Hoofdstuk 14

233 6 0
                                    

Emma's pov
We zitten met zijn allen aan tafel te ontbijten. Over een uurtje worden Ik en Aaliyah opgehaald. Over half uurtje word davey opgehaald. Zullen we anders nog even trampoline springen in het springpark? Stelt Hugo voor. We stemmen in en lopen met zijn allen naar het springpark in de camping. Emma? Ik draai me om. Het is davey Ja? Ehm nou ik vind je echt heel erg leuk en die zoen vast gister was echt geweldig. Zegt hij blozend. Ik loop naar hem toe. Ik vind je ook leuk en gister was echt leuk. Ik geef hem een knuffel. En wil dan weer doorlopen. Maar hij pakt mijn hand en trekt me terug. Als ik weer met mijn gezicht zijn kant op sta drukt hij zijn lippen op de mijne. Het voelt alsof er een hele vlindertuin ontploft in mijn buik. *fietfieuww* lekker bro! Hoor ik Hugo roepen. Nou verpest het moment niet sukkel. Hoor ik Lauren erachter aan roepen. In mijn hoofd lach ik. Davey vraagt toestemming met zijn tong en ik geef hem dat. Zijn tong gaat naar binnen en we beginnen te zoenen. Ik sla mijn armen om zijn nek en hij legt zijn handen op mijn heupen. Na een tijdje stoppen we. Lieve Emma, wil je mijn meisje zijn? Vraagt hij lief. Ik knik hevig. Jaa tuurlijk wil ik dat. Zeg ik en ik vlieg hem om zijn nek. De mensen van de Squad roepen aahw geluiden en hand in hand lopen we weer verder. Hugo en Lauren komen naast ons lopen. Gefeliciteerd kleintjes. Zeggen ze en dan lopen ze weer weg. Ik lach en geef Davey dan een kus op zijn wang.
Als we trampoline hebben gesprongen gaan we weer naar de huisjes toe. Davey word over ongeveer 5 minuten al opgehaald jammer genoeg. We gaan even naar mijn tentje en gaan daar samen even liggen. We praten wat en spreken af wanneer we gaan afspreken in de vakantie. Wat is je favoriete liedje?vraagt hij. Photograph. Antwoord ik. Hij begin te zingen en ik sluit mijn ogen.
Loving can hurt, loving can hurt sometimes
But it's the only thing that I know
When it gets hard, you know it can get hard sometimes
It is the only thing that makes us feel alive....

Als hij klaar is open ik mijn ogen. Wauw dave, dat was echt prachtig. Volgende keer als we gaan chillen ga ik wel voor jou zingen maar volgens mij is het tijd om te gaan voor jou. We staan op en lopen hand in hand de tent uit. Precies dan komen zijn ouders aanrijden. Ze parkeren de auto en stappen uit. Zozo, toch wel een nieuwe vriendin? We knikken allebei blozend en kijken dan naar de grond. Ahw gefeliciteerd schatjes, wat leuk. Zegt zijn moeder. Wacht ik maak even een foto van jou, Emma, Hugo en Lauren. We gaan bij elkaar staan en dan maakt ze een foto. We praten nog even wat em dan nemen we afscheid. Ik geef hem een kus en een knuffel. Tot over 3 daagjes dave. En dan zwaaien we hem uit. Ik pak mijn mobiel en plaats de foto die Lauren had gemaakt van ons momentje vanochtend op instagram.

I love you❤️

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

I love you❤️

Zet ik erbij en druk dan op delen. Niet veel later krijg ik een reactie van davey.
@Daveyy.s : I love you babygirl, ur mine❤️ ik glimlach als ik die reactie zie. Ik krijg ook een paar reacties van Laurens fans en eentje van Shawn.
@Shawnmendes : Nahw Emma heeft een vriendjeee👏🏽❤️ ik glimlach en vergrendel mijn telefoon. Ik pak mijn spullen in en wacht tot mijn moeder ons komt ophalen. Ik ga naast Aaliyah liggen op bed. Hee girll! Zeg ik blij. Ze glimlacht kort en richt zich dan weer op haar telefoon. Hee wat is er? Vraag ik bezorgd. Niks. Zegt ze schouderophalend. Ik kijk haar aan en zie dat er dan een traan op het scherm van haar telefoon valt. Hee Aaliyah je bent mijn beste vriendin, je kan me alles vertellen. Ze kijkt me verdrietig aan en dan rollen er nog meer tranen over haar wangen. Ik mis mijn moeder en Shawn gewoon heel erg. Ik trek haar in een knuffel en zo liggen we eventjes tot ze weer gekalmeerd is. Dan komt Lauren binnen. Hee, ik heb alles gehoord. Het komt wel goed lieffie! Zegt Lauren. Je moet gewoon even iedere dag met ze facetimen. Zegt ze. Aaliyah knikt en kijkt ons dankbaar aan. Dankjullie wel, jullie zijn als zussen voor me. Zegt ze lief. We geven haar alledrie een knuffel en dan horen we iemand het huisje inlopen. Hee meiden, ik kom jullie weer halen! Roept mijn moeder. We lopen het laddertje af naar beneden en daar staat mijn moeder. Ik loop op haar af en geef haar een knuffel. Hebben jullie het leuk gehad? Vraagt ze. Aaliyah en ik knikken tevreden. Heeeel erg he? EMMA? Zegt Lauren plagend. Ohja? Moet jij me wat vertellen zegt me moeder. Ik bloos. Eh Jaa ik heb een vriendje en over 3 daagjes komt hij naar ons toe dus dan kan je hem ontmoeten zeg ik glimlachend. M'n moeder lacht en feliciteert me. Dan pakken we onze spullen en lopen we naar de auto. We nemen afscheid van de groep en van m'n zus. Ik kom over vier daagjes weer thuis dus dan zie ik jullie weer! zegt ze. Ze geeft me een kus op m'n wang en Aaliyah geeft ze ook een kus op d'r wang. Voor ons is het normaal want ik, Shawn, Aaliyah en Lauren zijn heel erg hecht met elkaar. Shawn voelt voor mij als een broer en ik voor hem als een zusje. We stappen de auto in en rijden weg.

Vakantie liefdeTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang