Neljateistkümnes - mis jabur draama;

2.1K 200 15
                                    

Saan uploadida, kuna Starbucksis on wifi xx

<><><><><><>

"See oli mindblowing, kutid," sõnasin, astudes koos Jeaniga uksest sisse, mis meid lava taha tõi.

"Tänane rahvas oli vapustav, kujutad ette, kakssada inimest tulid meie pärast siia," sõnas Luke õhinal.

"Ja soodsa õlle pärast," naeris Mikey vahele.

Poisid olid oma tuuri alustamas Sydneys, kus neil oli Factory House's kaks kontserti. Ülehomme alustasid nad juba teekonda Brisbane'i ja sealt edasi Melbourne'i. Kuigi ma ei näinud Ashtonit ja teisi jälle kaks nädalat, olin ma samas ka ärevuses. Neil oli juba fännibaas kasvamas ja tundus, et nad hakkasid seda bändiasja käpa alla saama.

Mina ja Jean, kes üllatuslikult kaasa tahtis tulla, olime nende esinemist vaatama tulnud ja nüüd suundunud lava taha neid rahva postitiivse tagasiside eest õnnitlema.

"Hei, Gerda, sina ja su sõber sööma tahaksite minna?" küsis Mikey, samal ajal kõndides minu ja Jeani vahele ning sujuvalt oma käed ümber me õlgade pannes.

"See oleks tore," naeratasin, "eks, Jean?"

"Hei-hei-hei," ütles Ash ähvardavalt Mikeyle ning tõmbas mind ta haardest ära, otse diivanile potsatades, mina talle sülle maandudes. "Ma näen oma parimat sõpra üle kuu aja ja sa krabad ta endale."
Mikey saatis Ashile tüdinenud pilgu, võttis käe ümber Jeani ja istus meie vastas olevale tumbale. Jean jäi ukse juurde seisma ja toetas end vastu seina. Nagu ma aru sain, oli ta 5sosi juba kaua 'fännanud' ning ilmselt veidi kohkunud nendega päris elus kohtudes.

"Oh teid," sõnas Calum, kes oli ruumi tulnud, higised esinemiseriided juba uute vastu vahetatud, "alati kaklete Gerda pärast."

"Mis see tähendab?" küsisin, vaadates Ashi ja siis Michaelit küsiva pilguga.

"Haha, sa ei teagi?" ühines Lukey meie vestlusega, potsatades minu ja Ashtoni kõrvale.

"Kutid, olge nüüd," ütles Ash samal ajal kui Michael sõnas: "Pole midagi olulist."

"Ash, sa oled märg, mine pane muud riided selga," panin käe poisi rinnale ja lükkasin end temast veidi eemale, tegelt ootades võimalust, et saada teistelt selle 'minu pärast kaklemise' kohta rohkem küsida.

"Võibolla oled hoopis sina märg," pilgutas ta mulle kavalalt silma.

"Ashton Fletcher Irwin!" vajus mu suu lahti, olles kind of šokeeritud tema siivutust kõnemaneerist. "Kas sa tahad, et ma sõidan kohe praegu tagasi Hornsbysse ja räägin su emale sinu kohatust käitumisest?"

"Chilli ära, pipar," muigas Ash ja libistas end minu alt ära, tehes, nagu kästud ja suundudes nurga taha riideid vahetama.

"Rääkige nüüd lähemalt. Millele sa enne vihjasid, Cal?" küsisin kohe, kui Ash silmapiirist kadus.

"Calum, ära..." avas Mikey poisi peatamiseks suu, aga see ei õnnestunud.

"Poolteist nädalat tagasi käisime me ühel peol, koos Ashi ja Mikeyga. Luke jäi koju, Liz ei lubanud teda tol õhtul välja," naeris Calum.

"Hei!" punastas Lukey ning vaatas Calumit pahural pilgul.

"Igatahes, kui Mikey ennast purju jõi, hakkas alles tõeline pidu pihta," seletas Cal edasi ja istus peegli vastas olevale toolile.

"Calum, ma vannun, kui sa..." ähvardas Mikey, kuid Cal ei kahelnudki edasi rääkimast.

"Ash oli ka juba parajalt purjus ja siis nad hakkasid vaidlema, kummast sa rohkem hoolid."

heart like yours [a.irwin]Where stories live. Discover now