Viies - lipstick everywhere;

2.5K 197 4
                                    

Sorri, kutid, et osadega kaua läheb, aga mu suvevaheaeg alles hakkas ja hetkel puhkan ma lihtsalt end sellest pikast ja väsitavast kooliaastast välja. Pealegi, kestab mul veel kaks nädalat malev ja selle kõige kõrvalt kirjutada on raske :/ 

<><><><><><>

"Ashton, luba siis mulle, et sa hoiad tal silma peal," luges emps mu sõbrale sõnad peale.

"Jaa, proua Thompson, ma teen seda," sõnas Ashton ja naeratas talle, enne kui me mu kodu välisuksest väljusime. Kõndisime verandatrepist alla, minu must bodycon kleit veidike üles tulles, pidin seda iga sekundi tagant kohendama. Ash kandis lihtsalt musti teksaseid ja valget särki. Lihtne elu vms.

"Sa ikka tead, et ma kavatsen end täiesti purju juua?" küsisin oma parimalt sõbralt.

"Ma teen kindlaks, et sa oleksid õhtu lõpuks purupurjus," naeris poiss, enne, kui me ta autosse istusime. "On aeg pööraseks minna."

***

Tümps oleks nagu mu keha üle võtnud ning ma tantsisin nii, nagu homset poleks. See oli imeline, kuna isegi siis, kui ma olin purjus, sain ma aru tõsiasjast, et see tunne oligi olla noor ja vaba. Varsti pidin ma suureks kasvama, pere alustama ja tööl hakkama käima, ühesõnaga kõiki täiskasvanute põhimõtteid jälgima, siis ei saanud ma õhtuti klubides käia ja end segaseks tantsida.

Kuna see oli mitteametlik koolilõpuläbu, oli siin juua. Rohkelt. Paljud siin olid alles seitseteist, aga kas see takistas kunagi kedagi? Just sellepärast oligi see pidu 'mitteametlik', kuna kui meie õpetajad meid nii näeksid, saaksid nad otseses mõttes südameataki ja kõik jäetaks istuma. Mitte, et mind eriti enam huvitaks.

Ma ei olnud kella siia saabumise ajast jälginud, kuid mu purjus pea arvas, et olime siin olnud tunnikese. Igatahes olid kõik juba mõnusalt švipsis.

Ashton oli kuhugi kadunud, üle valju muusika oli raske ta põhjendusest aru saada. Midagi seoses 'kohe peale minemisega'. Mida iganes see ka ei tähendanud.

Mina ja Audrey tantsisime, ilmselt nii, nagu ma kaine peaga poleks tantsinud. Kõik inimesed muutuvad kuidagi, kui nad on alkoholi mõju all - minu puhul tähendab see seda, et mu käitumine muutub tiba... siivutumaks. Ma olin nii purjus, et ei pannud absoluutselt pahaks seda, et järgmine hetk mina ja Audrey amelesime. Tundsin, kuidas kõikide kuttide silmad olid meil.

Kui sa švipsis olid, tundus kõik lõbusam. Ega ma ei tundnud Audrey vastu midagi, see suudlus oli lihtsalt hetke nautimiseks. Ma olin ikka üpris kindel oma orientatsioonis: mulle meeldivad peenised.

Muusika jäi veidi vaiksemaks ja mina ning Audrey pidime suudlusest eemalduma, sest ruumi täitis kõlaritest tulev jutt.

Viskasin korra Audreyle pilgu ning ta suu meenutas meie amelemise tõttu Miranda Singsi. Lipstick everywhere.

Laval oli aga ei keegi muu, kui meie oma poisid ise. Seda siis Ash mõtleski, kui ta lahkuma pidi.

Luke avas suu ning sõnas: "Tere, meie oleme 5 Seconds of Summer..." Sellele järgnes aplaus, "ja Ashton Irwin." Saal oli vaikne, oli kuulda vaid minu naermist.

"Me esitame teile paar coverit ja paar meie originaalset lugu. Loodame, et naudite tänast õhtut, lõpetajad," ütles seekord paar sõna Calum. Mikey andis peaga poistele märku ja siis alustasid nad mängimist. Ossa, nad ei kõlanudki nii kehvasti, kui proovides, mida ma vaatamas olin käinud.

"Nad on head!" karjus Audrey üle kõva muusika, mis oli ilmselgelt põhjustatud sellest võimsast helitehnikast.

Tundsin esimese laulu ära, see oli Gotta Get Out. See oli Calumi kirjutatud laul, mis kõlas hämmastavalt. Kui ma neid ei teaks, poleks pakkunud, et nad on nii vähe koos mänginud.

Rahvas elas kaasa ja ma olin rõõmus. Rõõmus, sest meil Audreyga oli nii tore, hüpates kaasa ja karjudes sõnu, ning sellepärast, et poisid nii menukaks osutusid.

Pärast seda tegid nad paar Blink-182 ja Green Day coverit. Mina ja Audrey olime vahepeal paar shoti teinud ja mu igasugune kaine mõistus oli kadunud. Me hüppasime lava ees ning elasime ilmselt lauludesse rohkem sisse, kui kutid laval ise.

"Me armastame teid!" karjusin ma, vähemalt ma arvan, et tegin seda, kuna ma ei saanud enda tegudest ega sõnadest selles olekus enam midagi aru.

"Järgmine laul..." avas Ashton pärast ühe laulu lõppu suu ja itsitas veidi vahele, nagu ainult Ash seda teeb, "järgmiseks esitame me Ed Sheerani suurepärast laulu Give Me Love, mis on ühtlasi mu parima sõbra lemmiklaul. See on pühendusega sulle, Gerda!"

Ma hullusin, kui see oli füüsiliselt veel võimalik, ma käitusin juba niigi hullult. "Ma armastan seda laulu!" karjusin ning lehvitasin entusiastlikult Ashile. Kutt lihtsalt naeris ja hakkas taas trumme taguma. Mu pilk jäi temale, jälgides, kuidas ta neid mängib. Võtsin oma alahuule hammaste vahele ning nii väga, kui ma ka tahtsin, ei suutnud ma mujale vaadata. Ma ei olnud Ashtonit kunagi sellise pilguga vaadanud, aga alles nüüd, täiesti purjus olekus, lubasin ma Ashi välimust imetleda. Kõik need mõtted, kui atraktiivne ta tegelikult oli, lükati mu alateadvuse poolt peast välja. Ta oli mu parim sõber ja pidin endale kinnitama, et need imelikud tunded, mis mul hetkel olid, olid põhjustatud sellest siivutust tujust.

Lõpuks suutsin pea ära keerata ning nüüd peatusid mu silmad Michaelil. Ta naeratas mulle ning tegin seda sama vastu.

Oli ka teisi atraktiivseid poisse.

Selliseid, kellest ma võisin siivutult mõelda.

<><><><><><>

Lootsin ausalt öeldes küll, et küsimusi tuleb enam, aga pole hullu :D Siin on neile vastused!

Küsimus Lukele:

-Kas sinust ja Audreyst võib midagi saada?

Luke: Minugi poolest. *winkwink*

Ashtonile:

-Tunnista, et 5sos on super.

Ashton: Okei, nad on suht vägevad.

Minule:

-Kas Ashton ja Gerda astuvad suhtesse?

V: Selleks see jutt ongi, et teada saada :D

Suured tänud Swagkiks XxCalumOverloadXx ja @XOannuXO teie küsimuste eest! :)

PS: Tahan igaksjuhuks ära mainida, et tegevus toimub siin veel aastal 2011 ja ma olen üpris kindel, et nad ei mänginud siis mõndasi lugusidki üldse, mis siin peatükis mainitud on :D Seega forgive me.

heart like yours [a.irwin]Where stories live. Discover now