Hoofdstuk 13

247 7 0
                                    

Emma's pov
We lopen richting de groep. Zou dat broertje knap zijn? Denk ik in mezelf. Als we er zijn roept Hugo al meteen. Emma dit is davey, Davey dit is Emma. Ik lach en moet blozen hij is echt knap. Heb jij een vriendin davey? Vraagt zijn vader. Haha nee joh ik ken d'r niet eens. Zou wel leuk zijn zo'n mooi meisje als vriendin. Zegt hij knipogend naar mij.Ik begin te blozen en kijk naar de grond. Iedereen maakt oeehh geluiden. Nou nou, dat doe je goed ey! Fluistert lauren in mijn oor. Ik kijk haar aan en duw haar plagend tegen haar schouder. We gaan allemaal zitten en Davey komt naast mij zitten. Wil iedereen een stuk taart? Vraagt lauren. We zeggen allemaal ja en dan verdwijnt lauren het huisje in om taart te halen. Hoi. Zegt davey. Hoi. Zeg ik terug. Ik wil geen stalker Ofzo lijken maar je bent nog mooier op de foto. Zegt hij blozend. Dankje. Zeg ik blozend. Wil je wat drinken vraag ik. Hij knikt. Doe maar een glaasje cola. Ik knik en sta op. Ik loop het huisje in en daar staan Hugo en Lauren taart te snijden. Als ze mij zien stoppen ze meteen en kijken ze me afwachtend aan. Wat? Lach ik. En? Wat vind je van mijn broertje? Vraagt Hugo. Jaa hij is aardig. En? Vind je hem ook knap? Ik blijf stil maar ik voel dat ik rood aanloop. Ja dus! Zeggen ze tegelijk. Oeehh, Emma heeft een nieuwe chick! Roept Lauren. Hou je mond lauren!  Zeg ik lachend en dan schenk ik twee glazen cola in. Ik loop weer naar buiten en ga weer naast davey zitten. Ik zet onze glazen neer. Dankjewel Emma. Zegt davey. Geen probleem hoor. Zeg ik glimlachend. Dus wat zijn je hobby's? Vraagt hij. Ehm ik zit op voetbal dus dat vind ik erg leuk om te doen en muziek luisteren vind ik ook leuk. Zozo een voetbal meisje? Niceee! Zegt hij. Ik lach. En wat zijn jou hobby's?vraag ik. Jaa ik zit ook op voetbal dus dat vind ik leuk. Ik speel gitaar en vind muziek maken enzo gewoon heel erg leuk. Ooh muziekaal? Kan je ook zingen? Vraag ik. Hij knikt voozichtig. Ja beetje. Zegt hij. Leukk, ik vind het leuk om t zingen. Mijn zus heeft een YouTube kanaal ze kan echt mooi zingen. Zeg ik. Nice, hoe heeft ze ik ga op d'r abonneren. Trouwens jij mag dan wel een keer voor mij gaan zingen. Zegt hij knipogend. Ik lach. Nee dankje dat durf ik niet. Maar d'r kanaal heet "Lauren Alex Wood" Is Lauren jou zus?!? Vraagt hij vol ongeloof. Jaa met wie denk je dat ik hier anders ben. Zeg ik lachend. Okee dat is waar. Zegt hij lachend. Dan komen Lauren en Hugo met de bordjes taart. Ze geven iedereen een stuk. Ik eet mijn stuk taart op en pak dan mijn telefoon omdat hij afging. @Daveyy.s is begonnen je te volgen.
Ik volg hem terug. Even later kijkt davey me aan. Thanks dat je me terug volgt op insta. Zegt hij glimlachend. Ik glimlach terug en like al zijn foto's. Mag ik je nummer? Vraagt hij blozend. Tuurlijk mag je dat. Zeg ik en ik pak zijn telefoon aan. Ik zet mezelf in zijn contacten als "Emma😚" en stuur mezelf via zijn telefoon meteen een appje. Zo nu heb ik jou nummer ook meteen. En ik zet hem in m'n contacten als "Davey😚". Wat is je snap? Vraag ik. 'Dave.y' zegt hij. Ik voeg hem toe. En hij voegt mij ook toe. Na twee uurtjes gaan ze weer naar huis. Je bent echt een heel leuk meisje, zie ik je snel weer? Vraagt davey. Ik moet blozen. Hij geeft me een knuffel. Doeii tot gauw. En dan loopt hij naar de auto. Ey dave, waarom blijf je niet gewoon een nachtje? Je kan mijn kleren lenen. Roept Hugo naar davey. Hij draait zich om met een glimlach. Dan kijkt hij vragend naar zijn ouders. Die knikken. Van ons mag het. Zeggen zijn ouders. Aiit nice. Zegt hij en hij loopt terug naar ons. We zwaaien met zijn alle zijn ouders uit. Okee Guys we zouden nog naar het strand gaan dus trek allemaal je zwemkleding aan. Zegt Sam. Ik loop naar mijn huisje met Lauren, Aaliyah en Amy. We trekken onze zwemkleding aan.

Laurens pov
Emma en davey zouden best cute samen zijn. We lopen richting ons huisje en we trekken onze zwemkleding aan. Daarover trek ik gewoon weer mijn witte rokje en zwarte croptop aan. Ik pak een tas en vul hem met zonnebrand, geld en onze handdoeken en dan lopen we weer naar de groep. Als iedereen er is nemen we een busje Naar het strand. Even later zijn we er en stappen we uit het busje. Emma loopt naast davey en ik ga naast Hugo lopen. Hee huugie, ze zijn cute samen vind je niet?zeg ik. hij lacht. Jaa inderdaad ze moeten echt wat krijgen. We lopen door en dan leggen we onze handdoeken in het zand. WoW wacht! Blijft staan. Dit is leuk voor een foto. Zegt Hugo en hij maakt een foto van me. Hij laat me de foto zien. Ooh die s nog best Okay. Kan je die straks even sturen? Vraag ik. Jaa tuurlijk. Zegt hij. Ik trek mijn kleding uit en ren het water in. Ik loop naar Emma toe. Do you like him? Vraag ik. Ze bloost. Hij is best leuk ja maar ik ken hem nog niet zo goed en nog niet zo lang. Zegt ze. Jaa dat snap ik wel. Zeg ik. Als we klaar zijn bij het strand. Gaan we avond eten bij een restaurantje aan het strand. Iedereen bestelt zijn eten en drinken. Zullen we vanavond uit gaan in club dicht bij de camping? Vraagt Sam. Jaa leuk! Roept iedereen. Okee zullen we dan rond 21:00 gaan? Vraag ik. Iedere stemt in. Als we even later klaar zijn met eten gaan we naar huis. We komen om 18:45 thuis. Als ik op bed lig te wachten op Amy die aan het douchen is, besluit ik de foto van op het strand te posten.

 Als ik op bed lig te wachten op Amy die aan het douchen is, besluit ik de foto van op het strand te posten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beach vibes🌴☀️💗// 📸 :  @ig.hugooo ❤️

Als ik hem heb gepost krijg ik allemaal reacties binnen. Ook zie ik een paar reacties waarin fans vragen of Hugo mijn vriendje is. Later zie ik een reactie van @Shawnmendes : Lauu, mooi meisje❤️ Ik glimlach bij die reactie. Maar ik word uit mijn gedachten gehaald door Amy die roept dat ik kan douchen. Ik sta op van mijn bed en loop richting de badkamer. Ik stap onder de douche en doe de nodige dingen. 10 minuutjes later stap ik er onder vandaan en kleed ik me aan.

En voor make-up

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En voor make-up. Ik doe een laagje foundation op van Chanel. Ik doe een gouden glittertint op mijn ogen. Ik doe een dun lijntje eyeliner en mascara. Ik doe een nude kleurtje op mijn lippen. En highlighter van Anastasia. Als iedereen klaar is lopen we naar de huisjes van de andere. Daar zitten Sam, Hugo en Bo al klaar. Wij gaan bij ze zitten. Even later komt Davey met zijn natte warrige haar en in zijn blote buik naar buiten lopen. Huug waar liggen je shirts? Ik heb al een broek. Zegt hij. Dan kijkt hij ok zich heen en ziet hij ons allemaal zitten. Ohww... Zegt hij ongemakkelijk. We beginnen te lachen. Zelf lacht hij mee. In de kast naast het bed van Sam. Zegt Hugo als we zijn uitgelachen. Okee thanks. Zegt davey en dan loopt hij weer terug naar binnen.
Even later komt hij samen met Sam weer aan. Nu met droog haar dat goed zit en een shirt aan. Als ook Nikki en Lena klaar hebben we nog een half uurtje. Zullen we doen, durf of waarheid spelen? Stelt Lena voor. We stemmen in en gaan in een rondje zitten. Ik begin wel zegt Sam. Ddw aan Bo. Waarheid. Zegt Bo. Uhm wanneer was je voor het eerst dronken? Ehm op mijn 15e antwoord Bo. Ddw aan Lauren.zegt Bo. Doen. Zeg ik. Drink twee glazen wijn in een keer op. Ik schenk een glas wijn in en drink die in een keer op. Ik trek een moeilijk gezicht en schenk nog een glas in. Die gaat iets moeilijk maar het is gelukt. Iell wijn zo snel achter elkaar is niet lekker. Zeg ik. Ddw aan Davey. Doen zegt hij. Ik grijns en kijk naar Emma.ik kijk meteen weer naar davey. Davey, geef Emma een kus op d'r mond. Oehhh. Roept iedereen. Hij staat op en loopt naar Emma. Hij kijkt haar even aan en geeft haar dan een kusje op d'r mond. Ik hoor iedereen AAHWW en Cuteee roepen en zelf doe ik het ook. We gaan nog even door en dan lopen we naar de club. We lopen maar binnen en gaan ergens zitten. we bestellen wat drinken, drinken het op en gaan dan de dansvloer op. Ik dans met Aaliyah en Emma een beetje heen en weer. Na een halfuurtje ga ik weer zitten bij onze tafel. Aaliyah en ik bestellen wat te drinken en dan komt ook Hugo aanlopen. Hij gaat naast me zitten en bestelt een Malibu cola. Even later komt ons drinken. We kletsen wat en drinken ons drinken op. Ik kijk door de zaal heen en stop met rondkijken als ik Emma met davey zie zoenen. Mijn ogen worden groot en ik tik Hugo aan. Wat is er? Vraagt hij. Ik wijs naar Emma en davey. Hij draait zich om om te kijken en zijn ogen worden groot. Dan draait hij zich weer op naar mij en geeft hij me Een high five.

Hoii, cute he? Ohja al die instanamen verzin ik gewoon dus het is niet echt xoxoxo

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now