Hoofdstuk 70

152 3 0
                                    

Het is een week verder. het gaat nog steeds niet goed tussen Shawn en Lauren. Gister avond zijn davey en Hugo teruggekomen van vakantie en vandaag gaat Emma naar ze toe.

Pov Emma
Ik word wakker het is 10:00 en vandaag ga ik eindelijk weer naar davey toe. Ik ben nu m'n tas aan het inpakken. Als ik klaar ben neem ik een douche. Na het douchen kleed ik me aan en doe ik mijn make-up.

Haar, outfit en make-up van Emma

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Haar, outfit en make-up van Emma


Als ik klaar ben met alles loop ik naar beneden. Ik maak ontbijt klaar en loop dan naar het station. Onderweg eet ik mijn ontbijt op.

Ik stap nu uit de trein. Het is 11:00. Zoekend kijk ik om me heen maar nergens zie ik Davey. Dan voel ik dat iemand op me rug tikt. OMG davey! Roep ik en ik knuffel hem stevig. Ik heb je gemist princes. Fluistert hij in m'n oor. Ik jou ook My prince. Fluister ik terug. Hand in hand lopen we naar de fiets van davey. Hij stapt op z'n fiets en ik spring achterop. Ik sla m'n armen om z'n middel heen.

We zijn nu bij hem thuis. Hee Emma lieverd! Roept z'n moeder enthousiast als ze me ziet. Hey! Hoe gaat het met u? Vraag ik. Zeg maar je hoor, maar het gaat goed en met jou? Vraagt ze. Ja met mij gaat het ook goed. Ik zeg Hugo en z'n vader ook gedag. We drinken gezellig even wat met z'n allen en dan gaan we naar davey z'n kamer. We praten nog over z'n vakantie enzo. En hoe gaat het thuis enzo? Vraagt hij dan.
Ehm, morgen gaat m'n moeder voor twee maanden naar Europa. Het is erg leuk maar ik ga d'r wel missen. Enneh, ja tussen Shawn en Lauren gaat het niet zo goed. Zeg ik. Ooh wrm niet dan? Vraagt hij verbaasd. Shawn gaat heel veel met die camilla van fifth harmony om. Hij gaat iedere dag met haar chillen. Hij chillt nooit meer met Lauren en komt telaat enzo. Dusja ze hebben vaak ruzies. Zeg ik. Ooh dat is jammer. Enne waarom gaat je moeder weg? Vraag hij. Ze moet weg voor haar werk. Vandaar dat ik niet kon blijven slapen. Zeg ik. Hij knikt begrijpelijk.
Hij zet z'n Tv aan en opent Netflix. We kijken gezellig een filmpje.

Het is nu een paar uur verder. Ik zit samen met davey te wachten op m'n trein. Het is 17:00. Het is 20 minuutjes met de trein. M'n trein komt eraan. Ik geef hem een knuffel en een kus. Tot over een paar daagjes lieffie! Zeg ik. Bye babygirl! Zegt hij. Ik stap de trein in en zwaai naar hem totdat de trein helemaal is weg gereden.

Ik ben nu thuis. Ik werk even m'n make-up bij en doe m'n haar in een staart. Mam! Lau! Ik ga alvast naar Aaliyah toe! Roep ik. Ze roepen wat terug en ik verlaat het huis. Ik steek de weg over en bel aan. Aaliyah doet open en we lopen naar haar kamer.

Pov Lauren
Ik ben onderweg maar milou. Als ik aankom vraag ik of ik naar haar toe mag. Ze knikken en ik loop naar haar kamertje. Ik klop op de deur en open de deur. Wat ik aantref is een huilende milou. Milly? Wat is er? Vraag ik bezorgd. Ik ga op haar bed zitten en trek haar op schoot. Ik wil weg hier! Roept ze huilend. Ik veeg haar tranen weg en d'r haar uit d'r gezicht. Het komt goed milly, Binnekort zullen er vast een nieuwe papa en mama voor je komen. Zeg ik. Nee niemand wil me! Roept ze weer huilend. Tuurlijk wel! Ik zou niet liever willen dan jou meenemen. Jammer genoeg kan het niet. Zeg ik. Ik knuffel haar en we kletsen nog een tijdje. Waarom is Shawn er weer niet? Vraagt ze verdrietig. Ehm milly, het gaat
Niet zo goed tussen ons. Hij is ook bezig met muziek maken. Zeg ik.
Ze kijkt me verdrietig aan maar knikt dan toch.

Vakantie liefdeDove le storie prendono vita. Scoprilo ora