Hoofdstuk 11

225 10 0
                                    

Laurens pov
Na het vlotten bouwen lopen we richting het restaurantje van de camping. Als we binnen komen zien we dat de Squad er ook is. We schuiven er een tafel bij en schuiven ook aan.  Goeien avond allemaal weten jullie al wat jullie willen drinken? Vraagt onze ober. We zeggen wat we willen drinken en dan loopt hij weer weg. We praten wat en dan komt hij terug met ons drinken. Weten jullie ook al wat jullie willen eten? Vraagt hij. We knikken en geven op wat we willen eten. Dan loopt hij weer weg. Zullen we morgen met z'n allen naar het strand? Vraagt Luna. Iedereen stemt in. Dan word ik gefacetimed door Shawn.
Ik: Hee Shawn, het komt niet echt goed uit want we zitten in een restaurantje.
Shawn: Ooh sorry, bel jij me dan als het kan? Enne is m'n zusje d'r?
Ik: Jaa ik bel zodra het kan. En ja Aaliyah is hier. Aaliyah! Kijk is.
Aaliyah: OMG Shawn ik mis je zo erg! Zegt ze verdrietig
Shawn: Ik mis je ook Aaliyah! Maar we bellen straks okee? Doeii hou van jullie!
Aaliyah en ik: Doeii hou ook van jou!

Dan hang ik op.
Heb je hem eigenlijk wel gesproken sinds dat hij weg is? Vraag ik. Ja een keer heel eventjes maar. Zegt Aaliyah teleurstellend.  Nahw, straks kan je uitgebreid met hem praten okee? Zeg ik en dan trek ik haar in een knuffel. Jaa is goed dankjewel Lauren. Zegt ze lief.
Ze gaat weer op haar plek zitten en niet veel later word ons eten opgediend. Zullen we naar de karaoke bar? Vraagt Lena na het eten. Jaa we hebben toch niet zo veel te doen. Zegt Sam. Iedereen knikt instemmend en dan lopen we richting de karaoke bar. We bestellen wat drinken en gaan ergens zitten. Er is iemand aan het zingen die heel goed kan zingen. Het is jongen van ongeveer mijn leeftijd. Als hij klaar is zegt iedereen van onze Squad dat ik moet gaan. Ik sta op en loop naar de man van de muziek. Ik zeg welk nummer ik wil zingen. Ik heb besloten om 'love Yourself' van Justin Bieber te zingen. Ik begin te zingen.
For all the times that you rain on my parade
And all the clubs you get in using my name
You think you broke my heart, oh, girl for goodness' sake
You think I'm crying on my own. Well, I ain't....
Als ik klaar ben met zingen begint iedereen te klappen. Ik buig en wil het podium afstappen, als iemand me tegen houd. Het is de jongen die voor mij aan het zingen was. Hoi, ik ben Jason. En hij steekt zijn hand uit. Ik schud zijn hand. Eh hoi ik ben Lauren. Zeg ik ongemakkelijk. Zullen we een duet doen? Vraagt hij. Eh is goed, welk nummer? Zeg ik. Ehm Say something? Is goed zegt de jongen en hij pakt een gitaar. We lopen het podium op en gaan zitten. Iedereen begint te klappen en als iedereen is gestopt begint hij met spelen. (Video bovenaan. Je moet je even voorstellen dat die video door hun word gezongen.)  als we klaar zijn begint iedereen te roepen en te klappen. We maken een buiging en bedanken elkaar voor het duet. Wat is je insta? Vraagt Jason. Ik geef hem mijn insta. Dan loop ik terug naar mijn vrienden. Onderweg komt er een meisje van ongeveer 15 naar me toe. Mag ik met je op de foto? Vraagt ze lief. Ik knik. Natuurlijk mag dat. Ze kijkt blij en haalt haar telefoon tevoorschijn. Ze opent snapchat en dan maken we een selfie. Hebben jij en Shawn een relatie? Vraagt ze. Ik schud mijn hoofd. Nee we zijn beste vrienden. Zeg ik glimlachend. Ooh jammer ik Ship jullie echt zegt ze blij. Haha ahw, dat is echt lief. Ik geef haar een knuffel en loop dan weer naar mijn vrienden. Zozo je hebt fans. Zegt Amy. Ik lach en duw haar zachtjes tegen haar schouder. We zitten nog een halfuurtje bij de karaoke bar en lopen dan weer richting onze huisjes. Komen jullie vanavond nog naar ons? Vraagt Sam. Ja is goed tot straks doeiii. Zeg ik. En dan lopen we ieder naar ons eigen huisje. Aaliyah kom je nog even met Shawn facetimen? Ze komt meteen naar me toe gesneld en knikt.Oke dan bel ik hem effe.zeg ik.
Shawn: Hee lau en Aaliyah! Lekker gegeten? En bij de karaoke bar geweest?
Wij: Jaa echt lekker!
Ik: Huh hoe weet je dat we bij een karaoke bar waren?
Shawn: Je bent gefilmd en het filmpje is viral gegaan. Hij staat bij de top 4 van twitter.
Ik: WoW vet! Maar jij en je zusje moeten maar even wat tijd alleen hebben dus ik laat jullie alleen doei!
Shawn: doeiii

Ik loop weg en laat ze even met elkaar praten. Ik ga bij Emma zitten en ik schenk een glaasje cola voor ons allebei in. Heb je het naar je zin? Vraag ik. Ze knikt hevig. Jaa echt heel erg leuk hier en de mensen zijn ook aardig. Ik ben blij om dat te horen.zeg ik glimlachend.
We hebben nog even een halfuurtje gekletst en toen kwam Aaliyah binnen. Shawn ging even slapen. Zegt ze en ze geeft me mijn iPhone terug. Ik knik. Was het leuk met hem? Ze knikt blij. Jaa heel erg zegt ze. Mooizo zeg ik. Oke we gaan zo even naar de andere dus willen jullie nog wat anders aantrekken? Jaa zeggen ze en we kleden ons alle 4 om. Ik trek mijn broek en shirtje uit en doe dan Shawn z'n hoodie aan die hij aan mij had gegeven. Dan loop ik naar buiten en wacht ik op de andere. Hee, heb je die van Shawn? Zegt Aaliyah die naar buiten komt lopen. Ik knik glimlachend. Jaa dat dacht ik al, aangezien de trui veels te groot is. Zegt ze lachend. Dan komen ook Amy en Emma en we lopen naar de andere. We groeten elkaar en gaan bij het kampvuur zitten. Lena schenkt voor ons allemaal wat te drinken in. Er komt iemand langs lopen en we vragen of iemand een foto van ons wil maken. Degene knikt en Hugo geeft zijn telefoon. De man pakt de telefoon en we gaan allemaal klaar staan. 3...2...1. We lachen en dan gaat de flits aan. *klik*. Dankuwel. Zeggen we en dan bekijken we de foto. Hugo zet hem op zijn snapchat. Even later roept hij naar Emma. Hee Emma, mijn broertje vind je een heel mooi meisje. Emma begint te blozen. Ooh trouwens guys morgen ben ik jarig en mijn familie komt in de middag eventjes. Dus ook mijn broertje van 14 EMMA. Zegt Hugo en hij knipoogt naar Emma. Emma lacht en bloost tegelijk. Oeehh Emma. Zeg ik. Ze lacht en geeft me een duwtje.
We drinken en kletsen nog wat en dan gaan we naar bed.

Minder leuk hoofdstuk Maarja! Loveyouu

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now