Neljakümnes - kas tõesti minu armastusest talle ei piisa?;

1.6K 235 27
                                    

Palun palun palun, kõik kes seda loevad, pange vote, ma tõesti tahan teada, palju teid siis tegelikult on :)

<><><><><><><><>

"Gerda helistas, ta jõuab viie minuti pärast!" hõikas Gerda isa üle kiriku.

Rahva seas käis läbi üldine ohe ja kuulsin pominaid, mis koosnesid näiteks "lõpuks ometi"-test ja "parem oleks"-itest.

Ma imestasin, et suutsin üldse pingis paigal püsida. Tundsin Calumi silmi endal, kes minu närvilist olekut kulm kipras jälgis.

Kuidas sai Gerda abielluda? Peale kõike, mida ma talle ütlesin? Kuidas ta saab vältida midagi nii olulist? Kas tõesti minu armastusest talle ei piisa?

Need küsimused sõid mind seest poolt ja tahtsin kisada, aga arvestades, et ma olin viiekümne teise inimesega kirikus, polnud vandumine eriti hea mõte.

Märkamatult olin tõusnud ja mu jalad kandsid mind mööda pingitevahet nurga taha, kus mõtlematult sisenesin ühest pruunist uksest, mis mulle esimesena ette jäi.

See oli vist kellegi kabinet, kuid mind ei huvitanud. Ainuke asi, mis mulle hetkel oluline oli, oli see pulm.

Täpsemalt - selle peatamine.

"Ashton? Mida sa teed? Gerda jõuab iga hetk," pistis Cal pea uksevahelt sisse.

"Ma ei saa lasta tal abielluda," ütlesin tõsisel toonil ja vahtisin Calumile õhinal otsa.

"Sa ei saa rikkuda tema täiuslikku päeva, Ashton! Sa pead laskma tal minna." Tahtsin Calumile kallale minna, ta sõnad olid nagu mürk, mis mind sisimas tapsid.

"Ma ei mõista, mis tähendab, et kui saa kedagi armastad, siis sa lased tal minna. See on täielik jama. Miks ma peaks oma elu armastuse minema laskma? Miks ma peaks lahti laskma inimesest, kes on kõik, mis mulle siin ilmas loeb?"

"Kas sa saad aru, et sinu eluviis ei paku talle seda, mida ta vajab? Sa ei suuda pakkuda talle stabiilselt suhet ja pereelu, sa oled rokkstaar, Ash. Sa ei taha seda tunnistada, aga Tom saab talle anda seda kõike. Sa hoolid temast, eks? Kui kellegi teise õnnelikus on sinu õnnelikus, see on armastus."

Vahtisin Calumile otsa, silmad vihast märjaks minnes. Järsku kuulsin, kuidas  orkester hakkas pulmavalssi mängima, andes teada, et Ger oli kohal ja sammumas altari ette.

"Sa tead, et mu jutt on tõsi, Ashton," ütles Calum ja astus ukse ette, kui ma sammu tema poole astusin.

Ma kujutasin ette, mis selle ukse taga, ümber nurga toimus. Tüdruk, kelle ma olin enda elu keskpunktiks teinud, kõnnib edasi, mööda oma sõpradest ja pereliikmetest, Tomi poole. Ta seisatab ta kõrval ning viiekümne inimese silme ees, hakkab preester oma jutlust pidama.

Ja mina olin siin kinni, koos Calumiga toas kinni, kes keeldus mul seda pulma peatamast.

<><><><><><><>

CALUM POLE SÜÜDI DON'T HATE HIM


heart like yours [a.irwin]Where stories live. Discover now