Hoofdstuk 45

182 5 0
                                    

Tijdskip naar kerst.
Pov Lauren
Het is 14:00. Ik ben mijn tas aan het inpakken want het is straks kerst avond. Ik blijf vandaag en morgen thuis logeren. Eindelijk! Lucas is er ook met tante mo oom jan en ester. Vandaag ga ik Shawn weer zien. En ben je er klaar voor? Vraagt Jasmin die door de tussen deur komt lopen. Jaa zeker! Jij? Vraag ik. Jaa zeker! Jasmin en ik zijn goeie vriendinnen geworden. We zijn elkaars steun in deze moeilijke tijd. Het gaat beter met ons allebei. Met mij iets meer dan met haar. Ik weeg 45 kilo. Toen ik hier kwam 35 kilo. Ik heb nog steeds heel veel moeite met het eten. Ik snij mezelf niet meer wat ook niet kan want toen ze zagen dat ik stiekem mesjes had meegesmokkeld hebben ze die afgepakt. Ik heb nu niet meer dan littekens. Ik lijd nog wel aan zware depressie. Ook omdat ik Shawn en mijn familie heel erg mis. Gelukkig mag ik vandaag weer eventjes naar huis. Shawn komt me ophalen in de kliniek over een halfuurtje. Neem je je gitaar mee? Vraagt jasmin. Nee Shawn heeft ook een gitaar meerdere zelf dusja. Zeg ik. Na 20 minuutjes heb ik genoeg spullen ingepakt. Samen met Jasmin loop ik naar de centrale ruimte waar nog meer zitten te wachten met hun koffer. Sommige hebben niemand om naar toe te gaan en zitten dus hier in de kliniek. Ik vind het erg sneu voor ze. Het is leuk om te zien hoe iedereen weer samen komt met hun dierbare. Het is 14:35 en Shawn is er nog niet. Samen met jasmin en nog twee andere zitten we hier nog als enige. Om 14:40 zijn jasmin en ik nog de enige. OMG PAP!MAM! Roept jasmin terwijl ze haar ouders omhelst. Fijne kerst lau! Veel plezier met je familie en Shawn! Zegt ze en ze omhelst me. Ja als hij nog komt... Zeg ik verdrietig. Tuurlijk komt hij wel. Zegt ze en ze geeft me een kus op m'n wang. Ik loop samen met haar naar de uitgang en zwaai haar uit. Ik ga op het bankje zitten naast de in-/uitgang. Na nog 5 minuten zie ik een auto aanscheuren, de auto van Shawn. Ik krijg een mega glimlach op m'n gezicht en sta op. Vlug stapt hij de auto uit en komt op me afrennen. Ik ren naar hem en omhels hem. SHAWN! Zeg ik huilend van geluk. LAUREN I MISSED U! Zegt hij ook huilend. MISSED U TOO! Huil ik. Sorry dat ik zo laat ben maar ik stond in de file en ik kon nergens anders heen. Zegt hij. Geeft niks babe. Zeg ik. Samen lopen we naar de auto en rijden we naar huis.

Weer thuis
Shawn opent de deur en daar zit al m'n familie. Zodra ze me zien staat iedereen op en loopt op me af.  Lucas is de eerste. Ik ben trots op je lau, je ziet er veel beter uit! Zegt hij terwijl hij me stevig knuffelt. Ik bedankt hem en knuffel de rest. Ik eh ga even naar mijn kamer om me om te kleden en gewoon weer even op m'n kamer te zijn. Shawn, Luuc komen jullie mee? Vraag ik. Ze knikken en lopen mee. Ik loop even naar m'n inloopkast en kleed me daar om. Ik doe ook mijn make-up en haar.

 Ik doe ook mijn make-up en haar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Look van Lauren op kerstavond

Hehe ben je eindelijk klaar? Zegt Shawn als ik m'n kamer in loop. Jaa Indd. Zegt Lucas. Ik lach en ga zitten op mijn bed. We zijn trots op je lau! Zegt Lucas. Inderdaad en je ziet er fucking mooi uit. Zegt Shawn blozend. Ik bloos ook. We kletsen even over hoe het met me gaat enzo. Ehm ik wil even cadeautjes kopen want dat heb ik niet kunnen doen. Gaan jullie mee? Vraag ik na een tijdje. Ze knikken en samen gaan we naar de stad. Boysss jullie moeten eventjes weg want ik ga even cadeautjes voor jullie halen.
Als eerst laat ik twee foto's printen en inlijsten. Eentje van mij en Lucas en eentje van mij en Shawn. Achter de foto's stop ik een zelf geschreven brief die ik in de kliniek heb geschreven. Het is een bedankt brief. Dan koop ik voor Lucas en calvin klein geurtje. Voor Shawn koop ik een Armani horloge en een plectrum waar ik onze initialen in heb laten graferen. Dan mogen ze weer komen en koop ik voor de rest wat.
Voor Aaliyah koop ik een kettinkje met de letter A en bij passende oorbellen met de letters A. Voor Emma koop ik een bedelarmbandje. Ik koop daarbij als bedeltjes. Een E, een klein medaillon waar een foto van ons twee in komt, Een muziek nootje en een hartje. Ook koop ik oorbellen voor haar. Voor mijn moeder koop ik een ketting met een Swarovski steentje. Voor Karen een geurtje. Voor ester koop ik een make-up pallet en een ringetje. Voor tante mo en oom jan koop ik tickets voor een dagje spa.
We zitten nu bij de Starbucks wat te drinken.
Shawn maakt de voordeur open. Ik leg de cadeautjes onder de kerstboom neer. Iedereen gaat aan tafel zitten en we beginnen aan het heerlijke kerstdiner. Bij het dessert sta ik op. Ik schraap mijn keel en iedereen word stil.
"Ik wil graag even wat zeggen dus eh ja.
Zoals jullie zien eet ik nog steeds niet veel maar er is vooruitgang, zonder jullie steun was ik er niet geweest. Ik wil jullie stuk voor stuk bedanken voor alle leuke momenten en voor de steun. Ik ben blij dat jullie mijn familie zijn. Jullie voelen allemaal als familie en ik ben jullie ontzettend dankbaar. Woorden kunnen niet omschrijven hoeveel ik van jullie hou. Fijne kerst allemaal!" Mensen maken aahw geluiden. Na een tijdje is het tijd voor de cadeautjes. Ik mag als eerst een cadeautje uitpakken. Ik pak een klein doosje. Ik open het doosje en er ligt een brief in.
"Je cadeau staat in de kelder x Shawn"
Nieuwschierig loop ik met iedereen achter me aan naar de kelder. Shawn houd zijn handen voor me ogen. 3..2..1.
Hij haalt zijn handen weg en mijn ogen worden groot. OMG Shawn! Dit is zo lief! Roep ik en ik omhels hem. Ik leg mijn vingers op de toetsen en speel.
Shawn heeft de piano van mijn vader op laten knappen en laten stemmen. Nu kan ik ook spelen op mijn eigen piano. We lopen weer naar boven en nu mag Shawn een cadeautje pakken. Hij pakt een doosje met een rode lint. Er zit een band voor zijn gitaar in zodat zijn gitaar om z'n nek kan hangen. Hij had het cadeau van Aaliyah dus Aaliyah mag nu pakken. Ze opent het kleine doosje. OMG een iPhone 6 rose gold! Roept ze blij. Thanks mom! Karen mag nu pakken. Ze pakt een klein doosje. Het is een ketting van Shawn en Aaliyah. Het is een medaillon met een foto van hun drieën. Omdat hun al vlak daarvoor zijn geweest mag Lucas een cadeau pakken. Hij pakt het cadeau van mij. OMG lau dit is zo lief! Die gaat naast mijn bed! Roept hij blij. Ik fluister in z'n oor dat er nog een verrassing achter zit maar dat hij die straks pas mag kijken. Nu mag ik weer. Ik pak een tasje. Er zit een mooie donkerblauwe jurk in. Hij is van tante Monique en oom jan. Hun pakken het cadeau van mij enzovoort. Van Shawn heb ik een ketting gekregen. Het is een hartje en onze namen staan erin gegraveerd. Hij heeft me ook twee Armbandjes gegeven. Op de ene staat past en op de ander staat future. Het is de bedoeling dat ik die met past op mijn linker arm waar al mn littekens draag. Hij zei dat als alles over is, ik ze af mag doen of om hou. Maar dat het armbandje wat hij me vroeger gaf altijd om moest blijven. Ook heb ik een luchtje gekregen van Lucas.

Het is 00:40. Shawn ik ben moe, ik ga slapen. Is goed kleine, ik ga ook. Samen lopen we naar mijn kamer. Ik pak zijn shirt en trek hem aan. Leuke pyama! Zegt Shawn glunderend. Ik bloos en stap ik bed. Shawn komt naast me liggen en slaat zijn armen om me heen. Ik heb dit zo erg gemist. Zeg ik. Ik ook. Zegt Shawn. Welterusten babygirl. Fluistert hij. Welterusten lieverd. Fluister ik terug en ik plaats een kusje op z'n kaak.

Cutee, ze zijn weer herenigd!!!!

Vakantie liefdeWhere stories live. Discover now