Hoofdstuk 42

210 4 0
                                    

Pov Shawn
Het is 9;00 uur. Ik ben net naar de bloemist geweest en heb een bos rode rozen gekocht. Nu ben ik bezig met het maken van een ontbijtje op bed voor lau. Ik ben nu klaar.
Ik pak De huissleutel van Laurens huis die wij hebben. Ik loop naar haar huis en maak de deur open. Ik loop naar boven en naar haar kamer. Ik open zachtjes de deur. Ik leg het dienblad zachtjes op de grond. En schud haar zachtjes wakker. Lau, wakker worden. Sorry van gister. Ik heb een ontbijtje voor je gemaakt. Zeg ik en ik geef haar een kusje op haar voorhoofd. Voorzichtig open ze haar ogen maar sluit ze meteen weer als ze me ziet. Ze draait zich om met d'r rug naar me toe ik zucht en pak de bos bloemen. Lau ik weet dat het weer mijn schuld is maar ik wou alleen het beste voor je. Ik heb een ontbijtje gemaakt en een bos bloemen gekocht. Ik eh laat je wel weer met rust. Maar eet please een beetje van het ontbijtje. Probeer het alsjeblieft gewoon. Eh doei. Zeg ik en loop dan naar haar trappen Luik. Shawn wacht, sorry. Zegt ze. Meteen draai ik me om en loop naar haar toe. Nee je hoeft geen sorry te zeggen. Het komt allemaal door mij. Het spijt mij lau. Ze zegt niks en drukt haar lippen op de mijne. Zr passen perfect op elkaar. Alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. Het klinkt cliché maar het is zo. Kom maar op met dat ontbijtje! Zegt ze blij. Ik krijg een mega glimlach op mijn gezicht en pak het dienblad op. Ik leg hem op haar schoot. Ik geef haar een vork met een stukje meloen er aan. Ze eet hem op. Ze eet nog een paar stukjes fruit. Eet nog even deze wafel! Hij is heerlijk met nutella! Zeg ik enthousiast. Shawn ik hoef niet meer ik zit vol. En veels te veel calorieën. Lau, ik snap dt je nu al vol zit enzo door dit alles. Maar probeer niet meer op je calorieën te letten. Gewoon genieten. Hier ga jij je maar klaarmaken dan zet ik de rozen beneden wel in het water. Zeg ik.

Pov Lauren
Shawn is echt geweldig. Ik stap uit bed en ga onder de douche. Na het douchen kleed ik me aan. Ik trek een broek aan en bekijk mezelf in de spiegel. Pff Ik zie er niet uit. Ik ga op de weegschaal staan. 40 kilo. Hmm nog veels te zwaar. Ik had nooit dat fruit moeten eten. Naja ik sport het er wel weer af. Ik trek een wijde trui aan zodat m'n moeder niks merkt. Maar volgens mij krijgt ze het een beetje door. Ik doe mijn haar in een staart en doe een beetje make-up op. Ik loop naar beneden waar Shawn aan het kletsen is met Emma en m'n moeder. Ik ga bij Shawn op schoot zitten. Hij slaat zijn armen om m'n middel want me een veilig en fijn gevoel geeft. We kletsen nog even met z'n allen. Wat gaan we doen vandaag? Vraagt Shawn aan mij. Ik haal mijn schouders op. Oke kom! Zegt Shawn terwijl hij me voorzichtig een beetje omhoog tilt als sein dat we moeten opstaan. Ik sta op en hij daarna ook. Hij pakt m'n hand en trekt me mee naar de deur. Doeii! Roept hij naar m'n moeder en zusje. Doei! Zeggen ze in koor. Ik zeg ook nog doei en dan trekt Shawn me mee. Zullen we een wandeling maken zoals vroeger? Ik heb dat wel gemist toen ik op Tour was. Vraagt en zegt Shawn. Ik knik en samen lopen we richting het parkje. Shawn wacht even ik ben moe. Zeg ik na twee minuten al. Moe? We lopen pas twee minuten. Zegt hij verbaasd. Shawn, ik ben niet meer zo sterk en ik heb weinig kracht eh. Zeg ik. Oohja sorry. Zegt hij. Wil je op mijn rug? Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. Hoezo niet? Je bent toch moe? Vraagt hij. Ja maar... Zeg ik. Niks ja maar. Zegt hij zonder dt ik mijn zin af kan maken. Hij tilt me over zijn schouder en ik sla zijn rug maar hij blijft doorlopen. Shawn ik ben te zwaaar! Roep ik. Hij stopt meteen. Hou op met zeggen dat je te zwaar bent. Je hebt fucking ondergewicht lau! Zegt hij. Ik kijk hem aan. Sorry zegt hij snel en hij Geeft me een knuffel. Geeft niet, je bedoeld het goed. Zeg ik. Ik spring op z'n rug en met mij op z'n rug loopt hij naar het bankje waar we Altijd zitten. We gaan zitten en kletsen wat. Misschien moet ik het maar doen. Zeg ik opeens. Wat doen? Vraagt Shawn. In therapie of misschien zelfs naar een kliniek. Zeg ik dood normaal. WoW wat?! Vraagt Shawn geschrokken en verbaasd. Ja ik maak mensen bezorgd. Emma, m'n moeder, Lucas , jou, Amy , Aaliyah, jou moeder. Genoeg mensen. Ik wil niet over een paar weken of maanden in levensgevaar zijn. Ik wil bij jou zijn. Ik doe mensen pijn met waar ik nu mee bezig ben. Ik zat net te denken en het dringt een beetje tot me door. Ik ben fout bezig. Ja ik ben dik maar het gaat niet goed. Ik zie er niet uit. Straks wil niemand me meer spreken of met me zijn. Ik wil weer kunnen lachen. Zeg ik.
Shawn die aandachtig naar m'n woorden zat te luisteren had tranen in z'n ogen. Ik klim bij hem op schoot en sluit hem in armen.
Lau, ik wil altijd bij je zijn. Je bent altijd mooi en ookal was je dat niet, ik moet gewoon bij je zijn. Je bent niet dik. Je ziet jezelf dik maar dat is de eetstoornis die dat met je doet. Jij bent mooi zoals je bent, dik of dun knap of lelijk het maakt niet uit. Je bent mijn princes. Je bent mijn beste vriendin en ik ben blij dat ik je ook mijn vriendin kan noemen. Ik vind het super goed van je dat je zelfs naar een afkick kliniek wil. Ik weet niet of ik je wel weer zolang kan missen lau. Maar onthoud, Ik hou van jou. Heel erg veel lau. Je bent het mooiste meisje van de hele wereld en je bent de mijne. Zegt hij lief terwijl er tranen over allebei onze wangen rollen. Ik omhels hem weer en hij drukt dan zijn lippen op de mijne. Zullen we naar huis? Gewoon op bed knuffelen is waar ik zin in heb. Zegt Shawn. Ik knik hevig en hand in hand lopen we naar Shawn z'n huis.
Als we in zijn armen zijn laat Shawn  zich op bed vallen. Ik plof op hem neer. Snel sta ik weer op. Hij kijkt me verbaasd aan als ik naar z'n kast loop. Ik pak een hoodie en trek die aan. Dan loop ik weer terug. Hij gaat op z'n rug liggen en ik boven op hem. Zo knuffelen we nog totdat we gaan eten. M'n moeder en Emma blijven bij Shawn eten en ik dus ook.
Shawn is enige man tussen al die dames! Zegt z'n moeder. Iedereen moet lachen terwijl wel genieten van de pasta. Ehm ik wil even wat vertellen. Zeg ik wat later. Iedereen word stil en Shawn kijkt me steunend aan.
Zoals jullie weten gaat het niet zo goed met me, depressie en anorexia en dat alles voor de tweede keer. We lijden er allemaal aan want jullie zijn allemaal bezorgd en bang voor dingen die kunnen gebeuren. Daarom heb ik besloten om er tussenuit te gaan en in een kliniek te gaan. Zeg ik zenuwachtig. Iedereen Krijgt tranen van Blijdschap in hun ogen. Ze zeggen dingen zoals. Ik ben trots op je, het komt goed, Je kunt het en ik ga je wel missen. Ik heb het ook aan Lucas verteld en hij reageerde precies hetzelfde. We genieten van de avond met z'n allen. Om 01:30 gaat mn moeder naar huis en ik blijf bij Shawn. Emma blijft met Aaliyah.

WoW kliniek! Xoxo

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now