Hoofdstuk 17

213 7 0
                                    

Zelfde dag, Emma's pov
Ik word wakker door mijn wekker die afgaat. Ik pak mijn telefoon en kijk naar mijn meldingen. Ik heb snaps, insta meldingen en een appje.
Davey👫: Goodmorning babeygirl, vandaag zie ik je weer💍❤️
Ik glimlach en antwoord terug.
Ik: Goodmorning lieffie, Jaa eindelijk❤️ Ik kom je ophalen bij het station. Hoelang zit je in de trein?
Davey👫: Oeh Nice! Ehm ik zit ongeveer 10 minuutjes in de trein, ik ben om 11:35 op het station. Perron 2.
Ik: Is goed babey tot straks💗
Davey👫: Tot straks😘

Ik sta op uit bed en stap onder de douche. Ik doe de nodige dingen en stap dan weer uit de douche. Ik droog mezelf af en kleed me aan.
Ik trek een zwarte broek met een grijze Nike sweater aan. Ik doe mijn hele lichte roze Nike huaraches aan en ik for mijn haar in een hoge staart. Voor make up Teken ik licht m'n wenkbrauwen en doe ik een dun lijntje eyeliner zonder wing. Ik doe ook mascara en Eos op. Dan kijk ik hoelaat het is. Over een half uurtje moet ik vertrekken. Ik loop naar beneden en maak mijn ontbijt. Mijn moeder is werken dus ik ben alleen thuis. Morgen komt Lauren weer terug. En een week later gaan we naar Amerika. Als ik mijn ontbijt op heb poets ik nog een keer mijn tanden. Dan loop ik naar buiten en stap ik op mijn fiets naar het station. Ik kom om 11:30 aan op het station. Dan loop ik naar perron 2 en blijf daar wachten op davey. Als twee minuten later zijn trein is aangekomen zoek ik door de menigte naar davey. Als ik hem 10 meter verderop uit de trein zie stappen met een bos bloemen, krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Hij ziet me ook en zijn mondhoeken krullen omhoog. Ik ren op hem af en spring op hem. we vallen bijna maar hij houd me stevig vast en blijft staan. Ik sla mijn benen om zijn heupen en zo staat we eventjes knuffelend. Na Een tijdje laat ik los en ga ik weer op de grond staan om hem een kus te geven.
Had je me gemist? Vraagt davey lachend en hij geeft de bos bloemen. Ik knik en pak de bloemen aan. Jaa tuurlijk, volgende week ga ik op vakantie 4 weken lang en dan moet ik je weer missen. Zeg ik verdrietig. Hij slaat zijn arm om me heen. Kom babey we denken alleen aan de leuke dingen. Zegt Hij en dan lopen we naar mijn fiets. Hij gaat zitten en ik spring achterop. Ik wijs hem de weg naar mijn huis en als we thuis zijn stap ik van de fiets af. We lopen mijn huis binnen en ik leid hem beneden rond. Wil je wat te drinken? Vraag ik. Hij knikt. Wat heb je? Vraagt hij. Kom maar even kijken. Zeg ik. Hij loopt naar de koelkast waar ik sta en kijkt. Ehm doe maar cola. Zegt hij. Ik knik en loop naar het keuken eiland. Ik pak twee glazen en zet ze neer. Ik maak de fles open en schenk twee glazen in. Terwijl ik daarmee bezig ben komt davey achter me staan. Hij legt zijn hadden op mijn heupen en geeft me kusjes in mijn nek. Als ik de fles cola heb neer gezet draait hij me om en geeft hij me een kus. Hij vraagt toestemming en ik laat hem toe. We beginnen te zoenen. Hij tilt me op en zet me op het aanrecht. Ik klem mijn benen om zijn heupen heen en sla mijn armen om zijn nek. Na een tijdje stoppen we blozend. En drinken we ons drinken op. Ik neem hem mee de tuin in en laat hem de tuin zien. Dan neem ik hem mee naar de kelder waar de piano van Lauren en mijn vader staat.
Speel jij? Vraagt davey aan mij. Ik schud mijn hoofd. De piano is van me vader en van mijn zus. Nadat mijn vader is overleden heeft Lauren nooit meer gespeeld. Voordat Shawn weg ging speelde ze voor hem. Op deze piano. Ze is door Shawn weer bezig met muziek. Davey slaat een arm om me heen. Het spijt me zo erg voor jullie dat jullie vader is overleden. En dan drukt hij een kus op mijn voorhoofd. Ik glimlach en denk terug aan mijn vader. Ik mis hem zo erg. Er rolt een traan over mijn wang en davey veegt hem weg. Dont cry babygirl. Zegt hij lief en geeft me een kus. Ik glimlach en we lopen weer terug. We lopen naar boven en ik laat hem mijn kamer zien.

Wauw leuke kamer! Zegt hij en hij spring op mijn bed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wauw leuke kamer! Zegt hij en hij spring op mijn bed. Ik kom naast hem liggen en we knuffelen wat. Hij pakt mijn hand en speelt er wat mee. Dave, we kennen elkaar eigenlijk nog niet zo goed. Vertel eens wat over jezelf. Zeg ik
Ehm ik ben Davey maar dat wist je al. Ik speel gitaar en zing af en toe. Mijn broer speelt ook gitaar maar hij zingt niet. Ik zit op voetbal en rugby. Mijn lievelings kleur is blauw en mijn lievelings eten is pasta. Ik ga op vakantie naar Italië. Mijn hobby's zijn dus , zingen, gitaar spelen, voetballen, rugbyen, gamen en met jou zijn. Ik heb een hond en ze heet Sally. Eh ja dat was het wel. Zegt davey. Nu jij.
Ehm ja ik ben Emma. Mijn hobby's zijn zingen, voetballen en dansen. Ik zit 6 jaar op voetbal en 8 jaar op dansen. Ehm ik ben naar Canada verhuist nadat mijn vader is overleden. Mijn lievelings eten is Subway en kip. En mijn lievelings kleuren zijn blauw en zwart. Ik doe mee aan landelijke dans wedstrijden en heb 2 goud met mijn team in de hiphop, 1 brons met mijn team in ballet, 2 zilver met mijn team ook in hiphop en 1 goud alleen bij moderne dans. Dus ik ben een echt dansmeisje. Ik zit met voetbal in de c1 van de meiden. En ja dat was het. Zeg ik. Zullen we even een ijsje gaan halen? Davey knikt en we lopen het huis uit. We lopen naar de snackbar die hier 3 minuten lopen vandaan zit. We bestellen een softijsje met spikkels en eten hem op. Als we hem op hebben lopen we terug. We lopen naar mijn kamer. Zullen we een film kijken? Vraag ik. Hij knikt. Wacht ik maak wel even wat popcorn en wat drinken en dan kies jij een film uit dave. Hij knikt en zet de tv aan. Ik loop naar beneden en maak popcorn en schenk twee glazen cola in. Ik zet het op een dienblad en loop weer naar boven. Ik hoor davey zingen en het is echt mooi. Ik pak mijn telefoon en neem het op op snapchat. Ik zet het in mijn verhaal en loop dan de kamer in. Ik hoorde je wel bae, echt prachtig. Hij stopt meteen met zingen want hij hoorde me miet binnen komen. Hij bloost. Dankje lieffie. Zegt hij verlegen. Ik geef hem een kus en kijk wat hij heeft uitgezocht. The hunger games! Goeie keuze dave! Zeg ik. Ik ga naast hem op bed liggen en pak de popcorn erbij. Ik zet het tussen ons in en we starten de film. Als de film is afgelopen zie ik dat davey in slaap is gevallen. Ik maak gauw een snapchat want hij is Sooo
Cuteee! Ik laat het zo liggen en FaceTime Lauren.
L: Wassuppp girlll!
E: AYEEE BISHH
L: hoe is t daar? En met davey?
E: Jaa t is goed maar t is wel leeg hier. Davey is in slaap gevallen dus k laat hem maar even slapen.
L: Naahw cute!
E: hoe is t bij jullie?
L: ja we gaan zo naar het strand en vanavond gaan we uit. Gaan jullie nog wat doen?
E: Ja, dave blijft eten en dan gaan we naar de kermis. Daarna gaat ie weer.
L: Naahw, wanneer zie je hem weer?
E: morgen ga ik naar hem toe en over 3 dagen komt hij weer hier.
L: Oeh Nice, maar ik ga want we gaan naar het strand.
E: is goed groetjes aan iedereen en veel plezier.
L: Groetjes terug en jij ook! Doei lieffie!
E: BYE lauu!

Ik loop terug naar de kamer. Waar davey nog steeds slaapt. Ik schud hem zachtjes wakke. Hij opent zijn ogen en zijn haar zit door de war.

De rest van de dag doe ik morgen of overmorgen coxoxo

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now