Hoofdstuk 62

169 5 0
                                    

Pov Lauren
Ik word wakker en Aaliyah ligt nog lief te slapen. Ik kijk op m'n telefoon hoelaat het is. 6 uur in de ochtend. Ik zucht. Ik sla de dekens om me heen en probeer weer in slaap te komen. Na even proberen lukt het nog niet. Zuchtend stap ik het bed uit. Ik trek Shawn z'n trui aan en loop naar beneden. Ik trek geen slippers aan en loop meteen door naar buiten het strand op. Het is fucking 6:20 en ik ben al wakker. D'r is niemand op het strand. Just me. Het water raakt mijn voeten. Het is koud maar fijn. Na een half uurtje ga ik weer terug. Ik maak een kop thee voor mezelf en ga dan op de veranda zitten. Ik drink mijn kop leeg en geniet van het uitzicht.

Pov Shawn
Ik word wakker, het is 10 uur. Ik loop naar de kamer van Aaliyah en Lauren. Aaliyah zit op d'r telefoon en Lauren ligt er niet. Waar is Lauren? Vragen we allebei tegelijk aan elkaar. I dont know. Zeggen we weer tegelijk. Dan beginnen we te lachen. Ik ga naast haar op het bed liggen. Hoe is het sissy? Vraagt ik. Jaa goed en met jou broertje? Vraagt ze. Broertje? Ik ben je broer hoor! Maar het gaat goed. Zeg ik lachend. Aaliyah begint ook te lachen. Maar heb je echt geen idee waar ze is? Vraag ik. Nee echt niet. Zegt ze dan. Ik ga d'r even zoeken. Zeg ik. Ze knikt en ik sta op uit bed. Ik loop naar de andere kamer van Emma en Davey. Ze liggen heel schattig te knuffelen dus ik laat het maar. Lauren is d'r toch niet. Ik loop naar het dak maar daar is ze ook niet. Dan loop ik helemaal naar beneden. Ze is niet in de woonkamer of keuken en ook niet op het toeilet of woonkamer. Ik loop naar de veranda en daar ligt ze, heel schattig met gesloten ogen te slapen. Ik loop naar binnen naar de bank en pak er een dekentje vanaf. Ik leg hem om haar heen en geen haar een kus op haar voorhoofd. Dan loop ik naar Aaliyah d'r kamer. Ze lag te slapen op de veranda, heb je d'r weggepest ofzo? Vraag ik. Ze lacht. Nee, ik heb d'r nii eens weg horen gaan ofzo. Zegt ze. Ik knik lachend en loop weer terug naar Lauren. Ik ga op een ligstoel naast haar liggen. Ik pak m'n telefoon en open snapchat. Ik maak een foto van Lauren.
"Bae felt asleep Outside 😂😍👫" zet ik erbij. Ik pak een bal en ga op het strand een beetje voetballen alleen. Yo Shawn! Hoor ik iemand roepen. Ik kijk op en daar komt Lucas aanlopen. Yo Lucas! Wat doe jij hier? Vraag ik. Oh ik kwam gewoon even langs voor de fun zegt hij. Pass de bal is! Roept hij weer. Ik schiet de bal naar hem en hij neemt hem aan. Hij schiet hem weer terug en zo gaan we even door. Wil je wat drinken? Vraag ik. Aii is goed. Zegt hij en samen lopen we de trap op.
Naahw ligt ze te slapen, heeft ze de hele nacht hier geslapen? Vraagt Lucas. Nou dat hoop ik niet want ik heb net pas een deken over d'r heen gelegd anders heeft ze het heel koud gehad. En zon ligstoel ligt nou niet heel lekker voor een hele nacht. Zeg ik. Lucas lacht. We lopen naar binnen en ik schenk wat drinken voor ons allebei in. We gaan zitten op de bank. Zullen we potje FIFA doen? Vraag ik. Lucas knikt. Ik zet de PlayStation aan en geef Lucas een controller. We zijn net bezig met de tweede helft als er een heel mooi meisje naast me komt zitten. Ik geef haar een snelle kus en richt me dan op het scherm. Hey lau! Zegt Lucas. Hey luuc! Zegt Lauren. Waarom sliep je buiten? Vraag ik. Nou ik werd heel random om 6 uur wakker en na twintig minuten viel ik nog niet in slaap dus ging ik even naar het strand. En na een halfuur ging ik terug. Ik zette een kop thee voor mezelf en ging op de veranda zitten maar blijkbaar ben ik in slaap gevallen zegt lau. Naahw, had je het niet koud? Vraag ik nog steeds met m'n gezicht op het scherm gericht. Jawel maar later had iemand een deken over me heen gelegd. Zegt ze. Jaa dat was ik. Zeg ik. Ze geeft me een kus. Dankje lieverd. Zegt ze en ze staat op. Ze loopt naar de keuken en schenkt drinken voor haar in.
Als we klaar zijn met ons potje zetten we de PlayStation uit en lopen naar Lauren die aan de eettafel zit. Sooo wat zijn de plannen voor vandaag? Vraag ik. I dont know. Zegt Lucas.  Uhmm. Zeg ik. We weten echt niks om te doen.
Ik weet wat! Zegt Lauren. Hoopvol kijken we haar aan. Zullen we gaan varen met z'n allen? En daarmee bedoel ik. Jake, Brandon, Davey, Hugo Emma, Aaliyah, Ester en wij. Zegt ze. Jaa goed idee! Zegt Lucas. Jaa Nice! Zeg ik. We appen in de vakantie groep en iedereen gaat mee. We moeten wel even een boot huren. Dan doen Ik en Lucas dat wel even want dat hebben we vaker gedaan. Zegt lau. Is goed. Zeg ik. Dan regel ik wel dat we alle spullen mee hebben. Zeg ik. Oke komen jullie dan naar de haven? Het is ongeveer een kwartiertje lopen vanaf hier. Dan maken we even een lijstje wat we meenemen. Gaan onze moeders ook mee? Vraagt Lauren. Ehm maakt mij niks uit. We vragen het wel even. Zeg ik
Lauren staat op en loopt naar de slaapkamer van hun. Even later komt ze terug. Ze willen graag mee maar hebben al plannen. Zegt ze. Ooh is goed. Zeg ik. Maar okee wat nemen we mee?
-Barbecue
-Zwemspullen
-Zonnebrand
-Zonnebrillen
-Handdoeken
-Vlees, brood, beleg en sla (voor bbq)
-Boxen (muziek)
-Coolbox voor al het eten en drinken^
-Blikjes drinken en chips
-Gitaar

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now