Proloog

4.8K 245 15
                                    

Kui keegi küsib minu ja Ashton Irwini sõpruse kohta, siis ma võiks ju vastata, et oleme olnud Ashtoniga parimad sõbrad since day one.

Aga oleme ausad, see ei ole olnud pooltki nii roosiline.

Algkool. Oh, olid ajad. Esimesel koolipäeval, kui olin alles viiene, määras proua Wheeler ta mu pinginaabriks.

Ash varastas pool mu pinali sisust ja mul ei jäänud ühtegi peaga Barbie't. Enamus ajast, kui ma Ashtoniga aega veetsin, kuulsin ta suust "polnud mina" või "kogemata" - asjade katki tegemine oli tema jaoks paratamatus.

Põhikoolis hakkasid asjad muutuma. Kuigi Ash oli ikkagi mu jaoks see poiss, kes mu mänguasju terroriseeris, saime me kuidagi selle kõige kõrvalt lähedasemaks. Ash oli näiteks ainuke sõber, kes lohutas mind peale minu ja mu esimese poiss-sõbra Jacki lahkuminekut seitsmendas klassis. Üheksandas oli seis juba nii, et Ashton oli mulle asendamatult parim sõber ja eelistasin teda iga kell sädistavatele teismelistele tüdrukutele. Me olime üksteisega harjunud.

Pealegi, raske oli keskkoolis aru saada, mis inimesi võis usaldada ja kes osutusid kahepalgelisteks.

Minul ja Ashil oli ammu välja töötatud plaan, mida me pärast keskkooli teha tahtsime - pidime kolima linna. Ashton tahtis minna õppima Sydney Muusikakonservatiooriumisse, et tagasi tulla meie kooli ja hakata muusikaõpetajaks, ja mina Sydney Ülikooli medõeks.

Meditsiin oli mu kirg - olin selle saanud oma isalt, kelle elukutseks oli kirurgina töötamine. Tegelikult mängis suurt rolli ka õhtuti teleka ees Grey Anatoomia vahtimine. Igatahes olin juba väiksena see, kes Ashi veriseid põlvi puhastas ning vajadusel ema arstikotist söetabletti otsis.

Meil oli kõik planeeritud, kuni Ash teatas,

et ta liitub 5 Seconds of Summeriga.

<><><><><><><>

HELLO GUYS!

Paar asja öelda, mida te võiksite lugeda :)

Esiteks, tere tulemast tagasi!! hahaha :D

Teiseks, see kõik siin on inspireeritud filmist "love, rosie", seega plot on kohati päris samalaadne! ;)

Kolmandaks, ma pean märkima, et see jutt on küll fanfiction, aga see ei tähenda, et need, kes sellest bändist midagi ei tea ja/või ei ole fännid, ei võiks seda lugeda. Siin on küll bänd sees, aga see ei keskendu eriti sellele, vaid siiski peategelasele Gerdale (kelle nime ma polegi vist maininud siiamaani :D)

Aga aitäh teile ja stay coolio!!!

heart like yours [a.irwin]Where stories live. Discover now