Hoofdstuk 7

256 12 0
                                    

Laurens pov

Ik in bed en kijk een film. Ik ben net een uurtje thuis en ik mis Shawn nu al. Shawn zit nu in het vliegtuig onderweg naar Europa. Hij blijft 2 maanden touren in Europa en na die twee maanden gaat hij touren in Amerika. Als hij twee maanden heeft getoured in Amerika gaat hij ook nog twee maanden touren in Azie en daarna komt hij terug. Als de film is afgelopen ga ik slapen. Als ik de volgende morgen wakker word zie ik dat ik een appje heb van shawn.

Shawniee❤️: Hey beautiful, ik ben veilig geland in Ierland en we gaan zo de hoofdstak Dublin verkennen. Morgen avond heb ik mijn eerste concert in Dublin. Overmorgen geeft ik nog een concert in Dublin.Ik ben dus 3 dagen in Dublin. Daarna gaan we naar Galway en  daar geef ik een concert. Ik blijf twee dagen in Galway en dan blijven we nog twee dagen in Cork waar ik twee concerten geef. Heb jij nog plannen?  Ik mis je nu al x

Ik: Ik mis je ook.. Je week in Ierland klinkt leuk en ik hoop dat je het naar je zin hebt! Morgen ga ik een weekje Camperen met Amy en Emma en Aaliyah blijven ook twee nachtjes bij ons op de Camping. Ik dacht er aan om misschien een youtube kanaal te beginnen met onder andere covers. Ik weet het nog niet zeker want wat als het niks word? Dan heb ik mijn geld verspild aan dure spullen voor niks. Dus daar twijfel ik ook nog over. x

Shawniee❤️: JAAA, je moet echt een youtube kanaal beginnen! Het word sws wat, je hebt al heel veel fans. Je mag mijn film spullen wel lenen anders. Je magg het ook wel in mijn huis opnemen in ons hutje of bij de vleugel. Veel plezier en succes x

Ik: Uhm.. okee dan. Waar kan ik de spullen vinden? In de kelder of in het opberghok? Jij ook veel plezier x

Shawniee❤️: Ja, in het opberghok. P.s doe je de fans ook de groetjes van mij? Byeex

Ik: Zal ik doen! byeee mendeessssx


Ik stap onder de douche. Na het douchen kleed ik me aan en maak ik me op. Ik pak mijn laptop van mijn bureau en loop naar beneden. Ik pak de huissleutel van Shawn en loop naar zijn huis. Als ik bij zijn huis maak ik de deur open en loop ik naar binnen.Ik besluit om piano te spelen. Ik start mijn laptop op en zoek lyrics op. Ik zet de microfoon en de softboxen klaar. Dan zet ik de camera neer en zet ik hem aan. Eerst maak in een introvideo.

Hoi allemaal, ik ben lauren.Sommige van jullie kennen mij misschien al en sommige niet. Ik heb met Shawn mendes opgetreden bij een van zijn concerten. Shawn Mendes is mijn beste vriend en hij heeft me gestimuleerd om weer verder te gaan met muziek. Dus hier ben ik dan, met een youtube kanaal. Ik ga covers opnemen en soms ook andere video's. Ehm verder... Ik ben Lauren sam Wood en ik ben 16. Mijn hobby is muziek maar ik hou ook van Dansen. Ohja ik moest van Shawn Mendes de groeten doen maar dat kan hij ook zelf dus ik ga hem even Facetimen. .......... Shawn: Heyy Lau, hoe gaat het?

Ik: Jaa gaat goed1 Ik ben nu een video aan het opnemen en je wou de groeten doen toch? Dus hier is je kans. 'Ik draai mijn scherm naar de camera zodat je shawn ziet'.

Shawn: Haha, Hey guys whats up! Abonneer op dit kanaal! Love you guys!

Ik: Maar ik ga verder met de video opnemen. Bye langeee

Shawn: Goodbye kleineee, love youu en veel succes

Ik: Thanks love you too!

Nou guys, dat was shawn. Ik ga deze video afsluiten, doeeiiiiii.

Ik zet de camera opnieuw aan en neem dan een cover op.

Hey guys, mijn naam is Lauren en ik ga vandaag mijn eerste cover op dit kanaal opnemen. Dit liedje is speciaal voor Shawn omdat hij op tour is en ik hem heel erg mis. (Video bovenaan is de cover.) Ik begin de intro te spelen op de piano en dan begin ik te zingen. Als ik klaar ben zet ik de camera uit. Ik zet de bestanden op mijn laptop en begin de video's te editen. Eerst plaats ik de intro video en daarna de cover van 'see you again'. Ik stuur Shawn een appje dat de video's erop staan, ruim de spullen op en ga dan weer terug naar huis.

Shawns pov

Mijn telefoon krijgt een melding binnen. Het is een appje van Lauren.

Lauu❤️: Video's are up! x

Ik: Nice, ik geef je een shoutout!

Ik open youtube en maak een screenshot van Lau d'r kanaal. Daarna open ik instagram. Guys, Lau is een youtube kanaal gestart. Link is in my bio. Follow my bestfriend please!!! Ik denk na... Bestfriend of girlfriend? de laatste twee dagen gingen we wel om met elkaar alsof we een relatie hadden. Ik haal bestfriend weg. ' Follow my girlfriend please!!!'. Nee laat maar straks denkt ze nog dat ik gek ben. Ik verwijder het en zet weer bestfriend neer. Ik zucht en druk dan op delen. Meteen krijg ik allemaal reacties en likes binnen. Ik scroll door mijn feed en zie dat lau ook heeft aangekondigd dat ze een kanaal heeft. Ik ben trouwens helemaal vergeten om te kijken naar de filmpjes. Ik open yooutube en klik op haar intro video. Wauw, ze is zo mooi. denk ik bij mezelf. Na de intro video klik ik de cover aan. Hey guys, mijn naam is Lauren en ik ga vandaag mijn eerste cover op dit kanaal opnemen. Dit liedje is speciaal voor Shawn omdat hij op tour is en ik hem heel erg mis. Ik Glimlach en kijk dan verder. Zodra ze begint te zingen smelt mijn hart. Ze zingt prachtig. Zo mooi echt niet te geloven. Als het filmpje is afgelopen heb ik tranen in mijn ogen. Het was zo mooi en dan ook nog de gedachte dat ze het speciaal voor mij zong laat me echt smelten. Damn, wat hou ik veel van dit meisje.

Laurens pov

Ik krijg een melding binnen. 'Shawn mendes heeft u getagd in een foto' Ik open de foto en lees wat er bij staat. 'Guys, Lau is een youtube kanaal gestart. Link is in my bio. Follow my bestfriend please!!!'  Teleurgesteld kijk ik naar mijn scherm. ''Bestfriend'' ... Ik ben nu officieel gefriend-zoned. Ik had gehoopt dat we meer konden zijn. Achja, het zou onze vriendschap kapot maken dus het is misschien beter zo. Ik zucht en sluit mijn telefoon af. Ik besluit om even te gaan sporten. Ik trek mijn sportkleding aan en doe mijn haar in een staart. Ik loop naar beneden en trek mijn sportschoenen aan. Mam, ik ben even naar de sportschool! roep ik. Is goed schat, doe je voorzichtig. zegt ze half vragend. Jaa is goed. zeg ik en dan loop ik de deur uit.

Na twee uur gesport te hebben vind ik het wel weer prima. Ik ga naar huis en stap thuis onder de douche. Als ik heb gedoucht trek ik mijn nike tech aan en loop ik naar beneden. Mijn moeder,zusje en ik eten wat en dan ga ik weer naar mijn kamer. Ik pak mijn spullen in voor het kamperen en daarna ga ik naar bed.

Whatsupp guyss, uhm jaa ik weet geen leuke shipname voor Shawn en Lauren. Degene die nog t best klinkt is : Shauren. Ja niet heel leuk ofss maar we moeten het er maar mee doen. Ohja ik weet nii waarom maar ik heb soort van niet de vader van Shawn in het verhaal verwerkt. Idk of k dt nog ga doen of niet. En als ik foto's of filmpjes van iets post moet je nii denken oo zo ziet Lauren er uit ofss. Het gaat erom dat je er een idee bij krijgt. Je mag helemaal zelf bedenken hoe Lauren en de andere mensen in het boek eruit zien xx

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now