This is it! (Tänusõnad + Q&A)

2K 151 14
                                    

Nii, enne, kui ma oma tänu avaldan, vastan ära kõikidele küsimustele, mida te mulle jätsite! :)

Ja kui keegi ikkagi täit vastust ei saanud, siis saatke mulle sõnum või jätke alla kommentaar :)
-----------------
Kas Luke'i ja Audrey tulevane laps on poiss või tüdruk?
V: Kindlalt poiss :D Tüdrukuid on juba nii palju, poisse pole ühtegi.

Kuhu Ash ja Ger mesinädalatele lähevad?
V: Nad sõidavad Pariisi Disneylandi ja võtavad lapsed kaasa.

Kas kunagi tuleb aeg, mil poisid rõõmutavad veel fänne?
V: Kui sa mõtled selle all seda, et kas nad saavad taas bändina kokku, siis ma kaldun siiski arvama, et ei. Nad armastavad oma peresi rohkem kui kuulsust.

Mis saab Mikeyt ja Miast?
V: Nad ei abiellu, aga nad saavad paari aasta pärast kaksikud, poiss ja tüdruk.

Mis tuleb Lukey uue lapse nimeks?
V: Nad pole seda veel valinud :D Aga ilus nimi oleks Henry ja matchiks hästi Darcyga :D

Kas Jean jääbki üksikuks?
V: Ei, kindlasti mitte, ma peaks olema õelaim inimene üldse sellisel juhul. Ma tahtsin tegelikult tema uut boyfriendi epiloogis tutvustada, aga ei tulnud nagu võimalust. Tema nimi on Casey ja ta töötab samas kohas, kus Jean ning Casey on temast paar aastat noorem. Ta on Caseyga väga õnnelik aga siiski, kui tal avaneks võimalus olla koos Calumiga, ta jätaks kõik silmapilgutusega.

Mis saab Stellast? Ta on kuidagi tahaplaanile jäänud.
V: Jap, meeldetuletus neile, kes ei mäleta, kes ta on: ta tuli Gerda korterikaaslaseks peale seda, kui Jean ära läks ja ta käis Geri vana klassiõe Mirandaga ning hiljem abiellusid.
Stella ja Miranda lahutasid paar aastat peale epiloogi, kuna Miranda tahtis lapsendada kuid Stella lapsi ei tahtnud. Ja siis kolis Stella Melbourne'i ja elas lihtsalt tööinimese ja vahelduvate suhetega elu. Ta oli tegelikult sellist tüüpi, et ei sobigi kellegagi koos elama, tal pole selleks sobivaid omadusi.

Kas Gerdal ja Ashtonil tuleb veel lapsi?
V: Jaa, kindlasti! Aga mitte lähitulevikus, vaid siis, kui Beth ja Malia juba suuremad on. Nad tahavad vähemalt ühte last veel, eelistatult poega.

Mis Michaelist saab?
V: Ta hakkab kirjutama laule teistele bändidele ja hakkab koos Miaga elama ning nad saavad lapsed :)

Kas sul on mingi kindel muusikastiil mida sa kuulad, kui sa kirjutad?
V: Ma ei kuula koguaeg muusikat, kui kirjutan, aga kui ma seda teen, siis kindlat stiili küll ei ole :D

Mis on su lemmikosa?
V: Ahhhh mis küsimus, see oleks nagu enda laste vahel valimine :D No mulle meeldis see osa, kus Gerda ja Ash magasid koos, kuna see oli minu puhul eneseületus, kuna mu esimene seksistseen :D

Millise tegelasega oled sa enda arvates kõige sarnasem ja miks?
V: Jeesus, raske küsimus. Osa minust oleks nagu Jean, kuna ma ei huvita väga vastassugu :D Samas olen nagu Gerda, kuna teen alati peategelased endasarnased, et mul oleks lihtsam kirjutada.

Kas tuleb ka järg?
V: Ei, järge ei tule.

Aitäh kõigile, kes küsisid!
~~~

Mu tänamisjärjekorras on viis punkti.

Esimene, kuid mitte kõige tähtsusetum, on mu pere. Kuigi ei tea nad, et see jutt isegi eksisteerib (:D :D), on nad siiski mulle igapäevaelus kuradi toetavad ja ma ei saa isegi aru, miks ma olen nii hea ja hooliva perega õnnistatud. Musid mu emale, vanaemale-vanaisale, õele ja vanatädile! Te olete mulle igal raskel hetkel olemas ja olete pidanud kannatama mu tundide kaupa telefonis istumist ja kirjutamist, aga ma armastan teid :)

Teisel kohal on internet. Mõtlete, mis jabur punkt, aga saate aru ikka, et kui ei oleks sellist imelist leiutist nagu internet, poleks Wattpadi ja kui poleks Wattpadi, siis poleks mul võimalik seda raamatut teiega jagada ja teil poleks seda võimalik lugeda. Seega, suur tänu internetile!!! :D

Kolmandana tahan tänada kõiki lugejaid! KÕIKI TEIST! Kõiki, tänu kellele on HLYl nii palju lugemisi, votemisi ja kommentaare, nagu on. Ma kummardan teie ees. Votesid on juba üle 6000. Vapustav.

Ja neljas - ning ma ei karda öelda, kõige tähtsam punkt - on mu kaks parimat sõpra ja kaasfangirli Swagkiks  XxCalumOverloadXx

Nemad kaks ongi põhjus, miks ma olen üldse midagi julgenud, viitsinud ja tahtnud avaldada. Nemad on minu inspiratsioon, motivatsioon ja tugi.

Ning viies, milleta ei saakski midagi eksisteerida, ükskõik, kas need neli eelmist punkti on olemas, või ei, on üks imeline bänd, 5 Seconds of Summer. Aitäh, et te siia ilma sündisite.

heart like yours [a.irwin]Where stories live. Discover now