Kahekümne kolmas - see ongi kõik?;

1.9K 216 18
                                    

Andke andeks, et eelmine osa nii sitt tuli, mul oli paha päev :( Ja paus on olnud üpris pikk, selle eest ka palun vabandust :/

<><><><><><><><><>

"Ärge siis hilinege!" hõikas Calum meile järgi.

"Ära muretse!" vastas Ash ja keerutas silmi.

Kõndisime minu tervituspeolt Ashtoniga hotelli poole, kus peatuma pidime. Õhtu poole pidi toimuma One Directioni korraldatud pidu, kuhu Ashton mind viia soovis. Tahtsin talle öelda, et olin pidutsemiseks liiga väsinud, aga ei raatsinud. Ta tõesti tahtis sinna minuga minna. Pealegi, olime üle mitme kuu jälle koos ja mina tahtsin magada? Isekas.

"Kuidas tuur siiamaani olnud on?" alustasin vestlust.

"Ger," ohkas poiss, "kas me võiks millestki muust rääkida? Näiteks sinust?"

"No, kui sa seda soovid," vastasin, kuid lisasin: "Minu elus ei toimu küll midagi huvitavat, aga kui see sulle huvi pakub..."

"Pakub küll."

"Noh, näiteks eelmine nädal," naersin õrnalt ja vaatasin kutile osta, "käisin ma Jeaniga rannas ja üks kutt suutis oma jäätise minu peale kukutada. Kuidas see üldse võimalik on?"

"Sant lugu," naeris Ash, tema põselohud märgatavaks muutudes.

"Aga ta oli kuum, seega ma andsin andeks."

"Inimkond, eks. Välimus suudab kõik heastada," muigas kutt ning vaatasin talle otsa. Tahtsin midagi öelda, kuid keegi teine tegi seda. Ja see polnud Ashton.

"Issand, Ashton? Kas me saaks palun pilti?" kostus mu kõrvu kellegi palve ja peagi ilmusid vaatepilti kaks neidu, kes olid minust veidi pikemad, kuid ilmselt nooremad.

Tüdruk, kelle blondid juuksed olid otsest roosaks värvitud, kandis särki, millel oli häguselt näha teksti, mis sisaldas sõna '1D'. Teine neiu, kes veidi tüsedam oli, nägi tavalisem välja, kuid ta pükstes olid vapustavalt suured augud lõigatud. Aprillikuu ilm polnud nii soe, kas tal jahe ei olnud? Aukude ruumala oli suurem kui riide oma. Mul hakkas igatahes külm ainiti teda vaadates.

"Eee, olgu nii, aga teeme kiiresti," ütles Ashton ja ausalt öeldes olin veidi üllatunud. Kümme kuud tagasi Subways olles, kui need kolm tüdrukut meiega rääkima tulid, veetsime nende seltsis kõva pool tundi. Ja nüüd tal on kuhugi kiire?

"Suur tänu, nagu päriselt, suur aitäh," ütles augupüks ning nad läksid poisi kõrvale, üks ühele poole ja teine teisele. Nad ulatasid kaamera mulle, nagu see oleks olnud vaikiv kokkuleppe, et mina fotograaf olen ning klõpsutasin tüdruku Canoniga neist kolmest paar klõpsu.

"Me oleme väga suured fännid," sõnas roosade juusteotsadega neiu ning Ash noogutas tänulikult.

"Nägemiseni!" sõnas Ash ja hakkas edasi kõndima. Tüdrukud, ilmselt veel seedides, kellega nad äsja kohtusid, jäid šokeerituna seisma. Vaatasin neile vabandavalt otsa, kuigi kahtlesin, et nad mu pilku üldse tähele panid ja tõttasin oma kuulsale sõbrale järgi.

"See ongi kõik?" kergitasin kulmu, küsides.

"Mis siis on?" ei saanud noormees aru.

"Tormasid lihtsalt minema, nendega veidikene kauem ei tahtnud rääkida?"

"Mh, ole nüüd, Ger. Me pole neli kuud üksteist näinud ja sa muretsed mu fännide pärast rohkem?"

"Kuidas palun?" kortsutasin kulmu ja seisatasin. "Kas sina siis ei hooli oma fännidest?"

Ash jäi samuti seisma, ohates ja pöörates minu poole, seletades: "Mitte seda, aga ma hoolin sinust rohkem. Jätame selle teema."

Ashton kõndis edasi, meie vahel vaikus tekkides ja peagi ka vahemaa. Oleksin tahtnud põikpäiselt keset tänavat seisma jääda, aga arvestades, et päike hakkas loojuma ja ma olin võõras riigis, ei kavatsenud ma riskida. Ülejäänud tee hotelli möödus vaikides.

***

"Ash, ma ei tunne siit mitte kedagi, luba, et sa ei jäta mind." Hoides Ashi õlavarrest kinni, surfasime läbi püstitäis klubi.

"Tunned ju küll, teised poisid on ka siin, ja One Direction! One Directioni poisse ikka tead. Mis tuletab mulle meelde, ma tutvustan neid sulle," hõikas Ashton üle valju muusika.

"Me kohtusime juba päeval, mäletad?" muigasin, tuletades juhtunut sõbrale meelde. "Tollel peol, mille sa mulle korraldasid? Meenub midagi?"

Ash ei vastanud mulle, selle asemel teatas: "Näed, nad on seal!"

Suundusime baarileti äärde, kus võõraste seast eraldasin mõned tuttavad, nagu näiteks Harry Styles, Zayn Malik ja meie oma Luke Hemmings. Kuid midagi oli tema juures teistmoodi. Ta käsi oli ümber blondi bimbo ja ta nägu oli peidetud neiu kaela, sinna samal ajal suudlusi jättes.

"Hei, Ash, Gerda!" tervitas Harry meid lehvitusega ning oma üleloomulikult kuuma naeratusega.

"Kaks rummi, palun," ütles Ash baaridaamile ning mulle vaikselt, peaga Luke ja blondiini poole näidates: "Luke uus tüdruk, Caroline."

"Ta on vist päris kiiresti Audreyst üle saanud," vastasin sõbrale, nii, et ainult tema kuuleks.

"Ma lähen vaatan, kuhu teised jäid," vabandas Zayn ennast ning lahkus baarileti tagant, jättes meid Harry ja paarikesega, kuid nemad kaks olid liiga üksteisesse kiindunud, et meid tähele panna.

"Seega, sina ja Ashton tunnete üksteist kaua?" küsis Harry üle valju muusika, võttes oma õlust lonksu.

"Tutvusime viieselt, tegelikult. Oleme olnud sellest ajast lahutamatud, noh, kuni praeguseni," jutustasin, suule naeratus tekkides, kuid lause lõpuks kadus see mu näost. Nüüd olime me ju lahutatud.

"Oleksin pidanud teadma, Ash räägib sinust kogu aeg."

"Räägid jah?" küsisin, pöörates end sinna poole, kus Ash seisis, kuid sel hetkel oli ta juba kohast lahkunud.

"Läks ilmselt tüdrukuid lantima," kehitas Harry õlgu.

Tahtsin välja lasta ohke, mis minus oli, kuid vältisin seda ja mõtet, et Ashton mind jälle jätnud oli.

Pöörasin end Harry poole ja kallutasin veidi pead, uus idee tekkides. "Kas sa tantsida tahad?"

<><><><><><><><><>

Me oleme nii lähedal tuhandele vote'le!!! :O

heart like yours [a.irwin]Where stories live. Discover now