Hoofdstuk 69

122 4 0
                                    

Pov Lauren
Ik word wakker en m'n ogen voelen opgezwollen. Ik heb mezelf gisternacht in slaap gehuild. Zuchtend stap ik uit bed en neem ik een douche. Als ik heb gedoucht doe ik mijn make-up. Daarna doe ik mijn haar in een start. Ik pak m'n telefoon en zie dat ik een appje heb van Shawn:

Shawn❤️: Goodmorning beautiful, kunnen we straks even praten?
Ik: Oh heb je nu opeens wel tijd?
Shawn❤️: Nee ik bedoel nadat ik met hun heb gechillt
Ik: Ooh ik zal even kijken, zullen we een tijd afspreken? Dan weet ik dat ik een uur later kan komen😴
Shawn❤️: Lauu, doe nou niet zo! Ik wil gewoon met je praten.
Ik: Nee! Gister had je een kans maar die verklootte je. En trouwens ik ga straks naar David toe
Shawn❤️: Je kan wel zeuren dat ik teveel omga met hun maar zelf ga je alleen maar naar David
Ik: Ik weet niet hoor maar dit is pas de tweede keer dat ik ga en je praat echt bullshit want er zijn tot nu toe maar 2 dagen geweest dat je niet met ze ging chillen dus ja😴
Shawn❤️: Kom nou maar 20:00 naar mij
Ik: Ben ik je hond? Nee! Je kan het niet eens vragen en dan moet ik ook nog naar jou komen? Pff
Shawn❤️: Oke sorry ik kom wel naar jou als je dat graag wilt
Ik: daar gaat het me niet om maar je kan het niet eens vragen, ik reageer niet meer doei😴
Shawn❤️: Wil je nou wel of niet praten of niet? Ik zie wel of je 20:00 komt. X

Ik negeer zoals ik al zei z'n Appjes. Ik sluit m'n telefoon af en laat me vallen op m'n bed. Tuurlijk kom ik niet, wtf denk hij wel niet. Het is nu 12:40. Ik besluit te facetimen met Lucas.

L: Hee lautjee! Hoe is het?
Lau: Hee luuciee! Mwah en met jou?
L: Jaa wel goed! Weer gedoe met Shawn?
Lau: Uhu
L: Tell me
Lau: Nou ja gister had ik je toch geappt met wat er allemaal was gebeurd gisteravond?
L: Jaa
Lau: Nou vannochtend Appte hij me en wou hij met me praten.
L: Ja? En?
Lau: Nou hij wou praten als hij terug was  maar wel pas als hij terug was van chillen met camilla
L: Gaastttt meen je die
Lau: Jaa en dan moest Ik ook nog naar hem toe komen he?
L: Wtf mann!
Lau: Daarommm, ik ben z'n fucking hond niet.
L: Nee inderdaad
Lau: Kijk ik heb nooit haat op camilla gegooid want ik ken er niet echt. Maar ze pakt mijn vriendje af. En tuurlijk doet Shawn er aan mee maar ze weet dat hij mijn vriendje is dus ze kan ook even wat afstand nemen godverdomme!
L: Inderdaad! Maar Shawn is evengoed het probleem. Ik mag hem heel graag echt waar maar wat hij nu doet kan echt niet.
Lau: *rolt een traan over haar wang*
L: Ahw Lau dont cry. Het komt goed.

Hierna hebben we nog een uur gefacetimed. Als we klaar zijn is het 13:45. Ik sta op van mijn bureaustoel en loop naar beneden. Ik maak twee broodjes voor mezelf klaar en eet ze dan voor de tv op. Even later word er op de deur geklopt. Ik loop naar de deur en open hem. Hee Aaliyah! Zeg ik als ze voor de deur staat. Hee Lau! Antwoord ze. Ik open de deur meer zodat ze naar binnen kan en dan sluit ik de deur achter haar. Em staat nog onder de douche dus je moet nog eventjes wachten. Zeg ik. Emma knikt en komt naast me op de bank zitten. Het gaat niet zo goed he? Tussen Jou en Shawn. Vraagt Emma zachtjes. Ik schud m'n hoofd en probeer m'n tranen binnen te houden. Het is normaal om te huilen Lauren. Zegt ze lief. Nog steeds vecht ik de tranen. Dan begint Aaliyah me te knuffelen en kan ik ze niet meer tegen houden. Tranen rollen over mijn wangen en Aaliyah troost me. Ze gaat weer recht zitten. Shawn gedraagt zich als een klootzak. Hij moet gewoon niet iedere dag naar die camilla. Jij bent veel belangrijker. Zegt ze lief. Ik glimlach en veeg m'n tranen weg. Ik had gewoon gewild dat hij er speciaal nu voor me zou zijn. Een vriend van mij die veel voor me betekend ligt in het ziekenhuis in coma. Ik zou z'n steun fijn vinden maar nee hoor, camilla is belangrijker. Zeg ik. Het komt goed! Camilla is niet belangrijker en als hij dat zo vind dan spoort hij niet. Zal ik ook nog eens met hem praten? Vraagt ze. Ik haal m'n schouders op. Ik praat vanavond wel met Hem. Zegt ze. Ik knik. We kletsen nog even en als Emma klaar is gaan ze shoppen. Het is nu ookal 15:00. Ik besluit naar het ziekenhuis te gaan. Ik pak m'n spullen en loop naar de drukke straat. Ik hou een taxi aan en een halfuur later ben ik bij het ziekenhuis. Ik neem de lift en loop naar z'n kamer. Als ik daar binnenkom zit er een meisje. Ik klop op de deur en ze kijkt om. Haar ogen zijn rood van het huilen. Ik loop naar haar toe. Lauren wood? Vraagt ze geschrokken. Ik knik. Wie ben jij? Lola, z'n ex. Wat doe je hier eigenlijk? Vraagt ze. Ik zat met hem in de kliniek en ben bevriend met hem geraakt. Zeg ik. Lola een kwartier is voorbij je m- hee Lauren!    We kijken allebei om en het is de broer van David. Lola knikt en staat op. Ze glimlacht naar me en loopt dan de kamer uit. Hoelang ben je hier al? Vraagt z'n broer. Ehm 1 minuut. Zeg ik lachend. Oh Haha, ik eh laat jullie wel even alleen. Zegt hij en dan verlaat hij de kamer.
Ik ga op de kruk zitten en pak z'n hand. Daav, Blijf please. We kunnen allemaal niet zonder je. Toen ik je brief las ging ik kapot. Ik ben meteen naar de kliniek gegaan en daar werd me verteld dat je in het ziekenhuis lag. Ik ging gelijk naar het ziekenhuis en daar lag je dan. Daav, ik ben hoe dan ook trots op je. Please stay. Zeg ik huilend. Ik blijf bij hem tot het kwartier voorbij is. Ik zeg gedag tegen z'n broer en loop dan naar beneden. Ik bel een taxi en die brengt me naar huis.

Ik ben nu al weer een uurtje thuis. Het is half zes en m'n moeder is aan het koken. Ik ga bij haar aan het keuken eiland zitten en we kletsen wat.
Emma, mijn moeder en ik zitten nu met z'n drieën aan tafel.
Meiden ik heb wat te vertellen. Zegt m'n moeder Serieus. Allebei knikken we.
Over anderhalve week moet ik voor m'n werk naar Europa. We moeten langs een paar landen. Ik blijf twee maanden in Europa en kom dan weer terug. Ik heb er veel zin in maar ik ga jullie erg missen. Zegt m'n moeder. We zijn erg blij voor haar maar we gaan d'r ook missen. We kletsen er nog een tijdje over.

Pov Shawn
Het is 20:15. Ik denk niet meer dat lau komt. Dan word er op m'n deur geklopt. Ik hoop dat het Lauren is. Kom maar binnen! Roep ik. Ik kijk afwachtend naar de deur. Dan verschijnt Aaliyah in de deur opening. Ik zucht. Ben je niet blij om me te zien? Vraagt ze beledigd. Ik sta op en geef haar een knuffel. Tuurlijk wel maar ik hoopte dat Lauren daar stond. Aaliyah knikt en samen gaan we op m'n bed zitten. Over Lauren gesproken... Zegt Aaliyah serieus. Waarom doe je zo? Vraagt ze. Hoe doe ik? Vraag ik. Shawn, je laat haar vallen voor camilla en die andere vriendjes. En by the way, je komt iedere keer later thuis dan is afgesproken. Niet alleen Lauren heeft er last van maar wij ook. Zegt ze. Ik krab op m'n achterhoofd. Shawn! Je raakt haar kwijt als je zo door gaat! Zegt Aaliyah hard. Nee tuurlijk niet! Ze houd van me! Roep ik dan. Aaliyah staat op en loopt naar de deur. Wacht maar, als het straks echt gebeurd moet je niet komen zeuren bij mij want ik heb je er voor gewaarschuwd! Roept ze en dan loop ze m'n kamer uit. Ik laat m'n hoofd in m'n handen rusten. Ik zucht en denk na. Het lukt nu niet echt. Ik pak m'n gitaar en begin een beetje te spelen en te zingen. Zo maak ik m'n hoofd leeg. Na anderhalf uur leg ik m'n gitaar weg. Ik pak m'n telefoon en bel Lauren. Ze neemt niet op. Ik ga voor m'n raam staan en kijk naar haar kamer. Als ze mij ziet loopt ze naar haar raam en sluit ze de gordijnen. Ik zucht.

Jooo ik had echt weinig inspiratie hiervoor mannnnnnnnn xxxxx

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now