Hoofdstuk 81

140 3 0
                                    

Pov Lauren
Vandaag is het zover. Ik ga op Tour. M'n allereerste wereld tournee. Morgen gaat Shawn op Tour. Ik zal m'n familie missen, Shawn en Natuurlijk milly. Daar maak ik me zo'n zorgen om. Ik heb afgesproken met Emma en Aaliyah en onze moeders dat ze iedere week naar haar toe gaan. Ik heb gister afscheid genomen van haar. We zijn nu onderweg naar het vliegveld. Ik zit naast Shawn en hij heeft z'n arm om me heen.

We zijn aangekomen bij het vliegveld. Er staan allemaal fans buiten te wachten op mij en Shawn. We lopen op de menigte af en maken allemaal volgers. Op een gegeven moment voel ik dat er aan m'n hand word getrokken. Ik kijk achter me en de tranen schieten in m'n ogen. Milly! Wat doe je hier?! Roep ik met tranen van blijdschap. Shawn draait zich Ook met een ruk om. Ik til milou op en knuffel d'r. Die lieve medewerker heeft me hier gebracht. Zegt ze wijzend naar een meisje iets verder naar achter. Ik kijk er naartoe. Het is dat aardige nieuwe meisje. Ik glimlach en zwaai. Lief zwaait ze terug. Milly hou m'n hand maar vast oke? Dan kan je straks even met ons mee Naar binnen. Ze knikt en pakt m'n hand vast als ik haar op de grond heb gezet. Shawn en ik maken nog foto's met zoveel mogelijk mensen en dan moeten we naar binnen. Samen met Shawn, milou, het meisje van het weeshuis en m'n moeder, zusje, Aaliyah en Karen loop ik naar binnen. We gaan ergens zitten en eten en drinken wat. Pff, m'n dochter gaat op Tour. Zegt m'n moeder dan opeens met natte ogen. Ik sta op en knuffel haar. Ahw mam! Ik ga je heel erg missen. Zeg ik dan en dan ga ik weer zitten. Ik jou ook lieverd. Zegt ze met een glimlach. Als we alles op hebben is het tijd om in te checken.

Ik heb me net ingecheckt en nu moet ik helaas afscheid nemen. Iedereen begint te huilen en ik ook. Ik loop naar Karen en geef haar een knuffel. Heel veel succes en plezier, ik ga je missen meis. Fluistert ze in m'n oor. ze laat me los en geeft me een kus. Dan geeft ze me nog een knuffel. Dankjewel en ik ga je ook missen. Zeg ik. Dan loop ik naar Aaliyah. Ik ga je missen big sis. Zegt ze en ze knuffelt me. Ik geef d'r een kus op d'r voorhoofd. Ik ga je ook missen sissie. Zeg ik. Dan loop ik naar Milou. Ik zak door m'n knieën en geef haar een knuffel. Pas goed op jezelf, je kunt me altijd bellen Lieverd. Zeg ik. Ik veeg haar tranen weg. Ik zal je iedere maand een brief schrijven met een foto erbij okee? Zeg ik. Ze knikt en ik geef haat een kus op d'r wang en nog een knuffel. Dan sta ik op en geef het meisje van het weeshuis een knuffel. Ik loop naar m'n moeder en knuffel haar. Ik ga je missen mam. Zeg ik. Ik jou ook lieverd. Antwoord ze en ze geeft me een kus op m'n wang. Ik knuffel d'r nog een keer en loop dan naar Emma. M'n ogen vullen zich met nog meer tranen. Zusjeee! Zeg ik en ik omhels haar stevig. Ik moet m'n beste vriendin gaan missen. Fluister ik in d'r oor. En ik de mijne. Antwoord ze. Ik geef d'r een kus op d'r wang en omhels d'r weer. Bel me als je me nodig hebt okee? Zeg ik terwijl ik haar tranen weg veeg. Ze knik. Dan komt het moeilijkste. Met lood in m'n schoenen loop ik naar Shawn. Ik begin nog meer te huilen en laat me vallen in z'n armen. M'n prinses gaat op World Tour. Zegt hij huilend. Ik begraaf m'n hoofd in z'n shirt en voel z'n shirt nat worden. Sorry. Zeg ik nog steeds met m'n hoofd in z'n shirt. Geeft niks prinses. Fluistert hij. Z'n grip verstevigd om me. Ik wil nooit meer loslaten nu. Ik geef hem een kus en knuffel hem weer. Ik moet nu echt gaan, anders word het alleen maar moeilijker. Zeg ik. Iedereen knikt begrijpend. Ik geef Shawn nog een kus en een knuffel en pak dan m'n handbagage koffer. Ik zwaai nog even en loop dan richting de douane.

De douane checkt m'n paspoort en laat me gaan. Nog een keer kijk ik achterom. Ik geef ze een luchtkus en loop dan door. Op naar Europa!

Het eerste land waar ik moet zijn is Polen. Over 3 uur pas moet ik vliegen. Ik besluit wat rond te lopen en wat winkeltjes in te gaan. Ik word veel herkend en mensen willen met me op de foto.

Over een uur moet ik boarden. Ik besluit richting m'n gate te lopen en ga onderweg nog even naar het toilet. Gelukkig heb ik geen make-up op anders was het helemaal uitgelopen. Als ik bij m'n gate ben, ga ik zitten op een stoel. Ik plug m'n oortjes in en zet een playlist van Shawn aan. Meteen krijg ik tranen in m'n ogen dus besluit ik Justin Bieber aan te zetten. Na een half uurtje is het tijd om te boarden.

Ik zit nu in het vliegtuig. Het vliegtuig begint te rijden. Op een gegeven moment begint het vliegtuig vaart te maken en rijden we heel hard over de baan. Na een paar seconden voel ik dat het vliegtuig van de grond raakt. De tranen beginnen te stromen. Nu ben ik echt weg.

Ik word wakker getikt. Ik open m'n ogen en daar staat een stewardess. Ze vraagt welke maaltijd ik wil. Als ik heb geantwoord geeft ze me de maaltijd en begin ik te eten. Na het eten kijk ik een film op het schermpje.

We zijn net geland. Ik loop met m'n bagage het vliegtuig uit. Ik loop naar de bagage band en wacht op m'n bagage. Ik ben nu in Kraków. Morgen heb ik m'n eerste show. Als m'n bagage er is loop ik naar de aankomst hal. Hier staat een taxi op me te wachten. Ik loop naar het mannetje met het bordje met mijn naam en loop met hem mee. Hij neemt m'n bagage aan en stopt het in de auto. Dan stap ik ook in.

Na een half uurtje zijn we bij het hotel.
Het is 19:00. Ik loop naar de Balie om me in te checken. Als het meisje me heeft ingecheckt vraagt ze om een selfie. Ik neem een selfie met haar en dan loop ik met al m'n bagage naar de lift. Als ik op de juiste verdieping ben, zoek ik m'n kamer. Als ik er ben stop ik het pasje in de deurklink en haal hem er weer uit. Ik maak de deur open en loop naar binnen. Ik zet m'n bagage in het gangetje en loop naar de slaapkamer. Ik plof neer op m'n bed en blijf zo een tijdje op m'n buik liggen. Ik ben hier pas net en ik voel me al zo alleen. Niemand waarmee ik kan praten. Als ik dit een heel jaar moet volhouden dan weet ik niet of ik het red. Na een tijdje zo gelegen te hebben is het 19:15. Om 20:30 heb ik beneden in het restaurant een afspraak met m'n Tour manager. Ik kleed me uit en stap onder de douche. Na eventjes gedoucht te hebben, stap ik er weer onder vandaan. Ik doe de badjas van het hotel aan en wikkel m'n haar in een handdoek. Ik pak m'n koffers en maak ze open. Ik pak een makkelijke maar nette outfit en trek het aan. Dan doe ik m'n make-up en föhn ik m'n haar. Ik heb geen zin om weer onder d'r make-up te zitten nu nog. Maar ik zal wel moeten. Als ik klaar ben met alles is het 20:20. Ik pak m'n telefoon en ga naar beneden. Als ik beneden ben ga ik naar het restaurant en schuif aan een tafeltje. Na 2 minuutjes is de manager er ook. Het is een vrouw en ze ziet erg vriendelijk uit. Ik sta op en geef haar een hand en dan bestellen we allebei wat te drinken.

Ik ben net terug van het gesprek. Het is Nu 21:15. Ik doe m'n haar in een staart en FaceTime Shawn. Ik pak ondertussen m'n koffers en leg al m'n spullen in de kast aangezien ik hier een hele week ben.

S: Hee lieverd!
L: Hee!
S: Hoe is het?
L: is dat een vraag? Ik mis jullie en ik ben super alleen.

Na een half uurtje gebeld te hebben hang ik op. Ik ben vreselijk moe. Ik trek Shawn z'n shirt aan en haal m'n make-up eraf. Ik kruip in bed en val snel in slaap

Dit was weer een hoofdstukje xx

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now