Hoofdstuk 8

245 9 0
                                    

Laurens pov

Mijn wekker gaat af. Ik pak mijn telefoon en kijk op mijn scherm hoelaat het is. Het is 8:30. Over anderhalf uur komt Amy me ophalen en dan brengt haar moeder ons naar de camping. Ik stap uit bed en ga onder de douche. Ik was mijn haar en was mijn lichaam. Ik scheer mijn benen en oksels en poets mijn tanden. Als ik klaar ben zet ik de douche uit en stap ik er onder vandaan. Ik droog mezelf af en wikkel mijn haar in een handdoek. Ik loop de badkamer uit en kleed me aan. Ik trek een zwarte high-wasted broek met gaten bij de knieen aan. Een zwarte croptop en een zwart met wit houthakkers blousje. Daarbij trek ik mijn adidas- superstars aan.

Voor make-up doe ik Mascara en eyeliner op

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Voor make-up doe ik Mascara en eyeliner op. Op mijn lippen doe ik de 'Cherry me, babylips'. Dan haal ik mijn handdoek van mijn hoofd af en laat mijn haar aan de lucht drogen. Ik ga naar beneden en maak pannekoeken voor Emma, mijn moeder en mezelf. Ik roep ze en samen gaan we ontbijten. Als we klaar zijn met eten loop ik naar boven. Ik borstel mijn haar dat inmiddels is opgedroogd en daarna krul ik mijn haar. Ik haal een paar keer mijn handen door mijn haar zodat het golven worden. Ik pak mijn shampoo, conditioner, borstel en tandenborstel nog in en dan breng ik mijn koffer naar beneden. Beneden wacht ik op Amy die over ongeveer 10 minuutjes komt. Ik besluit Shawn even te facetimen.

Shawn: Hey kleine!

Ik: Hoi grote! en we lachen allebei.

Shawn: Wanneer ga je naar Amerika? want dan kunnen we meeten!

Ik: Over een maand ga ik naar Amerika en een maand later jij toch?

Shawn: Jaadat klopt. Hoelang blijf je in Amerika?

Ik: Ik blijf een maandje in Amerika dus ik weet niet of we kunnen meeten.

Shawn: Wanneer ga je weer terug?

Ik: Ik ga de 12e weer terug.

Shawn: Ik kom de 9e in Amerika maar jij bent in New Orleans, Louisiana en mijn tour begint in Washington. Louisiana en Washington ligt nogal ver van elkaar dus dan zou ik helemaal moeten vliegen en dat kan niet zomaar vanwege concerten die ik moet geven.

Ik: NOUUUU. Ik mis je nu al zo erg Shawn ik kan mijn  boyfri... eh beste vriend toch niet missen. Ik zei bijna boyfriend omg wat stom van me denk ik in mezelf.

Shawn: Jaa omg Lau ik mis je ook echt heel erg.

Ik: Naheww maareh Mendes ik moet gaan, Amy staat voor de deur.

Shawn: Oohja je ging kamperen. Doeii en veel plezier loveyou!

Ik: Doeiii loveyoutoo! en dan hang ik op.


Ik loop naar de deur en open de deur voor Amy en  haar moeder. Hoii. zeg ik enthousiast. Dag meid, ben je er klaar voor? vraagt de moeder van Amy. Jaa ik heb er echt zin in. Willen jullie wat drinken?vraag ik. Jaa lekker doe mij maar een kop thee. zegt amy d'r moeder. Ik lust wel een glas water. Onze moeders kletsen wat en dan is het tijd om te gaan. We stoppen mijn koffer in de auto en vertrekken dan naar de camping. De camping is een halfuurtje rijden hier vandaan. Als we er na een halfuurtje zijn halen we onze spullen uit de auto. We zetten onze spullen in het huisje en gaan dan meteen even boodschappen doen. We lopen naar de winkel en kopen Twee flessen cola en een fles sprite. 2 zaken naturel chips en 2 chocolade repen. Voor het avond eten kopen sla en wat tomaatjes om er bij te doen. Als we alles hebben rekenen we af en lopen weer naar ons huisje. We zetten alles in de koelkast en de keukenkast en pakken dan de spullen uit. Als we alles hebben uitgepakt en opgeruimd gaan we de camping verkennen. Er is een klein restaurantje dus daar gaan we even lunchen. Na het lunchen besluiten we even te gaan zwemmen in het zwembad. We trekken onze bikini aan en lopen dan richting het zwembad. Onderweg komen we een groep tegen. De groep bestaat uit 3 meiden en twee jongens. Hoii, zegt een van de meisjes. Gaan jullie ook zwemmen? Vraagt ze. We knikken. Ik ben ben trouwens Bo. zegt ze en ze steekt haar hand uit. Dit zijn Lena, Nikki,Hugo en Sam. zegt ze we even elkaar allemaal een hand en dan zeggen we hoe wij heten. Hoelang zijn jullie hier al? We zijn vannochtend aangekomen zegt Amy. Hoelang jullie vraag ik. Wij zijn hier sinds gister. zegt Lena Gaan jullie met ons zwemmen? vraagt Hugo. Amy en ik knikken en met zijn alle lopen we naar het zwembad. Ik trek mijn jurkje uiten duik net zoals de anderen het zwembad in. Als iedereen weer boven water is gaan we met zijn alle van de glijbaan. Na 2 uur gezwommen te hebben gaan we het zwembad uit. We drogen ons af en lopen weer richting onze huisjes. Welk terrein zitten jullie? vraagt Sam. Ehm wij zitten op terrein F. zeg ik. Oh nice, wij ook zegt Sam. We lopen samen naar ons terein. Als we bij het terrein zijn aangekomen vraagt Lena of we na het eten komen. Komen jullie na het eten naar ons? Amy en ik knikken. Jaa lijkt me leuk zeggen we allebei. 20.00 bij ons? vraagt Bo? Ja is goed. Dan lopen we naar ons huisje die 10 meter van die van hun afstaan. Hun hebben twee huisjes naast elkaar. Amy en ik gaan allebei even douchen en daarna gaan we eten. Als ik heb gedoucht trek ik mijn kleding aan.

Ik doe mijn haar in een staart en dan gaan we naar de groep

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik doe mijn haar in een staart en dan gaan we naar de groep. Ze hebben een kampvuur gemaakt en we zitten er met zijn alle omheen. We drinken wat en praten wat. He, ben jij niet die beste vriendin van Shawn en met dat youtube kanaal. Ik slik even als ik hoor 'Bestevriendin van shawn' ach ik moet me d'r overheen zetten en hem vergeten als crush. Ik knik, Ja dat ben ik. zeg ik verlegen.WOOOWW JAA JIJ KAN ECHT FUCKING MOOI ZINGEN! schreeuwt Bo. We moeten allemaal lachen. Dankje zeg ik met een glimlach. Kan je misschien iets voor ons zingen? zegt Hugo. Ik kijk hem twijfelend aan. Toe nou, je kan het. fluistert Amy in mijn oor. Ik glimlach en begin dan te zingen.

Feeling used
But I'm
Still missing you
And I can't
See the end of this
Just wanna feel your kiss
Against my lips
And now all this time
Is passing by
But I still can't seem to tell you why
It hurts me every time I see you
Realize how much I need you....

Als ik het hele lied heb afezongen begint iedereen te klappen. Wauw echt mooi Lauren. zegt Nikki. Dankje zeg ik blozend. We drinken meer en meer en meer......


HEYHEY, Ik weet niet of ik morgen kan uploaden want ik heb morgen een verjaardag maarja xxx oh en de foto aan het begin is de bungalow en de slaapruimte is daarboven

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now