L: ja die ken ik nog.
Lau: nou gister deden we ddw en Aaliyah moest een kus van een jongen fixen. Vandaag gingen ze afspreken, bleek het dus brandon te zijn.
L: OMG toeval! Hoe is het met hun?
Lau: Ja goed. They are all grown upp now damn!
L: Haha!
Lau: wacht ik ga wel even naar beneden dan kan je ze zien. Eerst even langs Emma. Hee Davey! *hey Lauren* ehm em we gaan zo eten dus ik denk nog 5 minuutjes. Kom je dan naar beneden? **ja is goed** Daav doe je de groetjes aan Hugo? *is goed*
L: hebben hun ook nog. Ooh wacht dat was weer aan gegaan laatst.
Lau: haha! Okee k ben beneden. Brandon! Ken je Lucas nog?
B: Jaa je neef toch?
Lau: Jaa hier is ie! ^laat het beeldscherm zien^
B: Hee Lucas lang niets van je gehoord! Hoe gaat ie?
L: Yoo! Ja goed met jou?
B: ook goed!
L: Mooi! Hee liyaah!
A: Hee Lucas!
Lau: Jakeee! Ken je m'n neef Lucas nog?
J: Jaa hoezo? Die heb k trouwens ookal jaren niet gesproken.
Lau: grijp je kans, hij is hier op FaceTime! Morgen komt hij hier naartoe trouwens.
J: Yoo Lucas! Hoe gaat het?
L: Jaa goed en met jou?
J: ook goed! Misschien zie k je morgen
L: is goed. Waar is Shawn?
S: hier! ^camera word op hm gericht^
L: Hey bro!
S: wassup!
L: Ik kom morgen eh!
S: Jaa Nice! Maar we gaan eten dus ik spreek je morge!
L: is goed! Doei allemaal
Lau: doei luuc!

We gaan allemaal aan tafel zitten en beginnen met eten.

Zullen we een film kijken? Vraag ik. Iedereen stemt in en we ploffen neer op de bank. Brandon slaat z'n arm om me heen. Ik ga tegen Shawn aan zitten en hij slaat een arm om me heen. Tijdens de film val ik in slaap...

Ik voel dat ik word opgetilt en in bed word gelegd. Ik weet dat het Shawn is. Hij drukt een kusje op m'n hoofd. Dankje babe. Fluister ik. En dan hoor ik niks meer.

WoW ze kennen brandon dus!💜

Vakantie liefdeOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz