Hoofstuk 56

203 5 0
                                    

Voor de gene die niet meer weet hoe het strandhuis eruit ziet.(kijk foto bovenaan)
Dag van de magcon reünie. Iedereen kan komen.
Pov Lauren
Shawn wakker worden, vandaag komt magcon! Zeg ik blij en ik ga boven Shawn hangen. Hij begint me te kietelen en ik laat me op hem vallen. We beginnen allebei te lachen. Als we uitgelachen zijn stappen we uit bed. Ik ga douchen. Jij kan wel in de andere badkamer. Zeg ik. Shawn knikt en loopt naar de badkamer van Aaliyah en Emma. Ik stap zelf ook onder de douche. Na het douchen trek ik m'n kleding aan.

 Na het douchen trek ik m'n kleding aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Haar, outfit en make-up van lauren

Haar, outfit en make-up van lauren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Shawn z'n outfit

Je ziet er mooi uit! Complimenteert Shawn me. Dankje bae jij ook! Zeg ik. Hij geeft me een kusje die overgaat in een zoen. Hij tilt me op en ik sla m'n benen om z'n middel. Even later trekken we terug. Wil je ook een gebakken ei? Vraag ik. Shawn knikt. Graag. Zegt hij. Ik knik en maak twee broodjes gebakken ei. Ik schenk twee glazen water in en loop naar de veranda waar Shawn wat op m'n gitaar speelt. Hier. Zeg ik en ik overhandig hem het bordje.
Ik ga zitten en samen genieten we van het uitzicht op zee. Hoelaat komen ze eigenlijk? Vraagt Shawn. Rond 12:30. Antwoord ik. Het is nu 11:00 dus nog anderhalf uur. Zullen we even boodschappen doen? Ik heb namelijk nog geen snacks en drinken gehaald. Shawn knikt. We zetten onze spullen binnen en gaan naar de supermarkt.

Oke we moeten 2 flessen cola, 2 sinas, 2 sprite. 1 zak naturel, 1 zak paprika, popcorn, tortilla met salsa dip en snoep. Voor vanavond een kratje bier, 1 fles Malibu en een fles sambuca. Oh en ook nog plastic bekertjes.

We zijn weer terug van de supermarkt. Het is 11:45
Zet de boodschappentas maar even hier neer. Dan ruimen we het eerst een beetje op hier. Ik ruim de boven verdieping op en Shawn de benedenverdieping.
Na een halfuur zijn we klaar en hebben we ook het eten en drinken neergezet. Zullen we een video opnemen? Stel ik voor. Shawn knikt. We pakken de camera en zetten hem neer. We zitten op het balkon van onze kamer met uitzicht op zee. (Rechtsboven)
Welkom bij deze video, sorry als het licht en Geluid slecht is maar we hebben geen softboxen mee en we zitten op het balkon van mijn strandhuis in Amerika dus ja je hoort strand. Vandaag gaan we de boyfriend tag doen. Ik ben hier met de liefste Shawn mendes. *geeft Shawn een kus*
*shawn zwaait naar de camera*
Okay Lets Get started.

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now