Hoofdstuk 36

175 5 0
                                    

Ik word wakker. Ik stap mijn bed uit en loop naar de badkamer. Ik zie er zoals altijd lelijk en dik uit. Ik houd mijn shirt omhoog, gadver ik snap wel dat Cameron en Shawn niks van me willen. Mijn ogen zijn dik en rood en ik heb weer mega Wallen. Zuchtend laat ik me via de muur naar de grond zakken. Ik begin weer te huilen. I need someone to hold me right now. Fluister ik inmezelf. Ik sta op en pak weer de mesjes. Ik zet ze weer en me arm en laat ze over mijn arm gaan. M'n arm staat rood van het bloed die uit de sneeën komen. Ik spoel het af en wikkel  het verband er weer om. Ik poets mijn tanden en doe mijn haar in een staart. Ik loop naar beneden. Ik skip mijn ontbijt en dat doe ik al een tijdje. Het gaat slecht met me maar ik heb gewoon nergens zin in. Ik zet de tv aan en kijk een halfuurtje tv. Na een halfuurtje is het 12:50. Ik sta op van de bank. Ik zet een zonnebril op en pak mijn tas met portomonee. Ik loop de deur uit en ga eventjes naar de stad. Als ik in de stad ben ga ik naar de Starbucks. Ik bestel een Caramel frappucino en een koekje. Ik loop door de stad en ga op een bankje zitten. Ik sluit mijn ogen want dankzij m'n zonnebril ziet niemand dat. Lauren? Lauren wood? Hoor ik een meidenstem zeggen na ongeveer 10 minuutjes. Ik open mijn ogen. Jaa dat ben ik! Zeg ik glimlachend. OMG ik hou van je! Mag ik met je op de foto? Vraagt ze blij. Ja tuurlijk maar sorry ik doe mijn bril niet af ik eh heb Ehh twee blauwe ogen ik eh maakte gister een koprol en omdat ik dom genoeg was knalde ik met Mijn knieën in mijn ogen. Zeg ik. We beginnen allebei te lachen. Maakt niet uit. Zegt ze als we uitgelachend zijn. Ze houd haar telefoon omhoog en we maken een selfie. Ze bedankt me en loopt dan weer verder. Ook ik ga verder. Ik loop nog een paar winkels in en ik koop nog een aantal dingen. Ik ga lopend Weer naar huis. Het is een 20 minuutjes lopen dus het is niet heel ver. Onderweg naar huis word ik nog door twee meiden en een jongen herkent. Als ik na 25 minuutjes thuis ben is het alweer 16:15. Zuchtend schenk ik een glas water voor mezelf in. Ik Loop naar de woonkamer. Ik pak mijn telefoon en lees mijn Appjes.
Emma⭐️: Mam en ik zijn even boodschappen doen en daarna gaan we naar een schoolmusical. We zijn wss pas rond 22:30 terug! Je moet zelf voor je eten zorgen xx

Ik: Is goed veel plezier xx

Niet dat ik veel zin heb om te eten want ik kan niet nog meer calorieën gebruiken Maarja. Ik zet Netflix aan en kijk een aflevering van scream. Ik zit net een kwartiertje in de volgende aflevering, als de bel gaat.
*Ding dong*
Zuchtend sta ik op en loop naar de deur. Ik open de deur en zie een jongen met twee dozen pizza op hij heeft een pet op van een pizza bezorger en kijkt naar de grond waardoor ik zijn hoofd niet kan zien. Eh sorry meneer maar ik heb geen pizza's besteld. Misschien ben je bij het verkeerde adres. Zeg ik stil. Ik wil me omdraaien en de deur achter me dicht doen maar dan zet hij de dozen op de grond. Ik weet wel zeker dat ik bij het goede adres ben. Zegt de jongen. Het is een stem die ik uit duizenden ken. Ik draai me om naar de jongen en kijk recht in zijn ogen. LUCAS! roep ik blij. Ik ren op hem af en omhels hem. Ik krijg tranen in mijn ogen.
OMG ik heb je zo gemist! Ik dacht dat je pas met kerst kwam! OMG! Roep ik blij en geschrokken en verward tegelijk. Lau, ik zag hoe slecht het met je ging en nu Shawn er niet is om je te steunen, ben ik er. En ja ik heb je ook gemist. Zegt hij terwijl we nog steeds knuffelen. (Foto bovenaan)
Na een tijdje laten we los. Nog steeds heb ik tranen in mijn ogen, dit keer van blijdschap. Lau, stop crying beautiful! Dat heb je al genoeg gedaan. Zegt hij terwijl hij lachend mijn tranen wegveegt met zijn duimen. Ik lach ook door mijn tranen heen. Ik omhels hem weer. Hij houd me stevig vast. Dit had ik echt nodig. Fluister ik in z'n oor. Hij glimlacht lief. Kom, ik laat je het huis zien want je bent hier nog nooit geweest. Zeg ik. Ja of we eten eerst de pizza! Zegt hij lachend. Ik slik maar lach dan ook. Is goed maar ik heb net ook al wat gegeten. Lieg ik. Dus ik hoef niet zoveel. Zeg ik. Hij knikt en pakt de pizzadozen van de grond. We lopen naar binnen en gaan op de bank zitten. Wil je wat drinken? Vraag ik. Jaa doe maar een colaatje! Zegt hij. Ik knik en schenk cola voor hem in. Zelf schenk ik ook nog water voor mezelf in. Ik neem de glazen mee en ga naast Lucas op de bank zitten. Tijdens het eten praten we over van alles en nog wat. Hoe gaat het met ester? Vraag ik. Jaa wel goed! Ze heeft sinds een maand een vriendje. Maar als hij haar pijn doet eh...! Zegt hij lachend. Dan krijgt hij met ons te maken! Zeg ik lachend. We praten nog wat en dan laat ik hem het huis zien. Nou dit is dus de woonkamer maar dat zag je al. Als je hier door loop kom je in de keuken met keuken eiland. Hier hebben we aanbouw en je kijkt uit op de tuin. Een zwembad, chill hoek ja gewoon een tuin. Nu gaan we naar de studie kamer. Die word eigenlijk alleen gebruikt voor printen enzo want ik gebruik mijn eigen laptop. En dan als je de kamer uitloopt gaan we weer even naar de aankomst hal zeg maar. Nou ehm deze deur is een inloopkast voor schoenen, jassen en tassen. Deze deur lijd naar een toilet en dan nu naar de kelder. We lopen naar een andere deur. Ik open de deur en loop het trappetje af naar de kelder. Ik zet het licht aan. Ehm ja hier is een chill room van mij en Emma en hier chillen we met vrien-
OMG JE HEBT JE VADERS PIANO NOG! Roept hij verrast. Ik kijk hem glunderend aan. Jaa alleen hij moet opgeknapt worden en worden gestemd dus ik kan er nog niet op spelen maar daarvoor kan ik Naar shawns huis tegenover me. Maarja in ieder geval, eh ja chill ruimte voor vrienden en feestjes enzo. Oke nu gaan we weer naar boven. Ik loop de trap op met Lucas achter me aan. Als we weer op de beneden verdieping zijn, lopen we de trap op naar de 1e verdieping. Deze deur is kast met spullen van de badkamer en lakens en al dat soort dingen. Hoelang blijf je eigenlijk? Vraag ik. Ehm een weekje! Zegt hij. Ooh Nice! Me moeder weet nog niet eens dat je hier bent. Zeg ik. Jawel! Je zusje ook ik had hun verteld en hun hebben mij opgehaald van het vliegveld en hier gebracht. Oh haha! Zeg ik lach ik. Nou eh verder, dit is de kamer van m'n moeder. En deze kamer is van Emma, ze hebben een eigen badkamer dusja. Nu gaan we naar zolder en daar is mijn kamer. Ik loop de trap op en open het Luik. Ik loop m'n kamer in en Lucas ook. Nou eh dit is mijn gitaar daar m'n bed en jaah! Deze deur lijd naar mijn inloopkast, dus ja kijk hier hangt mijn kleding. En als we dan deze deur nemen. Dit is mijn badkamer dus je kan hier je spullen neerleggen als je hier slaapt maar je mag ook in de logeerkamer. Zeg ik. Nee ik slaap bij jou, ik ben hier om je te troosten en ik wil niet dat je jezelf in slaap blijft huilen. Zegt hij lief
Glimlachend. Ik glimlach naar hem. Tja dit was ons huis dan! Zeg ik. Echt een mooi huis! Zegt Lucas. Thankss! Zeg ik. Lau? Wil je dat nummer van je live spelen voor me? Vraagt hij. Ik twijfel maar doe het toch. Ik pak mijn gitaar en begin met het spelen van de intro en dan begin ik te zingen.

If i had a chance....

Als ik klaar ben begint Lucas te klappen.
"Dat was echt goed lau!"
Dankje luuc! Zeg ik blozend. Hij geeft me een knuffel. Hoelaat is het eigenlijk? Vraagt Lucas. Ik kijk op mijn telefoon. 23:45. Zeg ik. Ben je al moe? Vraagt Lucas. Na al die slapeloze nachten best wel maar ik wil best wakker blijven voor je. Zeg ik. Nee hoeft niet ik ben ook best moe van het reizen. Zegt hij. Ik knik en we doen onze night routine. Even later stap ik in bed en Lucas komt naast me liggen. Dankje luuc, je bent de beste neef ever! Dankzij jou hoef ik niet huilend in slaap te vallen. Echt bedankt. Fluister ik. Je hoeft me niet te bedanken. Er moest gewoon iemand er voor je zijn. En ik ben graag die persoon! Fluistert hij terug. Goodnight. Fluistert hij. Goodnight. Fluister ik terug.

Weer een nieuw hoofdstukje, OMG MORGEN GA IK NAAR JUSTIN BIEBER!!!!!!

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now