Hoofdstuk 64

174 3 0
                                    

Tijdskip naar de dag dat Hugo en Davey weer naar huis gaan :(

Pov Emma
Ik word wakker in davey z'n armen. Dit is de laatste keer en dan zal ik het weer een tijdje moeten missen. Ik zie dat hij al wakker is. Ben je wakker prinses? Vraagt hij en hij geef me een kusje. Ik glimlach. Vanavond ga je weg. Zeg ik betreurd. Hij trekt een pruillipje. Jaa en dan zie ik je pas over 5 weken. Zegt hij. Kom, we gaan d'r een leuke kaatste dag van maken. Ik hoef toch pas 00:30 naar het vliegveld. Onze koffers zijn al ingepakt dus we hebben genoeg tijd. Zegt hij. Ik knik en sta op uit bed. Davey doet hetzelfde en slaat z'n armen om me heen. Ga jij eerst douchen? Vraagt hij. Ik knik en neem een douche. Als ik klaar ben gaat hij douchen. Ik heb m'n bikini al aangetrokken en heb er een shirt van davey overheen gedaan. Davey is erg lang dus hij kom tot boven m'n knieën want ik ben klein. Als hij in z'n blote shirt uit de badkamer komt bekijkt hij me. You look cute in My shirt. Zegt hij glimlachend. You look cute without it. Zeg Ik dan. Hij bloost en geeft me een kus. Ik ga alvast naar beneden waar iedereen al zit. Even later komt ook davey naar beneden. We ontbijten met z'n allen en gaan dan naar de haven. De laatste dag houden we op de boot die is gehuurd. Lau, Shawn, Aaliyah, Brandon, Jake, Hugo, Davey, Lucas, Ester en ik zijn de mensen die meegaan. We starten de boot en varen een uur rond. Na een uur leggen we hem stil en is het 11:00. We springen allemaal het water in en beginnen te zwemmen.

Pov Lauren
Ik zwem naar Shawn toe en trek hem weer mee de boot op. We gaan zitten op die bankjes en ik zet twee blikjes cola op tafel.
Shawn, ik mis hoe het was toen we beste vrienden waren. Zeg ik.
Wil je het nou uitmaken? Zegt Shawn verdrietig. Ik geef hem een kus. Nee tuurlijk niet! Zeg ik meteen. En hij zucht geruststellend. Ik wil alleen zeggen. Ik ben hardstikke blij dat we een koppel zijn maar in sommige dingen zou ik ook gewoon weer willen hoe het vroeger was. Je bent nog steeds m'n aller beste vriend maar we zijn altijd maar een koppel. Zeg ik. Shawn knikt. Ja dat heb ik ook wel eens. Zegt hij dan. Nou kom Bestfriend we gaan weer zwemmen. Zegt hij dan en allebei moeten we lachen. We springen het water in en zwemmen naar de groep.

Als het 12:30 is klimmen we allemaal weer op de boot en beginnen we te lunchen. Na de lunch varen we naar een plek waar heel veel boten liggen, vooral van jongeren. Hugo bestuurt de boot en wij liggen voorop met z'n alle harde muziek te luisteren. Als we na 1 uur aankomen bij die plek komen er vanaf allemaal boten harde muziek en gillende jongeren. We leggen onze boot stil aan een steiger en zitten met z'n allen op de boot met harde muziek. Goh kijk eens wie we daar hebben! Hoor ik een maar een al te bekende stem roep ik. Ik kijk naar de boost naar ons en daar zijn Damon en z'n stomme aanhangers en z'n chicks. Laat ons lekker met rust en verspil je tijd niet aan ons! Roep ik. Waar is je liefje? Hij zit zeker met een ander meisje. Roept hij grijnzend. Ik zit rustig hier flikker! Roept Shawn die z'n zonnebril af doet. Ooh daar is je liefje! Zegt hij lachend. Laat ons gewoon met rust! Roept Emma. Emma ben jij dat? Roept een meisje van de achtergrond. Ze doet haar zonnebril af. Het is Jadelyn. Jade? Wtf doe je bij hun op de boot? Roept Emma verbaasd. Gewoon chillen! Roept ze. Guys wrm roepen we? Hardop praten kan ook prima. Zegt Lucas. Hij heeft gelijk.
Chillen? Je haatte hun toch? Vraagt Emma. Mensen veranderen en verdienen een tweede kans. Zegt ze. JADE! Ze zijn niet veranderd en na alles wat ze jou hebben gedaan verdienen ze geen tweede kans! Roept ze boos. Ik zie een twijfel in jade d'r ogen. Oke maar jij liet me in de steek! Jij was degene die verhuisde, Je was m'n beste vriendin en liet me hier alleen achter! Je bent veranderd met je beroemde leventje. Roept Jadelyn nu ook boos. Jadelyn nu moet je eens heel goed luisteren. Als 12 jarig meisje heb ik nogal weinig te zeggen als het gaat om bepaalde dingen. Ik kan m'n moeder niet tegen houden om te verhuizen. En wie was hier nou degene die niet verteld dat ze een nieuw nummer heeft? Ik heb je geprobeerd te bellen en te appen en uiteindelijk kreeg ik je nieuwe nummer via via en zelfs toen negeerde je me! Roept Emma boos. Jadelyn zucht. Je bent echt veranderd! Geen bril meer, blond geverfd haar, Je bent afgevallen. Ik wil niet zeggen dat je dik was want dat is niet zo maar je bent fucking dun en het is ook geen probleem dat je lenzen hebt maar jij bent erger veranderd dan ik. Veranderen is niet erg maar ga dan niet op mij zeiken en zo beroemd ben ik niet. Zegt ze nu wat rustiger. Kunnen we dit ook even privé doen? Vraagt Jadelyn dan. Emma knikt en loopt van onze boot af. Jadelyn doet hetzelfde bij hun boot en samen lopen ze de rotsen op. Bovenaan gaan ze zitten. Het is hoog en dus horen we ze niet. Ik richt me weer op Damon. Wat heb je met Jadelyn gedaan klootzak! Roep ik boos.
Niks, we hebben gewoon gezorgd dat Zac haar vriendje werd en we hebben een paar aanpassingen gedaan. Zegt hij grijnzend. Gast wtf, jullie duwden haar altijd, jullie maakte haar belachelijk, jullie hebben haar zelfs een keer in elkaar geslagen! Zijn jullie helemaal gestoord. Jullie weten hoe kwetsbaar ze is en dus gebruiken jullie haar maar op deze manier? Roep ik boos. Hij grijnst en lacht een beetje. Zac! Hou je van haar? Vraag ik. Nee tuurlijk niet stom wigt, ik gebruik d'r gewoon. Als ik zin heb dan kan ik doen met d'r wat ik wil. Jij hebt echt klappen nodig! Roep ik boos en ik ren van m'n boot af. Shawn haalt me in en houd me tegen. Hij is het niet waard lau. Fluistert hij in m'n oor. Ik kalmeer wat en loop terug. Jullie laten haar met rust! Zeg ik boos. Of anders? Grijnst Damon. Dan zwaait er wat. Zeg ik boos en ga dan weer bij de groep zitten.

Pov Emma
Samen met Jadelyn lopen we de rotsen op. Als we bovenaan zijn gaan we zitten. Ze gaat twee meter van me vandaag zitten. Ben ik besmettelijk ofss? Vraag ik geïrriteerd. Jade kijkt me arrogant aan en negeert m'n vraag.
Jade, waarom ben je zo veranderd voor hun? Vraag ik. Ik ben niet veranderd, jij bent veranderd. Zegt ze. Jade, er zit een verschil tussen veranderen en opgroeien. Ik ben opgegroeid, jij veranderd. Je bent veranderd op een slechte manier. Je ziet er prachtig uit echt waar. Maar je negeert me, doet bitchie, je bent een van hun. Accepteer gewoon Dat jij degene bent die is veranderd. Zeg ik. Heb je een relatie met een van hun? Vraag ik. Zac. Zegt ze. Hou je van hem? Vraag ik. Ja. Zegt ze. Houd hij ook van jou? Vraag ik dan. Ze blijft stil. Ik schuif dichter naar haar toe. We weten allebei het antwoord wel. Zeg ik en ik leg m'n hand op haar been. Ze kijkt naar m'n hand en dan naar mij. Snel haal ik m'n hand weg. Het is niet erg. Zegt ze dan. Ik glimlach. Wil je me nu vertellen hoe het allemaal is gegaan? Vraag ik dan. Ze knikt.

"Toen jij  een jaar wegwas begon het pesten  minder te worden. Na een half jaar vroeg Zac me verkering en ik zei ja omdat ik niet meer het pispaaltje wou zijn. Hij kocht dingen voor me en ik werd verliefd. Ik werd zo verliefd dat ik alles zou doen om bij hem te blijven. Hij werd steeds agressiever naar mij toe. Op een dag was ik bij hem thuis. We waren alleen en lagen op z'n bed. We begonnen te zoenen en hij begon me uit te kleden. Ik wou niet verder gaan. Hij sloeg me en ik rende z'n huis uit. Een dag later stond hij voor m'n deur met een bos bloemen. Ik vergaf het hem en we gingen samen naar de stad. Hij zei dt hij van blond hield dus gingen we naar de kapper, hij zij dt hij van bloot hield dus kocht ik nieuwe kleren. Ik begon ook veel make-up te dragen want Ashley enzo deden dat ook. Ik veranderde m'n nummer omdat bij hun wilde horen. Ik wilde niet teruggetrokken worden door berichtjes van jou of andere vrienden. Na een week gebeurde het weer. Toen is het gebeurd omdat ik hem niet wilde teleur stellen." Wat! Je bent fucking ontmaagd door Zac? Op je fucking 13e? Roep ik geschrokken. Zachtjes knikt ze. Ik ben inderdaad veranderd. Zegt ze zachtjes. Nu ik weer met jou ben realiseer ik me dat heel erg. Nu je het zegt. Ik ben mezelf niet bij hun. Ik ben ongelukkig in deze relatie, but i love him. Zegt ze en er rolt een traan over d'r wang. Jade, please wees jezelf weer. Zeg ik smekend. Ik zou eigenlijk niet anders willen. Ik wil gewoon bruin haar . Zegt ze dan lachend door haar tranen heen. Eerlijk gezegd staat bruin je ook beter. Zeg ik dan. We staan op en geven elkaar een knuffel. En nu? Vraagt ze. Kom je met ons mee of ga je met hun? Vraag ik. Ze haalt haar schouders op. Het is beter als je gezellig met ons bent. Maak het uit met Zac en stap op onze boot. Maar ze dan komen ze achter me aan rennen. Zegt ze. Wacht, ik bel Shawn om te vragen of hij de motor alvast start zodat we meteen weg kunnen varen.

S: Hee em wat is er? *kijkt naar em*
E: Jadelyn is weer de oude, start de motor en als we bijna bij de boot zijn geef dan gas. We springen wel op de boot.
S: Wat gaan jullie doen?
E: Je zult het zo wel zien alleen vertel niks aan die Damon enzo.
S: Is goed tot zo! *loopt naar de stuurcabine en start de motor*

Oke dat is geregeld, kom! Zeg ik. Samen lopen we naar beneden.

We zijn beneden en Shawn begint te gassen. Sorry Zac, ik maak het uit. Jullie geven allemaal niks om me en hebben me gewoon gebruikt. Zegt ze. Ze rennen van hun boot om jade achterna te gaan maar Jade en ik springen op de wegvarende boot van ons. We krijgen je nog wel vieze hoer! Roept Damon naar jade. Ik knuffel haar, het komt goed zeg ik.

We zijn weer thuis. Het is 00:00 uur. Jade is naar huis en brandon en jake ook. Ester en Lucas zijn ook naar huis. Ik zit met davey op het strand. Ik zit tussen z'n benen en hij heeft z'n armen om me heen. Ik draai me om naar hem en druk een kus op z'n lippen. Het gaat over in een zoen. Als we even later de zoen verbreken knuffelt hij me. Dat was waarschijnlijk de laatste keer voor nu in 5 weken. Zegt hij. Ik knik. We moeten gaan. Zeg ik en sta op. Hij loopt achter me aan en we lopen naar ons huisje. Als we daar zijn js het 0:25. Oke we gaan naar de auto. Zegt m'n moeder. We knikken en pakken de koffers van hun. We lopen naar de auto en gaan zitten. Davey pakt m'n hand vast en geeft er een kus op. Ik glimlach en leg m'n hoofd op z'n schouder.

We zijn nu bij het vliegveld en davey en Hugo nemen afscheid van iedereen. Hugo komt naar me toe en knuffelt me. Nou em, tot over 5 weekjes dan, ik zal goed op je bae passen hoor! Zegt hij lachend. Ik glimlach en dan laten we elkaar los. Als laatst komt davey naar me toe. Hij knuffelt me en houd me stevig vast. Over 5 weekjes zien we elkaar weer oke? Zegt hij lief. Ik knik ookal ziet hij dat niet. Ik hou van je. Zeg ik. Ik ook van jou. Zegt hij. Er rolt een traan over m'n wang. Davey veegt de traan weg. Dont cry babygirl, over 5 weekjes zie ik je weer. Zegt hij. Ik glimlach en geef hem een kus. Daav we moeten gaan, sorry. Hoor ik Hugo zeggen. Ik knuffel hem nog een keer en dan lopen ze alletwee weg. Nog een keer kijkt hij om en dan zie ik hem niet meer.

Sorry dat k niks had geplaatst maar ik had een verjaardag en ik moet veel doen voor school. Xxxxx

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now