Hoofdstuk 78

137 3 0
                                    

Pov Lauren
Ik word wakker in Shawn z'n armen. Ik druk een kusje op z'n kaak en stap dan uit bed. Het is 9:47. Ik loop een verdieping naar beneden de logeerkamer in. Daar slaapt milly. Ik open langzaam de deur en zie dan een slapende milly. Milly wakker worden. Zeg ik zachtjes. Langzaam opent ze haar oogjes. Ze gaat recht op zitten en ik ga op de rand van het bed zitten. Het is nog vroeg, maar zullen wij een lekker ontbijtje maken voor alle gasten? Stel ik voor. Ze knikt en staat op uit haar bed. Ik onze pyjama's lopen we naar beneden. Zij in haar frozen pyama en ik in Shawn z'n shirt. Als we beneden zijn zetten we de oven aan. Ik zet spullen klaar voor pannekoeken beslag en help milou een beetje met het maken van beslag. Tussendoor doe ik verschillende  soorten fruit in bakjes en doe ik de broodjes in de oven. Ik leg beleg op tafel en we bakken de pannekoeken. Ongeveer 45 minuten later zijn we klaar met het ontbijt. Het is 10:35. Zullen we de rest wakker maken? Vraag ik. Ze knikt. Ik grijns en pak twee pannen deksels en geef ze aan milly. Ze begint te giechelen. Zelf pak ik een pan en een pollepel. Samen sluipen we naar boven. We lopen naar een van de logeerkamers waar brandon, Hugo, davey, Lucas en jake slapen. We openen de deur. Milou begint de deksels tegen elkaar aan te slaan en ik sla met de pollepel op de pan. Rot op! Roepen ze allemaal. Lachend rennen we naar Emma d'r kamer. Op haar kamer slapen alle meiden. Emma, Aaliyah en Ester. We doen precies hetzelfde en ook hun beginnen te gillen. We maken alle volwassen rustig wakker zonder pannen en deksels. Dan lopen we naar zolder waar Shawn nog slaapt. Wat ik erg knap vind met al die herrie. Milly en ik kijken elkaar grijzend aan en beginnen dan weer met onze herrie. Shawn schrikt wakker en we beginnen hard te lachen. Uiteindelijk kan Shawn er ook om lachen. We lopen naar beneden voor het ontbijt.

Het was een heerlijk ontbijt. Zegt de moeder van jake en brandon. Iedereen stemt in en bedankt mij en milou. Vandaag gaan we met z'n allen naar de kermis. Maar eerst moeten we milou terugbrengen.

We lopen naar de balie. We zijn net optijd. We melden dat milou terug is en lopen dan naar haar kamer. De rest wachten in de auto's op ons. Ik geef milou een kus op d'r voorhoofd. Shawn doet precies hetzelfde. We komen snel weer langs kleine. Zegt Shawn. Milou knikt teleur gesteld. Ze vind het jammer dat ze nu weer alleen is. Samen met Shawn verlaten we haar kamer en lopen we naar de auto's.

Samen met jake ga ik in een achtbaan. Shawn en Emma zitten achter ons en daarachter zitten Aaliyah en brandon. De rest ging in een andere achtbaan.

We zitten nu bij een restaurantje van het pretpark. Ik zit naast jake en aan m'n andere kant zit Lucas. Met z'n drieën zitten we allemaal gekke selfies te maken. Ik kijk schuin tegenover me. Shawn zit rustig te eten. Als ik even later weer kijk zie ik dat hij jaloers mijn kant op kijk. Ik zucht en negeer het. Als we hebben gegeten gaan we weer naar andere attractie want anders kotsen we alles er weer uit. We gaan allemaal in watertrappers. Samen met Shawn ga ik in een zwaan zitten. Alle koppels zitten bij elkaar. En de single peoples gaan ook in tweetallen. Met z'n allen trappelen we een halfuurtje door het water. Wat was er nou net? Vraag ik aan Shawn. Wat? Vraagt Shawn. Je keek nogal jaloers tijdens het eten. Zeg ik. Ik ben niet jaloers. zegt hij kort. Ik trek m'n wenkbrauwen op en negeer het.

We zijn nu weer thuis. We hebben met z'n allen bij de Mac avond gegeten. Het is 17:35. We gaan zo met alle "jongeren" naar de club. Alle volwassenen gaan met z'n allen naar de bioscoop. We gaan ons nu allemaal klaar maken. De jongens met z'n allen op een kamer en de meiden met z'n allen op een kamer. Ik heb net gedoucht in m'n eigen kamer. Nu gaat ester douchen. Ik loop terug naar Emma d'r kamer waar alle make-up en haartools liggen. Ook m'n outfit ligt daar. Emma staat nu onder de douche en Aaliyah heeft net gedoucht. Ik föhn m'n haar droog en daarna stijl ik het. Ik ga even naar huis om een outfit te pakken. Zegt Aaliyah. Ik knik. Moet ik mee of red je het? Vraag ik. Ehmm... Kan je me misschien helpen? Ik wil er leuk uit zien en ik wil dat brandon me ook mooi vind. Zegt ze voorzichtig. Ik glimlach en sta op. Aaliyah tuurlijk vind hij je mooi. Of je nou een vuilnis zak aan hebt of een dure jurk. Je bent mooi met of zonder make-up ook. Zeg ik dan. Ze glimlacht en bedankt me en samen lopen we naar haar huis. Als we een outfit hebben uitgekozen, lopen we terug naar mijn huis.

We zijn klaar met haar, make-up en outfits.

Outfits van de meiden

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfits van de meiden

We lopen naar beneden en als we de woonkamer binnenlopen zitten alle jongens al klaar. Als ze ons zien beginnen ze te fluiten. Onze ouders enzo zijn al weg. Zullen we dan maar gaan? Zegt Shawn. Iedereen stemt in en de jongens staan op. Shawn loopt naar me toe. You look hot. Fluistert hij in m'n oor. Ik bloos en hij geeft me grijzend een kus. Met z'n allen gaan we in Shawn z'n auto zitten. Het is krap maar het lukt net. We rijden naar de club en parkeren de auto.

We worden toegelaten in een vip ruimte. We gaan zitten en bestellen allemaal wat drinken. Als we ons drinken ophebben gaan we naar de openbare dansvloer. We raken elkaar allemaal een beetje kwijt. Ik loop met Shawn. Als we een plekje hebben gevonden gaan we daar staan. Shawn danst achter me en dan draai ik me om. We beginnen te zoenen en ik sla m'n armen om hem heen. Als we na een tijdje de zoen verbreken lopen we weer wat rond. Ik kom Emma en ester tegen samen met davey en brandon. Ik loop met Emma en Aaliyah verder en Shawn loopt verder met davey en brandon. We lopen wat rond en gaan uiteindelijk terug naar onze tafel. D'r zit niemand van onze groep dus iedereen is nog op de dansvloer. Opeens komen er drie jongens bij ons zitten. Ze slaan een arm om onze schouders. Emma, Aaliyah en ik kijken elkaar ongemakkelijk aan en halen de armen van onze schouders af. En wat doen deze mooie dames alleen? Zegt de jongen die z'n arm om Emma heeft. We zijn niet alleen, maar de rest van de groep is nog ergens op de dansvloer. Zegt Emma. De jongen drukt een kus op haar wang. Precies daarna geven de andere jongens mij en Aaliyah een kus. We duwen ze weg. Doe normaal! Roep ik boos. Wat doen jullie eigenlijk in een vip ruimte?! Vraag ik boos. Via de achteringang naar binnensluipen. Zegt de jongen terwijl hij z'n hand op m'n Boven been legt. Meteen duw ik z'n hand weer weg. De jongen komt met z'n gezicht op m'n gezicht af. Rot op! Roep ik boos. De jongen negeert het. Ga van me af! Roep ik nog een keer boos. In m'n ooghoek zie ik dat de andere jongens precies hetzelfde proberen bij Aaliyah en Emma. Ik probeer de jongen van me af te duwen maar hij houd me steeds steviger was. Hij trekt me naar zich toe en komt met z'n gezicht weer dichtbij. Rot op vuile klootzakken! Roep ik weer. Weer negeert de jongen het en komt hij dichterbij. Je hoorde haar toch? Oprotten! Hoor ik een bekende stem. Het is shawn. De jongen kijkt op. Dan komen brandon, jake, davey en Hugo er ook aan. De jongens staan bang op en lopen snel weg. Shawn komt op me af en geeft me een knuffel. Gaat het? Vraagt hij bezorgd. Ik knik. We zijn nog twee uurtjes in de club en dan gaan we naar huis. Als we thuis komen is het 2:00. Meteen gaan we naar bed. Shawn gaat bij de jongens slapen en ik slaap bij de meiden.

Vakantie liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu