Viiekümne esimene - see oli kõik, mis oli vaja mu tähelepanu saamiseks;

1.5K 187 18
                                    

Ärge muretsege, kutid. Heart Like Yoursi lõpp on lähedal, aga see ei tähenda, et mu kirjutamisel lõpp oleks :)

Ja kes teist vaatab American Horror Storyt?

<><><><><><><>

Läheb tööl kauem, jõuan hiljem xx

Vaatasin Tomi sõnumit oma ekraanil ning tippisin talle vastuse.

Okei, aga sa pead õhtusöögi ise soojaks tegema ;)

Panin telefoni oma öökapile ja kõndisin trepist alla, võttes suuna elutuppa, kuid enne krabades köögist kausitäie plaksumaisi, mille ma varem valmis olin teinud.

Heites diivanile pikali, noppisin neid üks haaval omale suhu ning panin teise käega teleka tööle.

Telekast tulid uudised, kuid ma ei huvitunud neist väga, need olid nii või naa mingid nõmedad kõmujutud kuulsuste kohta.

Selle asemel võtsin kätte raamatu raseduse kohta, mis rääkis sünnitusjärgsest elust. Mu tähtaeg oli kahe nädala pärast ja ausalt öeldes, ei jõudnud ma ära oodata.

See suur kõht, mis minuga igal pool kaasas käis, väsitas nii ära, ma olin sellest kõrvuni tüdinenud.

Ja pealegi - kuna mu medõe karjäärist midagi välja ei tulnud, sest, teate küll, ma olin veits rase, sai lapse kasvatamisest minu töö ja hobi.

Oh fucking god, kas ma oleks aasta aega tagasi uskunud, et ma praegu midagi sellist suust välja ajan?

"Ja nüüd teisele poole maakera. 5 Seconds Of Summer..." ja see oli kõik, mis oli vaja mu tähelepanu saamiseks. Jätsin raamatu oma kõhule ja panin puldiga volüümi juurde, kuulates, mis reporteril veel öelda on.

"... kes on hetkel vallutamas oma rahvusvahelise tuuriga Ameerikat, on edukad ka teistel aladel. Peale esinemiste ja uute laulude välja andmise, mis on promoks nende paari kuu pärast välja tulevale uuele albumile - Sounds Good Feels Good -, on kutid ka naiste vallas osavad. Bändi pealaulja Luke Hemmings ja bassist Calum Hood on hiljuti abielusadamasse seilanud, ning kas see on ka kauge koht trummar Ashton Irwinile?"

Mida reaalset kuradit see tähendas?

"Noormees on tuuri kõrvalt leiduvat vaba aega aina enam ja enam veetmas tuntud modelli Skylin Smithiga, kes allikate kohaselt tema vana klassikaaslane on."

Ma tundsin, kuidas mu keha vihast värisema hakkas. Loomulikult ma tundsin ta ära, nendelt samustelt piltidelt, mis nad hetkel telekas näitasid.

Mitte ainult ei olnud armas Skylin Smith meie klassiõde, vaid ka tüdruk, kellega Tom mind pettis, tagasi keskkoolis.

Seega, kõikidest tüdrukutest, kellega Ashton käia saab, valib ta tema? Selle võltsi mõrra?

"Ashton Irwin kinnitas Twitteris, et tema ja Skylin on tõesti õnnelikus suhtes ja on rahul, et nad saavad oma tihedatele graafikutele vaatamata koos aega veeta."

Ma urisesin raevukalt ja tõusin püsti, visates puldi vastu televiisorit. Rohkem mul aega karjuda polnud, kuna sel samal hetkel, tundsin, kuidas mööda mu jalgu midagi alla tilkus.

Proovisin rahulikuks jääda, hingates sisse-välja, kuid ma olin kõike muud kui rahumeelne.

Tuletasin meelde, kus mu telefon on, ning jooksin teisele korrusele, nii kiiresti, kui üks sünnitusse minev naine suudab ja võtsin kapi pealt oma mobiili, valides kiirabi numbri ja istudes voodile.

"Tere, mu nimi on Gerda Pettyfer, ma elan Westwood Hill 348 ja ma arvan, et mul tulid veed ära."

heart like yours [a.irwin]Where stories live. Discover now