Hoofdstuk 68

142 3 0
                                    

Het is een week verder. Vandaag zouden ze milou weer gaan opzoeken. Maar Shawn is eerst met camilla en de andere vrienden.

Pov Lauren
Ik word wakker en kijk hoelaat het is. Het is 10:00 precies. Ik stap uit bed en neem een douche. Als ik klaar ben met douchen trek ik m'n kleding aan. Ik doe mijn haar en make-up en als ik met alles klaar ben is het 11:15. Om 14:00 zou Shawn me ophalen om naar milou te gaan. Hij is nu eerst nog met camilla en de rest van die groep waar hij de afgelopen week nog heel vaak is geweest. Ik besluit om even een video op te nemen voor m'n kanaal. Ik plaats een tweet:

"@Laurenwood: Going to film a q&a! Send me Some questions💜"

Als die tweet is geplaatst zet ik mijn spullen enzo klaar. Na 10 minuutjes ben ik klaar en pak ik m'n telefoon. Ik zet de camera aan en begin met praten.

Ik zet de camera uit. Ik stop het geheugenkaartje in m'n laptop en Edit de video. Als ik klaar ben met editen is het al weer 13:30. Ik besluit maar wat YouTube filmpjes te kijken totdat Shawn er is.

Het is 14:00 en Shawn is er nog niet.

Het is nu al 14:15. Ik probeer hem te bellen maar hij neemt niet op. Godverdomme Shawn! Vloek ik in mezelf. Wat is er? Vraagt Emma die net beneden komt. Shawn en ik hadden om 14:00 afgesproken om naar milou te gaan. Het is nu al fucking 14:15. Ik bel hem nog twee keer maar hij neemt niet op. Nou dan ga ik maar alleen he! Zeg ik zuchtend. Nou veel plezier dan en doe haar de groetjes! Zegt Emma. Ik knik en loop dan de deur uit. Ik loop naar de drukke straat en hou een taxi aan.

Ik loop het weeshuis binnen. Hallo, ik kom voor milou. Zeg ik. De vrouw kijkt me aan en knikt. Zonder Iets te zeggen loopt ze weg. Even later komt ze terug met milou achter haar aan. Milou rent op me af en knuffelt me. Als ze me loslaat kijkt ze omzich heen. Waar is Shawn? Vraagt ze verdrietig. Kom zullen we even naar je kamer gaan? Dan vertel ik het je daar wel oke? Ze knikt en samen lopen we naar haar kamer.

Ik ga zitten op haar bed en ze gaat naast me zitten. Waar is Shawn? Vraagt ze nog een keer. Shawn is bezig voor muziek met camilla cabello. Sorry. Zeg ik dan. Ze kijkt erg verdrietig. Maar dan heb je Binnekort weer een nieuw liedje van Shawn! Zeg ik zodat ze hopelijk een beetje opvrolijkt. En ja het lukt. Er verschijnt een glimlach op d'r gezicht.

Ik zit nu weer in een taxi naar huis. Als ik thuis aankom, betaal ik de chauffeur. Daarna loop ik naar m'n huis. Ik open de deur. Niemand zit beneden dus ik loop naar m'n kamer. Daar zit Shawn op mijn bed. Als hij mij ziet staat hij meteen op. Sorry sorry sorry, het spijt me zo erg maar- zegt hij. Niks maar! Roep ik voordat hij z'n zin kan afmaken. We hadden een afspraak Shawn! Een afspraak die al veel eerder stond dan met je nieuwe vriendjes. Prima dat je met ze afspreekt maar kom fucking optijd! Roep ik boos. Onschuldig kijkt hij me aan. Dankzij jou mag ik een 6 jarig meisje die het al moeilijk genoeg heeft vertellen dat haar idool niet kan komen en beloften verbreekt! Zeg ik boos. Heb je dat Sirieus zo verteld? Vraagt Shawn boos. Nee natuurlijk niet! Ik gedraag me tenminste niet als een klootzak zoals jij wel doet! Roep ik. Shawn komt op me af. Ik doe een stap naar achter. Je bent verdomme alleen nog maar bezig met camilla en de rest! Wanneer hebben wij voor het laatst iets leuks gedaan? Precies dat was op vakantie! Zeg ik boos. Hij komt weer dichterbij en wil me aanraken. Ik geef hem een klap in z'n gezicht. Meteen grijpt hij naar z'n wang. Het is even stil. Ga. Zeg ik dan om de stilte te verbreken. Maar lau- zegt hij. GA! Zei ik toch? Roep ik boos. Snel loopt hij naar het trappengat. Hij kijkt me nog een keer aan en loopt dan weg. Ik loop naar m'n raam en ga in de vensterbank zitten. Even later zie ik Shawn de weg oversteken naar z'n eigen huis. Een traan rolt over mijn wang. Hee gaat het? Ik hoorde jullie ruzie. Hoor ik de zachte stem van Emma die in het trappengat staat. Ik veeg m'n traan weg en glimlach naar haar. Ze loopt m'n kamer in en gaat tegenover me in de vensterbank zitten. Heb je hem geslagen? Vraagt ze voorzichtig. Langzaam knik ik. Ze zucht. Het is niet de juiste oplossing maar je hebt wel gelijk. Hij is te veel bezig opeens met die andere. Zegt ze. Ik knik. Ik ga vanavond wel even langs hem om sorry te zeggen. Zeg ik. Emma knikt. Ik ga even Lucas bellen. Zeg ik dan. Emma knikt en loopt weer naar beneden. Ik pak m'n iPhone en FaceTime Lucas. Al snel neemt hij op.

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now